یک نگرانی برای سخنگویی علی ربیعی
یک فعال رسانهای اصولگرا نوشت: از یک نکته برای علی ربیعی میترسم. نگرانم که وقتی کت سخنگویی میپوشد، رفتارش عوض شود. ماله دست بگیرد برای مالهکشی رفتار این وزارتخانه و آن سازمان و بدتر این که عصا قورت بدهد و شق و رق راه برود و جوابهای سربالا بدهد. نه این که دلش بخواهد چنین باشد بلکه روزگار، مجبورش کند. از همان اولین مصاحبهاش با خبرنگاران فهمیده خواهد شد که علی ربیعی، چقدر شفاف و صریح است. منتظر اولین حضورش میمانم.
محمد مهاجری در روزنامه ایران نوشت: «انتخاب سخنگوی دولت را ما رسانهایها قاعدتاً باید یک خبر خوب تلقی کنیم. آن هم بعد از مدتها که نبودن سخنگو، اطلاعرسانی را با اختلال روبهرو کرده بود.
علی ربیعی از روز نخست پیروزی انقلاب، وسط گود بوده است. جایگاههای مهمی داشته و کارهای مختلفی را آزموده است. گاه بر صدر نشسته و گاه خانهنشین بوده است. اما تا آنجا که یادم است، روحیاتش کمتر تغییر کرده است. زود احساساتی میشود؛ عواطف جایگاه خاصی در زندگیاش دارد؛ عصبانی هم میشود… سیاست را از پایینترین پلههای نردبان شروع کرده و به گمانم پلههای زیادی را بالا رفته؛ هوشمندیاش در سیاست تردیدناپذیر است؛ بیشتر چپ سنتی است (که با اصلاحطلبی مرزهای پررنگی دارد) و این خصلت سیاسیاش ریشه در دوران کارگری او دارد. مدیری دوراندیش است و وقتی جایی را اداره میکند، حواسش به همه جا هست. صراحت لهجه و شجاعت دارد. زیر و بالای همه چهرههای سیاسی و غیر سیاسی کشور را میداند. ساختارهای نظام و کشور را میشناسد… حتی بخشی از این ویژگیها میتواند دارندهاش را دارای صلاحیت سخنگویی دولت کند. اما به گمانم آن چه کار او را تسهیل میکند، حضور طولانی او در دنیای رسانه است. به همه اینها بیفزایم مردمداری و رفیق بودن و تواضعش را و نیز خوشقلم و خوشمجلس بودنش را.
با این همه از یک نکته برای او میترسم. نگرانم که وقتی کت سخنگویی میپوشد، رفتارش عوض شود. ماله دست بگیرد برای مالهکشی رفتار این وزارتخانه و آن سازمان و بدتر این که عصا قورت بدهد و شق و رق راه برود و جوابهای سربالا بدهد. نه این که دلش بخواهد چنین باشد بلکه روزگار، مجبورش کند. از همان اولین مصاحبهاش با خبرنگاران فهمیده خواهد شد که علی ربیعی، چقدر شفاف و صریح است. منتظر اولین حضورش میمانم.»
انتهای پیام