خرید تور تابستان

عابربانک پرسپولیس محاکمه شد؛ عابربانک استقلال چطور؟

برخی معتقدند باید این روزها به قوه قضاییه تبریک گفت که همسو با تاکیدهای رهبری در صدد مبارزه با مفسدان اقتصادی و دانه درشتانی است که با استفاده از روابط و زد و بندهای سیاسی، مذهبی و اقتصادی نه تنها تا کنون محاکمه نشده بودند، بلکه رسانه‌ها نیز آگاهانه یا بدون آگاهی در تنومند شدن شاخه‌های هرمی آنها نقش داشتند.

به گزارش انصاف نیوز، یکی از این افراد حسین هدایتی است که مردم ابتدا او را با مالکیت باشگاه استیل آذین شناختند و بعدها با کمک‌هایی که به باشگاه پرطرفدار پرسپولیس کرد، محبوب‌تر و محبوب‌تر شد، تا آنجا که رسانه‌ها حتی او را به خاطر فعالیت‌هایش ستودند.

به نقل از سایت خبری – تحلیلی تابناک، پدر حسین هدایتی کارخانه دار بوده است و پدرش برایش مغازه‌ای می‌خرد تا با یک سرمایه‌ی ۱۳ هزار تومانی کار خود را شروع کند. او در این مغازه واشرها و لولاهای کابینت تولید می‌کرده و بعدها به تولید تزیینات پرده روی می‌آورد. سپس یک سوله‌ی ۱۱ هزار متری در شهرک صنعتی علی آباد می‌خرد. او در همین باره پیشتر گفته بود: من هر چی گیرم می‌آمد، ملک می‌خریدم و هرچه دارم از ملک دارم.

به گفته‌ی خودش او در زمانی که در سپاه بوده است، عیدی‌هایی در حد ۲۵۰۰ تومان دریافت می‌کرده است. او این پول‌ها را صرف خرید سکه، زمین و … می‌کرده و به عنوان برکت زندگی به آن‌ها می‌نگریسته است. با گذشت زمان برخی از این زمین‌ها قیمتشان به میلیاردها تومان می‌رسد. به عنوان نمونه خودش به خرید زمینی به قیمت 2 میلیارد و سپس فروش آن به قیمت 300 میلیارد تومان، یا خرید زمینی به قیمت ۲۱ میلیارد تومان و افزایش قیمت آن زمین تا ۲۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ اشاره می‌کند.

وی کم کم از خرید و فروش زمین به تأسیس شرکت‌های مختلفی، چون شرکت خاور آذین، شرکت فجر گالوانیزیه سپاهان، کارخانه‌های فولادسازی و ورق، تأسیس بزرگترین شرکت پرورش میگو و سهام داری بانک تات روی می‌آورد و به سرمایه‌دار نامی تبدیل می‌شود. او سپس وارد بازار مبل و برج سازی دبی نیز شد.

هدایتی در فوتبال ایران به «عابربانک» مشهور است. این نام وقتی بیشتر از طرف رسانه‌ها برای او انتخاب شد که کمک‌های قابل توجهی را به باشگاه مردمی پرسپولیس کرد و خرید این باشگاه از آرزوهای او بود.

باشگاه ملوان بندر انزلی نیز یکی از باشگاه‌های حسین هدایتی دولابی در ایران بود که آن را به دلیل برخی اختلافات واگذار و این باشگاه به سیروس محجوب تحویل داده شد. هدایتی با در اختیار گرفتن ۷۰ درصد سهام ملوان تعیین کننده هیات مدیره باشگاه بود و نداجا ۳۰ درصد مابقی سهام را در اختیار داشت.

اتهام اختلال در نظام پولی و بانکی

پرونده‌ی حسین هدایتی یکی از بدهکاران بانک سرمایه که طبق کیفرخواست صادره برای اعضای هیات مدیره‌ی این بانک، با پرداخت رشوه موفق به اخذ ۶۰۰ میلیارد تومان وام از بانک سرمایه شده است و اکنون از ادای دیون معوق خود استنکاف می‌کند، به قاضی موحد در شعبه ۱ دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی ارجاع شد. بررسی روند اخذ تسهیلات نشان می‌دهد، حسین هدایتی از طریق شرکت‌های خریداری شده و رشوه دادن، وجوه قابل توجهی از بانک سرمایه دریافت کرده و از باز پرداخت تسهیلات استنکاف می‌کند.

علی انصاری؛ عابر بانک استقلال

بنا بر گزارش انصاف نیو، در رسانه‌ها همیشه علی انصاری را به عنوان عابر بانک استقلال و از طرفداران پر و پاقرص این باشگاه معرفی کرده‌اند، فردی که حتی چند صباحی را در هیات مدیره‌ی استقلال جا خوش کرد و به علت حاشیه‌های زیاد ورزش، مشاورانش او را از فعالیت‌های ورزشی منع کردند.

سایت «ساتین» در یکی از مطالب خود این سوال را مطرح می‌کند که به راستی علی انصاری کیست؟ چگونه به چنین ثروتی دست پیدا کرده است؟ چه ارتباطی میان تجارت، صنایع فولاد، صنعت مبل، بازار موبایل، ورزش و ساخت مراکز مدرن توزیعی وجود دارد؟ آیا دارایی‌اش محصول دانش، تجربه و زحمت است یا تنها شاهین بخت و اقبال بر دوش او نشسته است و یا حرف و حدیث‌های دیگری در میان است؟

مالک بزرگ‌ترین بازار مبل خاورمیانه، عضو هیأت مدیره و حامی مالی باشگاه استقلال در سال‌های گذشته، نایب رییس و رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری، عضو اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی ایران، رییس انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران، رییس شورای ملی مبلمان، رییس کنفدراسیون بین‌الملل مبلمان و دکوراسیون، مالک بازارهای موبایل ایران، بنیان‌گذار بانک تات، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری تات، سهامدار اصلی بانک آینده، سازنده یکی از بزرگ‌ترین مال‌های جهان و ….

اما مروری بر زندگی علی انصاری نشان می‌دهد که شباهت‌های زیادی میان زندگی او و حسین هدایتی وجود دارد. هر دو افرادی مذهبی و از محله‌های قدیمی تهران هستند؛ علی انصاری هر ساله در خانه‌ی پدری چراغ هیاتی را روشن می‌کند که محل نشست و برخواست افراد با نفوذ و زعمای قوم است؛ چنانچه حسین هدایتی نیز اینگونه بود.

هر دو سعی کردند تا با سرمایه گذاری در ملک و زمین ثروت خود را دوچندان کنند و با گرفتن وام‌های کلان و امتیازات ویژه داشته‌های خود را چند برابر کنند. سرمایه گذاری در ملک و اتکای به زمین، ه اصطلاح آنها را بلند کرد، تا آنجا که ثروت آنها شهره خاص و عام شد.

از این دسته امتیازات که در افزایش ثروت علی انصاری نقش بسزایی داشته است، می‌توان به شهرک مبلمان زرندیه اشاره کرد که زمین‌های کشاورزی با قیمتی نازل خریداری شد، آنگاه امتیاز منطقه ویژه اقتصادی برای آن اخذ و سپس با قیمت کلان فروخته شد و در یک جمله مس به طلا مبدل شد و روزهای خوش آینده را برای علی انصاری رقم زد.

از دیگر نکات قابل توجه و بررسی در موارد مشابه، گرفتن وام‌ها به نام افراد دیگر است، به نحوی که همیشه افرادی سرسپرده برای گرفتن وام‌های کلان به بانک‌ها معرفی می‌شوند تا رد پایی از آنها در نظام بانکی باقی نماند؛ این موضوع امروز در مورد حسین هدایتی اظهر من الشمس است و در مورد انصاری نیز باید منتظر روزهای بعدی بود که آیا این حجم از ثروت و دارایی و شیوه گردآوری آن روزی مورد برررسی و داوری عموم قرار می‌گیرد و آیا روزی رسانه‌ها خواهند توانست از علی انصاری به عنوان ابرسرمایه‌داری که مشخص نیست دارایی‌های داخلی‌اش بیشتر است یا دارایی‌های خارجی‌اش، سخن بگویند؟

تخلفات چند ده میلیارد تومانی صورت گرفته در ساخت ایران‌مال که در دوره قبلی شهرداری مجوز آن صادر شد، این روزها از سوی اعضای شورای شهر تهران در حال پیگیری است؛ یا خانه‌ی بزرگ ثابت پاسال در شمال تهران که به عنوان یک اثر ملی قرار است توسط علی انصاری به یک مرکز تجاری تبدیل شود؛ ساخت هتل‌های زنجیره‌ای و بسیاری از این دست پروژه‌ها که معمولاً با تخلفاتی اجرا شده یا در حال انجام است، از دیگر امکاناتی است که این فرد طی این سال‌ها توانسته به آنها دست یابد.

آیا روزی صفحه‌ی اول روزنامه‌ها به علی انصاری اختصاص خواهد یافت؛ همانطور که محاکمه و لباس راه راه بر تن هدایتی دور از انتظار بود!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. دمت گرم خیلی خوب بود.در مورد حسین فریدون برادر حسن روحانی و مهدی جهانگیری برادر جهانگیری و همچنین مالامیری و دانیال زاده و صفدر حسینی و صدقی و قاضی زاده هاشمی وزیر اسبق بهداشت و عباس اخوندی و ناطق نوری و کاله و مهدی هاشمی رفسنجانی و محسن هاشمی رفسنجانی و عسگر اولادی و نعمت زاده و کرباسچی و سید حسن خمینی و اشراقی ها و وووو حتما مقاله بزارید و مخاطبین را اگاه کنید .شما انصاف نیوز هستید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا