خرید تور تابستان

آیت الله شبیری: مردمداری از امتیازات یک روحانی است

آیت الله شبیری زنجانی، مردم داری و رفتار حسنه را دو ویژگی ممتاز یک روحانی دانست و گفت: هر دو ویژگی در آیت الله سید صدرالدین صدر “رحمة الله علیه” وجود داشت.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر این مرجع تقلید، آیت الله شبیری زنجانی در نشست علمی دفتر خود به بیان ویژگی های شخصیتی آیت الله سید صدر الدین صدر پرداخت و گفت: خانواده صدر همه از نظر استعداد یا بی نظیر بودند یا کم نظیر،  اما در بین این خانواده کسی که بیشتر از نظر مردم داری نسبت به همه برتری داشت مرحوم” آسید صدر الدین ” بود. ایشان  در قضای حوائج مردم بسیار کوشا بودند و به مشکلات طلبه ها و غیر طلبه ها رسیدگی می کردند.
آیت الله سید صدر الدین صدر در دفتر کنونی آیت الله شبیری زنجانی ساکن بود. او سه فرزند به نامهای “سید رضا”، “سید علی” و “سید موسی” داشت. ” سید موسی” که به نام “امام موسی صدر” شهرت دارد اولین هم بحث آیت الله العظمی شبیری زنجانی در دروس حوزوی بود.
آیت الله شبیری زنجانی با چشمانی اشک آلود به اخلاق حسن آیت الله سیّد صدر الدین صدر اشاره کرد و گفت: از آقای واعظ زاده در مشهد شنیدم که می گفت تصوری را که از اخلاق حسنه پیامبر صلی الله علیه و آله داشتیم در مرحوم آقای صدر می دیدیم. رفتارش تصورات رفتار پیامیر اکرم صلی الله علیه و آله را برای ما زنده می کرد. در واقع ایشان دو ویژگی که می تواند یک روحانی را ممتاز کند داشتند، هم مردم دار و مردمی بودند و هم به حوائج و مشکلات مردم رسیدگی می کردند. مرجع عالی قدر تشیّع در ادامه سخنانشان سرودن ماده تاریخ وقایع را از هنرهای آیت الله صدر دانستند و افزودند: گاهی در این شعرها ظرافتهایی را هم لحاظ می کردند. در زمان رضاشاه حرم حضرت رضا علیه السلام را تعمیر می کنند و سنگ قبر حضرت را نیز تعویض می کنند. رضاشاه دستور می دهد تا اسم او را هم بر روی سنگ بنویسند. مرحوم آقای صدر شعری می گوید که هم رضا شاه گمان کند که اسم او هم هست و هم اینکه اسم او نباشد. او این شعر را می گوید که ” الرضا قبره جددا” که هم می شود ” جُددا” خواند و هم ” جَددا”.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا