خرید تور نوروزی

همزمانی اعزام ناو جنگی و درخواست مذاکره نشانه چیست؟

یک تحلیلگر مسائل بین‌الملل گفت: این رویکرد که همزمان ناو جنگی می‌فرستند و سپس درخواست مذاکره و تماس می‌کنند برای این است که آیندگان نگویند آن‌ها موافق مصالحه و مذاکره نبودند و همه درها را بستند.

فریدون مجلسی کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی از مواضع جدید ترامپ که از ایران خواسته به او زنگ بزند و گفته شده که شماره تماسی به سفارت سوئیس در ایران برای این ارتباط داده شده است؟ گفت: به نظرم این ترامپ نیست که در آمریکا تصمیم می‌گیرد بلکه یک قدرت سیستماتیک است. ترامپ دوست دارد این طور نشان دهد که تصمیم و فرماندهی در دست اوست. در حالی که اساساً تلاش آن‌ها برای کشاندن ایران به پای مذاکره است و برای همین منظور هم تیم جنگ طلب و تند را انتخاب کرد تا به این هدفش برسد.

وی درباره اعزام ناوهای آمریکایی به منطقه از یک طرف و از سوی دیگر تمایل به تماس و مذاکره اظهار کرد: بخشی از این اقدامات جنبه روانی و تبلیغاتی دارد و بخشی اهدافی جدی را دنبال می‌کند و نباید به آن‌ها صرفاً از این زاویه که جدی نیست و برای فرافکنی است نگاه شود.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به مداخله‌های نظامی آمریکا و جنگ‌هایی که در منطقه و دنیا تاکنون به راه انداخته است از جمله حمله به افغانستان، حمله به عراق و غیره گفت: این کشورها هیچ کدام با آمریکا نزدیکی مرز یا منافع مستقیم نداشتند بلکه این کشورها منافع آمریکا در منطقه را تهدید می‌کردند از این رو الان هم آمریکا دلیلی برای حمله به ایران یا جنگ ندارد بلکه بهانه‌اش اسرائیل است و منافع اسرائیل را منافع خود می‌داند بنا بر این تهدید این مواضع تهدید آمریکا قلمداد می‌شود.

مجلسی تصریح کرد: این رویکرد که همزمان ناو جنگی می‌فرستند و سپس درخواست مذاکره و تماس می‌کنند برای این است که آیندگان نگویند آن‌ها موافق مصالحه و مذاکره نبودند و همه درها را بستند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا