«در انتخابات1400 اصلاحطلبان به احمدی نژاد رای میدهند»
حسن بیادی، فعال سیاسی اصولگرا میگوید: نظرم این است که رای محمود احمدی نژاد خیلی بالاست و بعید نیست که حتی در انتخابات ۱۴۰۰ اصلاح طلبان هم به او رای دهند.
مشروح گفتگوی مثلث آنلاین با حسن بیادی را در ادامه بخوانید.
*به نظر شما احمدی نژاد وارد انتخابات مجلس می شود؟
البته جوابم منفی است ولى همانطور که آقای لاریجانی و آقای قالیباف و دیگران حق ورود دارند این حق را نمی توان از ایشان گرفت. ایشان هم احتمال دارد که حضور پیدا کنند.
*چرا فکر می کنید آقای احمدی نژاد وارد انتخابات مجلس نمی شود؟
منظورتان این است که خود ایشان وارد انتخابات شوند؟
*بله نامزد انتخابات مجلس!
نه، نمی شود.
*چرا؟
بنده حدسم را می گویم. با تحلیل هایی که دارم ایشان قصد ندارد. چون روحیات ایشان را می شناسم و چندین سال با ایشان کار کردم. لذا فکر نمی کنم ایشان کاندید مجلس شوند. شاید دوباره برای ریاست جمهوری کاندید شود ولی برای مجلس فکر نمی کنم تمایلی داشته باشد.
*برای انتخابات 1400 با توجه به اینکه سال 96 رد صلاحیت شد، چطور؟
حتماً ویقیناً ورود ایشان بستگی به شرایط روز دارد اگرچه ایشان هم یک جایگاه ویژه ای در جامعه مخصوصاً محرومین دارند. نه تنها در ایران که به نظرم در جامعه بین الملل هم جایگاه ویژه ای دارند.
*می گویند که آقای احمدی نژاد دیگر ظرفیت رای مثل سالهای 84 و 88 در جامعه را ندارند.
چه کسی می گوید؟ اینکه گوینده کیست مهم است.
*شما چه می گویید؟
نظرم این است که رای ایشان خیلی بالاست و بعید نیست که حتی اصلاح طلبان هم به او رای دهند!
*اگر برای 1400 نامزد شوند در جامعه قطب بندی ایجاد می شود؟
ما چون ساختار مدیریت اجرایی کشورمان معیوب است و اشکال دارد هر پدیدهه جدیدى قابل تصور است مثل اینکه یک یخچالى خراب میباشد که هر غذایی داخلش بگذارید خراب می شود مگر اینکه سنگ باشد. یا از جامدات باشد که نیاز به یخچال نداشته باشد تا کنون تعجب نکرده و ندیه اید و سوال برایتان ایجاد نشده که جرا هر کس بر هر مسئولیتىقرار میگیرد با «به به» می آید و با «اَه اَه» می رود. این نشان می دهد که ساختار غلط است. هم ساختار اجرایی غلط است و هم به تبع آن ساختار انتخاباتمان غلط است. نوع انتخاباتمان و روشش غلط است. اما هیچکس حاضر نیست تغییرش دهد. من فکر نمی کنم هیچ جای دنیا چنین سیستم انتخاباتی باشد. اگر هست شما به من بگویید.
همانطور که در پاسخ سؤال قبل بیان داشتم چون ساختار غلط است، حتما دو قطبى می شود اگر تاریخ را مطالعه کنید از اول انقلاب همیشه دوقطبی بوده و الان هم هست. البته دو قطبی بودن همیشه منفی نیست. خیلی موقع ها هم مثبت است. مثلا الان در آمریکا یا خیلی از کشورهاى پیشرفته هم دوقطبی است اما فرقش این است که در آنجا مردم نقش اساسی در انتخابات دارند. یعنی نقش باندهای متصل به قدرت و ثروتکمتر از احزاب است. یعنی آثار احزاب فراگیر و موثر خیلی بیشتر از باندهاست و نقش و مشارکت مردم خیلی شفاف تر و بیشتر است.
انتهای پیام
توهم