خرید تور نوروزی

“برای رونق تولید باید ساختار بخش تولید تغییر کند”

غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: زمانی که در کشور تمام برنامه‌ریزی‌ها به سمتی باشد که سیستم انگیزشی و پاداش‌دهی به کارهای واسطه‌گری مالی و دلالی مربوط شود، چگونه رونق تولید صورت می‌گیرد؟ اگر به تغییر ساختار در بخش تولید توجه نکنیم، با تزریق منابع، تولید رونق نخواهد یافت.

به گزارش ایسنا، شافعی امروز در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی استان خراسان رضوی اظهار کرد: شکرانه بارش‌های اخیر کشور باید در جهت کمک به افرادی که لطمه دیدند، جبران شود و این شکرانه کمک به آسیب‌دیدگان است. استان خراسان رضوی نیز بسیار کمک کرده و اقلام به موقع ارسال شده اما ایرانیان در تمام حوادث طبیعی برای کمک آماده هستند.

وی افزود: بعد از مدتی که شعله آتش کم شد، تنهایی آسیب‌دیدگان شروع می‌شود. اکنون از نظر مواد غذایی، پوشاک و وسایل کمک می‌کنند اما بعد از اینکه زمان می‌گذرد، آسیب‌دیدگان تازه به دردهای عمیق خود می‌رسند. از فعالان اقتصادی تقاضا داریم که کمک‌های نقدی در خراسان را قطع کرده و به کمک غیر نقدی تبدیل کنند. ساخت مکان‌های عمومی نیز در برنامه کار ما قرار دارد. در اتاق ایران جلسه‌ای داشتیم که رقم ۵۰ میلیارد تومان را جمع‌آوری کردیم، امیدواریم خراسان نیز به سمتی برود که از نظر عدد در کل کشور دیده شود. باید به سمت کارهای اساسی و زیربنایی نیز رفت.

شافعی با بیان اینکه امسال با نام رونق تولید نامگذاری شده عنوان کرد: ما نگران هستیم که در نهایت شعار رونق تولید با شیوه‌های معمول و مرسوم، نتیجه‌ای جز اتلاف منابع نداشته باشد. اکنون بدون مطالعه و بررسی کارشناسی شروع به جمع‌آوری منابع کردیم تا به واحدهای تولیدی تزریق کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: زمانی که در کشور تمام برنامه‌ریزی‌ها به سمتی باشد که سیستم انگیزشی و پاداش‌دهی به کارهای واسطه‌گری مالی و دلالی مربوط شود، چگونه تولید رونق صورت می‌گیرد؟ اگر به تغییر ساختار در بخش تولید توجه نکنیم، با تزریق منابع، تولید رونق نخواهد یافت. آیا این امکان وجود دارد که سودآوری کارهای غیر مولد در کشور بدون ریسک و چندین برابر تولید باشد و بعد از رونق تولید صحبت کنیم؟ باید در مجلس و دولت فکر اساسی کرد. با این ساختار معیوب، تولید، رونق نخواهد یافت و این کارها منابعی از بانک‌ها خواهند گرفت، رونق پنج روزه ایجاد خواهد شد و همه چیز به حالت ثابت بازخواهد گشت.

وی بیان کرد: ابتکار تازه‌ای که در سایر استان‌ها نبوده و در شورای گفت‌وگوی استان رخ خواهد داد، این است که در شهرستان‌های استان نیز شوراهای گفت‌وگو دایر شود.

شافعی با اشاره به اینکه مهم‌ترین فاکتور برای رونق تولید، توجه به فضای کسب و کار فعالان اقتصادی است، تصریح کرد: مجلس قانون خوبی تصویب کرده اما از یک طرف وزارت اقتصاد مقررات‌زدایی می‌کند و از طرف دیگر در مجلس مقررات تازه تصویب می‌شود که به کسب و کار ما آسیب می‌زند. مجلس به ویژه رئیس مجلس کمک زیادی می‌کند اما ما با مسائل و مشکلاتی مواجه هستیم که با نمایندگان نیز مطرح کردیم و آن قوانین متناقض در کشور است که برای انجام یک فعل واحد، دو قانون متفاوت داریم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا