خرید تور تابستان

پاسخ سردبیر خبرگزاری کتاب به ادعاها: افتراست

محمدرضا اسدزاده، سردبیر خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در واکنش به ادعاهای مطرح شده درباره‌ی خود، جوابیه‌ای منتشر کرد.
به گزارش انصاف نیوز، متن پاسخ وی به شرح زیر است: 
یک هفته است که دروغ‌سازی‌ها و شایعه‌پردازی‌های رسانه‌ای علیه اینجانب بالا گرفته است که اهداف مشخصی از جمله تخریب تلاش‌های دلسوزانه در عرصه‌ی فرهنگی کشور توسط مدیران دولت اعتدال را دنبال می‌کند. در ابتدا تصور می‌کردم مساله پیچیده نیست و نیازی به پاسخ این دروغ‌ها نیست اما اکنون موارد دروغ یا شایعات بی‌اساسی درباره‌ی شخص اینجانب منتشر شده که لازم می‌دانم برای تنویر افکار عمومی به آنها پاسخ بدهم. 
۱- برخی رسانه‌ها در گزارشی نوشته‌اند: اسدزاده در جمهوری‌آذربایجان با بی‌بی‌سی همکاری می‌کند و توسط بی‌بی‌سی آموزش می‌بیند. در امارات و کویت هم با عوامل ضد انقلاب همکاری داشته است… 
پاسخ: این مساله کاملا دروغ بوده و بنده با بی‌بی سی ارتباط و همکاری نداشته‌ام. حضورم در کشور امارات و کویت در سال‌های ۱۳۸۵ نیز چندین سفر کاری در مدتی کوتاه بوده که از سوی موسسه‌ی همشهری به عنوان عضو تحریریه‌ی روزنامه‌های همشهری امارات و همشهری کویت انجام گرفته است. 
۲- در برخی سایت‌ها منتشر شده است: «این مدیر دولت اعتدال در لندن با ایرج امینی پسر ارشد نخست وزیر رژیم پهلوی همکاری داشته و در آنجا سردبیری مجله‌ای لیبرال به نام زندگی برای ایرانیان ضد انقلاب را بر عهده داشته است».
پاسخ: دیدار و گفت‌وگوی بنده با آقای ایرج امینی که به ایران سفر کرده بود، در کافه خبر در تهران برگزار شده که حاصل آن نیزدر رسانه‌ها منتشر شده است. ضمنا بنده سردبیر مجله‌ی «اسلام و زندگی» وابسته به مرکز اسلامی لندن بوده‌ام که این مجله برای تبیین و ترویج اسلام برای نسل جوان مسلمان در انگلستان منتشر شده است. 
۳-  در برخی سایت‌ها نوشته‌اند: ستاد فتنه در جلسه‌ای در هفته‌ی گذشته با حضور سهیل محمودی، عموزاده خلیلی، محمد قوچانی، محمدرضا اسدزاده و چند روزنامه‌نگار و عنصر سیاسی دیگر تصمیم دارد برای فعال‌سازی ارتباطات نیروهای جریان فتنه در انتخابات آینده برنامه‌ریزی کند. قرار است اسدزاده به عنوان مسوول ارتباطات نیروهای فتنه و اصلاح‌طلب برای انتخابات مجلس آینده انتخاب شود. 
پاسخ: این خبر کاملا دروغ است و اساسا چنین جلسه‌ای وجود خارجی نداشته است. 
۴- در برخی سایت‌ها منتشر شده است: حضور محمد قوچانی، حسین درخشان، هومان دوراندیش، فرید مدرسی، حمید ابک در این خبرگزاری در هفته‌ی گذشته و جلسه با عباس عبدی نشان از فعال شدن حلقه‌ای مشکوک برای انتخابات در خبرگزاری کتاب دارد.
پاسخ: این خبر کاملا دروغ است و برگزاری چنین جلسه‌ای با حضور این افراد در خبرگزاری کتاب کاملا تکذیب می‌شود. 
۵- در برخی سایت‌ها نوشته‌اند: اسدزاده در هفته‌ی گذشته در دیدارهای جداگانه با معصومه ابتکار، محمد نوری زاد (چهره‌ی فتنه‌گر) و تعدادی از عناصر نهضت آزادی تلاش می‌کند تا از وجهه‌ی مورد قبول و دست‌ساز خود به نفع جریان شبه اصلاح‌طلب و فتنه‌گر استفاده کند. 
پاسخ: انجام چنین دیدارهایی دروغ محض است. گفت‌وگوهای مطبوعاتی بنده با آقای محمد نوری‌زاد به سال‌ها قبل از انتخابات ۸۸ بر می‌شود و عکس منتشر شده با ایشان هم مربوط به همان دوران است. همچنین دیدار اینجانب با سرکار خانم ابتکار در خرداد ماه ۹۳ نیز برای تولید فیلمی با موضوع بخشش و محیط زیست بوده است. 
۶- در برخی سایت‌ها نوشته‌اند: اسدزاده برای ارائه‌ی گزارش هماهنگی‌هایش درباره‌ی انتخابات مجلس با حسام الدین آشنا، مشاور رییس‌جمهوری در امور فرهنگی، هفته‌ی گذشته در یکی از باغ‌های سعادت آباد دیدار کرد. 
پاسخ: بنده هیچ دیداری با آقای دکتر آشنا درباره‌ی انتخابات نداشته‌ام و دیدارهای انجام شده، گفت‌وگوهای مرسوم روزنامه‌نگاری بوده که تولیدات آن منتشر شده است. 
۷- برخی رسانه‌ها نوشته است: کتاب بنده که در باکو چاپ شده اخیرا توزیع شده است. 
پاسخ: کتاب اینجانب سرتاسر دردمندی و دوستی و دغدغه مندی درباره‌ی مسایل فرهنگی و دینی نسل جدید است و در آغاز آن تصریح کرده‌ام که به عنوان فردی معتقد به آرمان‌های انقلاب اسلامی این کتاب را نوشته‌ام. ضمن اینکه این کتاب دو سال پیش با تیراژ اندکی در باکو منتشر شده و حتی یک نسخه از آن در ایران توزیع نشده است. همچنین هنگام انتشار کتاب، ضمن کسب اطلاع از نداشتن ممنوعیت قانونی برای چاپ کتاب در خارج از کشور برای ایرانی‌ها اقدام به این کار کرده‌ام. اکنون نیز کتاب برای گرفتن مجوز بر اساس مقررات اداره کتاب تقدیم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شده است. تصریح می‌کنم که قصد و مقصود محتوای این کتاب به هیچ‌وجه توهین به نهادهای انقلابی نظام نبوده و نیست و این مساله حتی در مقدمه‌ی کتاب نیز به صراحت بیان شده است و نباید با انتشار محتوای تقطیع شده و پاره پاره کردن جملات کتاب، برداشت‌های نادرست از محتوا صورت بگیرد. 
۸- برخی رسانه‌ها نوشته‌اند: «اسدزاده در جریان جنگ غزه زمانی که از وی درخواست می‌شود تا در ایبنا بخشی را به بازتاب جنایت‌های صهیونیست‌ها و تهیه اخبار پیرامون آن اختصاص دهد، جمله‌ای را با این مضمون می‌گوید، که آنها (فلسطینی‌ها) موشک نیندازند تا موشک بهشان پرتاب نشود، تا زمانی که در مدارس انبار اسلحه ایجاد و از آنجا موشک پرتاب می‌کنند، باید هم منتظر جواب باشند. استدلال اسدزاده شباهت کاملی به مواضعی دارد که شبکه‌یBBC در آن ایام نسبت به جنایت حقوق بشری اسراییل در غزه داشت. جالب است که اندکی بعد صفحه‌ی ویژه‌ی غزه در ایبنا ایجاد می‌شود».
پاسخ: این جملات کاملا تهمت و کذب و دروغ‌پردازی است. بنده با اعتقاد و ایمان خودم و نه دستوری یا برای ارائه‌ی بیلان سازمانی، در ایام مذکور، ویژه نامه‌ای برای جنگ غزه ایجاد کردم که اخبار منتشر شده‌ی آن موجود است و حتی در تماس با آقای میثم نیلی، مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی از ایشان خواستم اخبار مجمع ناشران درباره‌ی غزه را پیش از هر رسانه‌ای برای خبرگزاری کتاب ارسال کنند. 
۹- برخی رسانه‌ها نوشته‌اند: واژه‌ی «آقا» عنوانی احترام‌آمیز است که در ادبیات سیاسی امروز ایران نیز وارد شده است. این واژه از سوی محبان مقام معظم رهبری برای خطاب قرار دادن معظم‌له استفاده می‌شود. حال بخوانید که اسدزاده چگونه «آقا» را خطاب قرار داده است… 
پاسخ: انتصاب این واژه در نوشتار بنده به مقام معظم رهبری دروغ‌سازی برای تخریب اینجانب است. این کتاب گفت‌وگوی دو دوست معتقد به آرمان‌های انقلاب اسلامی است و در نوشتار تصریح شده که کلمه‌ی «آقای آقا» ترجمه‌ی واژگانی «آقا سید» است و اصلا ربطی به ساحت مقام معظم رهبری ندارد. 
۱۰- برخی رسانه‌ها نوشته‌اند: بنده در نوشته‌هایم توهین‌های بی‌سابقه‌ای نسبت به بسیج و ارزش‌های دفاع مقدس داشته‌ام. ازجمله نوشته‌ام: هر مغرور عقده‌مندِ عقب‌مانده‌‌ی عصبیِ تندخویی عضو مدرسه‌‌ی عشق شده است. 
پاسخ: متن کامل نوشته‌ی بنده که جعل و دستکاری شده چنین است: 
هنگام ورود افراد برای ثبت نام در مدرسه عشق باید از آنها بخواهیم که کنار خیابان‌ها چند شاخه گل محمدی سرخ را به یاد سال‌های سرخ استقامت به من این نسل هدیه بدهند. برای نسل نو، نامه‌های عاشقانه بنویسند و با نسل جوان در طبیعت چای بنوشند و قدم بزنند… آنگاه هر مغرور عقده‌مندِ عقب‌مانده‌ عصبیِ تندخویی را نمی‌توانیم عضو مدرسه‌ عشق بنامیم. 
در پایان: 
لازم به ذکر است اینجانب بیست سال است که با افتخار به عنوان روزنامه‌نگار با چهره‌های مختلف از جریان‌های متنوع مصاحبه داشته‌ام و طبیعت کار روزنامه‌نگاری گفت‌وگو با چهره‌هاست. لذا عکس‌هایی که از اینجانب با افراد مختلف منتشر شده، گذشته از آنکه برخی متعلق به ۱۰ یا ۱۵ سال پیش است، به ضرورت شغلی در گفت‌وگو‌های مطبوعاتی انجام گرفته است. 
همچنین یادآور می‌شوم که خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) طی ۱۰ ماه گذشته بیش از ۸۹۰ عنوان گفت‌وگو، گزارش، یادداشت وگزارش تصویری با موضوع انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر کرده و شورای سردبیری ایبنا همگی از دلبستگان آرمان‌های انقلاب هستند. لذا حذف چنین بخشی از خبرگزاری کذب است. 
سخن کوتاه، به واقع متاسفم که عده‌ای تلاش دارند با شایعه‌سازی و دروغ‌پردازی و افتراء مدیران وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی را مخدوش جلوه دهند و جریانی می‌خواهد معاونت فرهنگی ارشاد و اقدامات خانه کتاب و خبرگزاری و نیز مشی اعتدالی معاونت محترم فرهنگی وزارتخانه را تخریب کند. 
والسلام. 
و العاقبة للمتقین. 
محمد رضا اسدزاده. سردبیر خبرگزاری کتاب
شنبه ۴ بهمن ماه ۱۳۹۳ 
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا