خرید تور تابستان

پیشنهاد همه‌پرسی برای تعیین تکلیف پالرمو

یک عضو فراکسیون امید گفت: اگر مجمع تشخیص مصلحت نظام، لایحه کنوانسیون پالرمو را تایید نکند پیشنهاد من این است که با توجه به اصل 59 قانون اساسی، همه پرسی برای این طرح برگزار شود.

به گزارش ایرنا بهرام پارسایی، پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از به انجام رسیدن مراحل بررسی بودجه سال 98 در مجلس شورای اسلامی، موضوع بررسی طرح جامع انتخابات در دستور کار مجلس قرار می گیرد.

وی بیان کرد: طرح جامع انتخابات پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی به شورای نگهبان ارجاع داده خواهد شد و اگر در این شورا تایید شود، قابلیت اجرایی خواهد داشت و نیازی نیست به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شود.

نماینده مردم شهرستان شیراز در مجلس شورای اسلامی افزود: امیدواریم این طرح برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که همزمان با انتخابات میان‌ دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری اواخر سال 98 برگزار خواهد شد قابلیت اجرایی داشته باشد.

** همه پرسی، راه حل دیگری برای تعیین تکلیف پالرمو

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: فرصت چهار ماهه مجلس برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو رو به پایان است و اگر این طرح در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد تایید واقع شود، امید است که معیشت مردم بهبود یابد.

پارسایی بیان کرد: اگر این طرح در مجمع تشخیص مصلحت نظام رد شود، عواقب نگران‌کننده‌ای بر اقتصاد، تورم و مسایل مالی ایران خواهد داشت و ممکن است تعاملات مالی ایران و سایر کشورهای دنیا از بین برود.

وی افزود: اگر مجمع تشخیص مصلحت نظام، لایحه کنوانسیون پالرمو را تایید نکند پیشنهاد من این است که با توجه به اصل 59 قانون اساسی، همه پرسی برای این طرح برگزار شود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 ادامه داد: برخی از مخالفان لایحه کنوانسیون پالرمو اظهار می کنند از طریق این کنوانسیون
تمام تراکنش‌های مالی کشور مشخص می شود در حالیکه اینگونه نیست و این لایحه، هیچ گونه محدودیتی برای حساب های مالی و معاملات بانکی ایجاد نخواهد کرد.

**حمایت از مهدی حاجتی، حمایت از نهاد شوراهاست

نماینده مردم شهرستان شیراز در مجلس شورای اسلامی همچنین در قسمت دیگری از مطالب خود بیان کرد: برای صیانت از جایگاه شورای اسلامی شهر شیراز، این نهاد باید تمام قد از مهدی حاجتی که یکی از اعضای این شوراست، حمایت می‌کرد.

پارسایی ادامه داد: حمایت از مهدی حاجتی تنها حمایت از شخص نبود بلکه این حمایت با هدف تقویت نهاد شوراها صورت گرفت همان گونه که از سپنتا نیکنام عضو شورای اسلامی شهر یزد حمایت شد و جایگاه این شورا در یزد بهبود یافت.

وی اضافه کرد: انتظاری که از شورای اسلامی شهر شیراز در حمایت از مهدی حاجتی داشتیم، انتظاری به مراتب بیشتر بود و باید پشتیبانی بیشتری از سوی نمایندگان مردم در این نهاد صورت می‌گرفت.

پارسایی که عضو هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی در سال 96 بود، بیان داشت: در تایید صلاحیت ها بر اساس قانون تصمیم گرفته شد و صلاحیت افراد بدون در نظر گرفتن گرایش های سیاسی آنها مورد بررسی و تایید قرار گرفت.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال 96 تصمیماتی که در مورد تایید صلاحیت افراد گرفته شد به گونه ای بود که هم مردم و هم برگزارکنندگان انتخابات از آن راضی بودند البته ممکن است خطایی هم وجود داشته باشد اما اجازه اعمال نظر شخصی در تایید صلاحیت‌های کاندیداهای شورای اسلامی شهر شیراز داده نشد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. راستی هم این جدل های بی حاصل برای چیست ؟؟؟؟قانون اساسی تکلیف را معین کرده …همه پرسی…حداقل نتیجه اش هرچه باشدتبعاتش مربوط به کل رای دهندگان باشد…..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا