خرید تور تابستان

حصر موسوی و کروبی اقدام تأمینی است نه قضایی

دادستان کل کشور گفت: حماسه 9 دی مردم ایران در زمان مناسب انجام شد و به وقایع سال 88 خاتمه داد.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی در مراسم گرامیداشت حماسه هشت دی مردم اصفهان که صبح امروز (دوشنبه) در خیمه گلستان شهدای اصفهان برگزار شد با بیان اینکه حرکت به یاد ماندنی مردم اصفهان الگویی برای دیگر بلاد شد، با استناد به آیات و روایات اسلامی، اظهار کرد: اسلام همواره بر معرفت، شناخت و بصیرت تاکید داشته است و بر همین اساس کسانی که ابزار معرفتی شناختی خود را به‌فراموشی سپرده‌اند، سخت مورد نکوهش قرآن قرار گرفته‌اند.
وی با تأکید بر لزوم وجود بصیرت برای همه افراد افزود: جهل به معنای بی‌سوادی نیست، بلکه به معنای بی‌تعقلی، بی‌تدبری و بی‌بصیرتی است؛ زیرا کسانی که دچار جهل بودند، در برابر پیامبر و ائمه اطهار صف کشیده و وارد میدان کارزار و جنگ با آنها شدند.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: عاشوراییان کسانی بودند که بصیرت‌هایشان بر شمشیرهایشان حکمرانی می‌کرد و در مقابل آنها کسانی در لشکر دشمن ایستاده بودند که بهترین صفت برای آنها بی‌بصیرتی است، افرادی که قدرت فهم، درک و تحلیل نداشتند.
دادستان کل کشور در وصف میزان اعتقاد دشمنان امام حسین (ع) به اسلام، گفت: در عاشورا کسانی که در برابر امام حسین (ع) شمشیر کشیدند، انسان‌های مدعی ایمان و فاقد بصیرت بودند، افرادی که اگر بصیرت داشتند، امام شناس، حجت شناس، دشمن شناس و دوست شناس بودند و گرفتار چنین گناه بزرگی نمی‌شدند.
رییسی با اشاره به اینکه برای داشتن بصیرت باید چشم دل داشت، تصریح کرد: کسانی امروز می‌توانند علم اسلام را برپا دارند که اهل خطر باشند و حق را باطل جلوه ندهند. به باطل لباس حق نپوشانند، قدرت تمییز حق از باطل را داشته باشند؛ زیرا کسی که چشم دل ندارد، راه زندگی را نیز نمی‌داند. دوست و دشمن را از هم نمی‌شناسد و طبق فرموده امام حسین (ع) شیطان بر او مسلط می‌شود. امروز کسانی در جهان اسلام زندگی می‌کنند که چشم دارند اما نمی‌بینند، گوش دارند اما نمی‌شنوند، قلب دارند اما نمی‌فهمند.
وی در خصوص فلسفه قیام امام حسین (ع) بر اساس زیارت اربعین، گفت: اباعبدالله الحسین خون قلب خود را فدای جهل زدایی از جامعه خویش کرد تا اسلام قدرت تحلیل یافته و از تعقل برای شناخت دشمن استفاده کند و از این طریق زیر بار یزید و یزیدیان نرود. قیام امام حسین برای این بود که مسلمانان را به این باور برساند که سعادت آنها در گرو پیروی از حجت خداست و سرانجام راه بدکاران دوزخ است.
دادستان کل کشور هدف دشمنان اسلام را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: دشمن به دنبال آن است که جامعه و جوامع اسلامی را در جهل غوطه ور کرده و با پیشرفت جریان و نظام شیطانی و سلطه در مسیر جهل، یأس و عقب ماندگی مردم گام بردارد. با این وجود، حجج الهی همواره ما را به سمت اطلاع و بصیرت راهنمایی کرده و تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا چشم دل انسان را باز کنند.
وی با مورد توجه قرار دادن حوادث سال 88، افزود: دشمنان از ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی در برابر نظام صف کشیدند و همه نیرو و توان شیطانی خود را برای نابودی انقلاب اسلامی که به دنبال بصیرت آفرینی، حق گرایی، ایجاد جامعه مستقل، مسلمان و آزاد و رسیدن به آرمان شهر پیامبر که همان مدینه النبی بود، به کار گرفتند تا سنگ بنای جامعه اسلامی ایران یعنی توحید را نشانه بگیرند.
دادستان کل کشور ادامه داد: انقلاب سال 57 ایران برای ایجاد جامعه‌ای بر اساس عدل، قسط و مکارم اخلاقی که پایه ارتباطات اجتماعی فرد با خود، خدا، جامعه، هستی و طبیعت بود، با محوریت توحید، معنویت، اخلاق، عقلانیت و عدالت انجام شد.
رییسی با اشاره به اینکه ابوجهل‌های ضد انقلاب همواره در کمین نظام جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند، اضافه کرد: دشمنان ایران به دنبال ایجاد جامعه‌ای فاقد آزادی و استقلال بودند. جامعه‌ای که در آن خودخواهی به جای خداخواهی، روابط ظالمانه جایگزین روابط عادلانه و شاخصه‌های جهل به جای شاخصه‌های تعقل بنشیند و مردم در آن به جای آخرت تنها دنیا را ببینند.
وی با بیان این که «ایجاد قضایایی در داخل کشور و امیدواری دشمن در دست درازی به نظام مهمترین تفاوت فتنه 88 با سایر توطئه‌های دشمنان ضد انقلاب بود»، گفت: انتخابات سال 88 بسیار باشکوه و با عظمت برگزار شد؛ چرا که مقام معظم رهبری این بار نیز مانند همیشه به همه جریان‌ها و گروه‌های سیاسی برای رقابت میدان داد و حضور 40 میلیونی مردم در پای صندوق‌های رأی نیز به منظور موافقت مردم با نظام، انقلاب و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بود. با این وجود دشمنان جهت‌گیری‌های خود را از زمان پیش از انتخابات آغاز کرده بودند و تحلیل‌ها، موضع‌گیری‌ها و سخنان آنها نیز تا ماه‌ها پس از انتخابات نیز ادامه یافت.
دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه عبودیت برای انسان ظرفیت ساز است، افزود: کسانی که در انتخابات سال 88 رأی نیاوردند، ظرفیت رأی آوردن را نداشتند. اگر انسان در برابر مقابله با فراز و نشیب‌ها عرصه بندگی را ترک کند، نشان دهنده عدم ظرفیت اوست. همانگونه که دو تن از کاندیدای ریاست جمهوری سال 88 بعد از انتخابات قاعده بازی و رقابت را برهم زدند.
رییسی اضافه کرد: اینکه شخصی منتخب یک انتخابات را قبول نداشته باشد، براساس نفس انتخابات بلامانع است، اما این افراد سلامت انتخابات را زیر سؤال برده و تردیدهایی مبنی بر آن در اذهان عمومی ایجاد کردند. قانون اساسی ایران ساز و کار مطمئنی برای انتخابات در کشور ترسیم کرده است.
وی با مورد خطاب قرار دادن برخی از کاندیدای ریاست جمهوری سال 88، تصریح کرد: چرا برخی آقایان برای دشمن جای پا ایجاد کردند؟ چرا صف خود را از دشمن جدا نکردند و اعلام نکردند که در خط کشی‌های خود نظام سلطه مورد غفلت آنها و طرفداران آنهاست؟
دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه نظر شورای نگهبان فصل‌الخطاب همه انتخابات در کشور است، گفت: آقایانی که نظر شورای نگهبان را قبول نداشتند، چرا در انتخابات سال 88 کاندیدا شدند؟ پس از آن نیز شاهد بودیم شورای نگهبان و وزارت وقت کشور اعلام کردند که اگر 10 بار هم آرای مردم شمرده شود، در نتیجه انتخابات تغییر ایجاد نمی‌شود.
رییسی ادامه داد: وابستگان به همان کاندیدا در همان زمان نیز اعلام کردند که در نتیجه انتخابات تقلبی صورت نگرفته است اما طرح مسأله تقلب، اسم رمزی برای برپا کردن غائله و به خیابان کشیدن مردم است. کسانی که امروز در بحث فتنه دلسوزی‌هایی می‌کنند و سخنرانی‌هایی انجام می‌دهند باید بدانند که اظهار نظرهای آنها نه حقوقی، نه مطابق با ارزش‌های انقلاب و نه براساس موازین اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه حصر برخی کاندیداهای سال 88 یک اقدام تأمینی و نه قضایی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: حصر این افراد نباید موجب شود تا اصل ظلم این افراد به انقلاب، نظام، مردم و خط امام را نادیده بگیرند چرا که ظلم این افراد غیرقابل گذشت است.
دادستان کل کشور به 17 اطلاعیه دو کاندیدای ریاست جمهوری سال 88 و «چشم‌پوشی آنها از قانون» را مورد توجه قرار داد و گفت: این افراد با اقدامات خود مردم را به خیابان کشیدند و با لشکرکشی ایجاد ناامنی کردند. ساز و کار قانونی شورای نگهبان را نادیده گرفتند و پس از آن نیز رأی مراجع قانونی را باطل دانستند.
رییسی به برخی اقدامات انجام شده از خرداد تا بهمن 88 اشاره کرد و افزود: هشت ماه مردم دچار دغدغه بودند، برخی فرصت طلبان به مراکز بسیج حمله کردند، به ساحت مقدس امام خمینی(ره) که همه جان ما است اهانت کردند، به ساحت مقدس امام حسین (ع) که همه وجود ما است اهانت کردند، این با چه منطقی ساز و کار است؟ لیست بلند بالایی از نا امنی‌ها، توهین‌ها و اهانت‌ها به ارزش‌های انقلاب ایجاد شد و دشمنان در مقابل آن کف زدند.
وی هشدارهای مقام رهبری در حوادث سال 88 را مورد تأکید قرار داد و گفت: مقتدای بصیرت آفرین ما، مقام معظم رهبری فریاد زدند دشمن را ببینید، از دندان‌های تیز دشمن علیه نظام غافل نشوید، اما این افراد توجهی نکردند.
رییسی ادامه داد: مقام معظم رهبری خطاب به کاندیداهای ریاست جمهوری سال 88 فرمودند شما با دشمنان نیستید، صف خود را از آنها جدا کنید، اما این افراد به این مسأله دقت نکردند که آمریکا، اسرائیل و اتحادیه اروپا دلسوز نظام و انقلاب اسلامی نیست، با این وجود در نماز جمعه شعار نه غزه نه لبنان و…. سر دادند و باز هم آقایانی که هم اکنون در حصر هستند نخروشیدند و این افراد را خداجو معرفی کردند.
دادستان کل کشور با بیان اینکه برخی اکنون اعلام می‌کنند که آنچه در انتخابات سال 88 اتفاق افتاد، انقلاب مخملی یا حرکت نرم دشمن مانند آنچه در صربستان، لهستان، قرقیزستان شاهد آن بودیم نبوده است، گفت: در حوادث انتخابات سال 88 نشانه‌هایی از ایجاد یک موج تردید در دل مردم بود که بر موجی از فتنه سوار شد و بر روی این موج نیز دشمنان یکه تازی می‌کردند، به طوری که سفارتخانه‌های برخی کشورهای غربی همان زمان درهای خود را به روی اغتشاش گران حاضر در کوچه و خیابان گشودند و اعلام کردند که ما حاضر به پناهندگی شما هستیم.
رییسی گفت: کشور با اقتدا به مقتدای بصیرت آفرین خود در 9 دی و شما مردم اصفهان در هشت دی به تمام قضایای ایجاد شده تا پایان دی ماه سال 88 خاتمه دادید. در حماسه شما دست قدرت الهی، آثار خون پاک شهیدان و بصیرت آفرینی مقام معظم رهبری به خوبی آشکار و روشن بود.
وی ادامه داد: تفاوتی نمی‌کرد که تظاهرکنندگان به چه کسی در انتخابات رأی داده بودند، آنها با در دست داشتن عکس امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری از انقلاب، ارزش‌ها، نظام و ولایت دفاع و از این طریق بسیاری از فتنه‌ها و توطئه‌ها را نقش بر آب کردند.
وی قیام توابین پس از قیام عاشورا را مورد تأکید قرار داد و گفت: اکنون پس از گذشت سال‌ها از قیام امام حسین(ع) در مجالس یاد بود مسلمانان، یادی از شهدای قیام توابین نیست؛ چرا که این افراد زمان شناس خوبی نبودند، اما مردم با بصیرت ایران در زمان خوب و مناسب وارد عمل شدند و فتنه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند.
دادستان کل کشور با اعتقاد به اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران با بصیرت مردم گره خورده است، خاطرنشان کرد: هر زمان که دشمن بر ایران و ایرانیان تسلط یابد، باید به غفلت‌ها، بی تحلیلی‌ها، بی‌تعقلی ها و بی‌بصیرتی خود نگاه کنیم.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا