خرید تور نوروزی

گزارشی از روند پرونده مدیر مدرسه زرآزوند

سیدجواد میری مینق، جامعه شناس، در متنی تلگرامی با عنوان «گزارشی از روند پرونده مدیر مدرسه زرآزوند در منطقه ۷ تهران» نوشت:

از ۸ بهمن ۱۳۹۷ شکایت من از مدیر مدرسه آغاز شد و هر چه در این باتلاق بیشتر فرو رفتیم متاسفانه متوجه ابعاد غیرحرفه‌ای مدیریت مدرسه و شیوه‌های ناکارشناسانه لاپوشانی بازرسان منطقه شده‌ایم.

یکی از ابعاد مدیریت غیرحرفه‌ای مدیر مدرسه این بوده است که به بهانه‌ی نبود نیروی کافی برخی از مادران خانه‌دار را که هیچ تخصصی در حوزه‌ی آموزش و پداگوژی ندارند را وارد امورات مدرسه کرده است و معیار ورود این مادران «سرسپردگی و وفاداری بی چون و چرا» به شخص مدیر است و فساد سیستماتیکی کلیت مدرسه را فراگرفته است. زیرا این مادران به دلیل طبیعی محبت مادری (و نداشتن آموزش حرفه‌ای در نهاد مدرسه)‌ حب و بغض مادرانه‌ی خویش را در سرکوب دیگر دانش آموزان دخیل کرده اند.

به عنوان مثال، طبق گزارش مستندی که به من رسیده است، یکی از این مادران در کلاسی که فرزند من حضور داشته، حضور پیدا کرده است و از درگیری دو دانش آموز ۹ ساله (یکی از آنها پسر من) فیلمبرداری کرده و آن را برای مدیر ارسال کرده است.

حال پرسش اینجاست که این مادر محترم به صلاحدید خویش از دانش آموزان کلاس سوم فیلمبرداری کرده است یا به دستور مدیر مدرسه زرآزوند؟

همانگونه که می‌دانید تا درب مدرسه فرزند تحت ولایت والدین است و پس از ورود به صحن مدرسه سرپرستی دانش آموزان به نهاد مدرسه تفویض می‌شود ولی ورود والدین دیگر در فضای مدرسه و در کلاس‌ها و فیلمبرداری از آنها و پخش آن در شبکه‌های مجازی جرم محسوب می‌شود. اما پرسش اینجاست که مدیر مدرسه زرآزوند و مدیریت محترم منطقه ۷ و نهاد وزارت آموزش و پرورش به چه دلیلی چنین حجم از بی قانونی را «لباس قانونیت» می‌پوشانند؟

نکته‌ی بعدی این است که مدیر مدرسه‌ی زرآزوند چنان فضای رعب و وحشتی در بین معلمان ایجاد کرده است که بسیاری نگران وضع شغلی خویش هستند و از این روی درباره‌ی بی‌قانونی‌های مدیر مرعوب شده‌اند و متاسفانه بازرسان منطقه به هیچ وجه متوجه این حد از بیعدالتی نیستند و تلاش نمی‌کنند به صورت حرفه‌ای «غیر محسوس» ورود کنند و مدیر خاطی را عزل کنند. من مستندات بیشماری در این دو زمینه جمع آوری کرده‌ام که به زودی با شما در میان خواهم گذاشت. امیدوارم متوجه شده باشید که مدرسه‌ی زرآزوند برای من تبدیل به یک نمونه‌ی مورد مطالعاتی شده است و شواهدی متقن وجود دارد که در سراسر کشور وضعیت در حوزه‌ی رابطه‌ی مدیران و زیردستان اسفناک است. تا دیر نشده است به وزیر محترم توصیه می‌کنم نهادهای نظارتی و بازرسی را به صورت حرفه‌ای و کارشناسانه تقویت کنید و شبکه‌های مبتنی بر رابطه-سالاری را بشکنید تا مدرسه از یوغ نامدیران آزاد گردد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا