پزشکیان: با دعوا و ناسزا نمی توان حق مردم را در مذاکرات هسته ای گرفت
مسعودپزشکیان گفت: مگر می شود با دعوا و ناسزا حق مردم را در مذاکرات هسته ای گرفت؟ به مذاکره کنندگان بگوییم ننشینید، گفت و گونکنید، نخندید و راه نروید و حق مردم را هم بگیرید.
وزیر اسبق بهداشت و درمان در گفت و گو باخبرنگار سیاسی ایرنا درباره هجمه علیه مذاکره کنندگان هسته ای ایران گفت: دلشان نمی خواهد دولت موفق شود، این بدیهی است.
وی ادامه داد: هر وقت می خواهند کسی را زمین بزنند به این بهانه که آمریکا از آنها دفاع کرده می گویند آمریکایی هستند. با این منطق اکنون که رژیم صهیونیستی هم برای شکست مذاکرات تلاش می کند باید بگوییم آنها اسرائیلی هستند و در همان جبهه می جنگند.
نماینده مردم تبریز در مجلس خاطرنشان گفت: اگر مذاکرات هسته ای به نتیجه نرسد در فضایی که معاملات شفاف نیست ارز کشور هدر می رود. حجم بالایی از این ارزها را در سالهای گذشته خوردند و بردند و منتقدان فعلی نتوانستند حتی گزارش بدهند چه بلایی بر سر دلارهای مردم ایران آمده است. اکنون هم با تلاش برای به شکست کشاندن مذاکرات مانع از دستیابی مردم به حقوق و منابع خود می شوند
پزشکیان تاکید کرد: بالاخره باید تکلیف خود را با دنیا روشن کنیم .نمی خواهیم با همه دنیا بجنگیم. ما رژیم اسرائیل را قبول نداریم و با آمریکا در اختلاف هستیم . چرا باید همه دنیا را علیه خودمان بسیج کنیم؟ چرا به همه می خواهیم فحش بدهیم؟ دم از این می زنیم که می توانیم اقتصاد مقاومتی راه بیندازی ولی این حرفها جز بی ثبات کردن کشور نتیجه ای ندارد.
وی اظهار داشت: بیکاری، فقر، تورم و مشکلات دیگر در کشور وجود دارد . بگویند راه برون رفت از این ها چیست و الگوی این کارها کجاست؟ این حرفها زمینه را برای عده ای فراهم می کند که می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند. البته در این که نباید در مقابل قدرت های بزرگ از حقوق خود کوتاه بیاییم شکی نیست ولی این کار را با فحش و دعوا نمی توان انجام داد.
پزشکیان اظهارداشت: کدام مذاکره با فحش دادن و دعوا به نتیجه رسیده است که ما بخواهیم در مذاکرات هسته ای اینگونه عمل کنیم؟ کدام یک از پیامبران و امامان اینگونه عمل کردند که اگر با کسی مخالف بودند با خشونت و خشم با او برخورد کنند؟
وی ادامه داد: عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای آنقدر موفق بوده که عده ای را در داخل و اسرائیل را در خارج ناراحت کرده است. اگر عصبانی نبودند این کارها را نمی کردند. چون نمی توانند چهره دیگری از جمهوری اسلامی ایران به دنیا معرفی کنند از مذاکرات ابراز ناراحتی می کنند.
وزیر اسبق بهداشت و درمان گفت: همین که اکثر کشورها بر سر میز مذاکره می آیند و می خواهند با ایران حرف بزنند به این خاطر است که نمی توانند به ایران برچسب حمایت از تروریسم و رفتار غیرمنطقی بزنند. این دولت جلوی کارشان را گرفته و مانع از صدور قعطنامه های ضد ایرانی در مجامع بین المللی شده است. همین هم دستاورد بزرگی است آن هم درمقایسه با سیل قطعنامه های ضد ایرانی در دولت گذشته.
وی در پاسخ به سوالی درمورد توافق یا تمدید مذاکرات گفت: توافق کردن کوتاه آمدن دو طرف را به دنبال دارد. هیچ وقت همه آنچه که ما می خواهیم و آن ها می خواهند بدست نمی آید. مذاکره و گفت و گو یعنی اینکه دو طرف تعامل کنند تا میدان برد – برد باشد.
انتهای پیام