خرید تور نوروزی

«اپوزیسیون و تندروها ادبیات مشترکی دارند»

ستاره اسکندی، بازیگر سینما و تئاتر می‌گوید: گاهی امثال من، وجه المصالحه جریان‌های خاص و دشمنی‌ها می‌شوند. مساله‌ای که خیلی دلگیر کننده است که اپوزیسیون خارج نشین و تندروهای داخلی ادبیات مشترکی دارند.

هفت صبح نوشت: ستاره اسکندری تاکید کرد تهمت و افتراها را از راه قانونی پیگیری می‌کند و همیشه سعی کرده است زندگی بدون حاشیه‌ای داشته باشد.
دو ماه قبل ویدئویی از ستاره اسکندری در ترکیه پخش شد که با واکنش‌های متفاوتی همراه بود و حاشیه‌های فراوانی را برای این بازیگر ایجاد کرد. از آن زمان تاکنون اسکندری ترجیح داد در برابر حواشی پیش آمده سکوت کند اما او سرانجام سکوت خود را شکست و درباره این موضوع صحبت کرد.

ستاره اسکندری در اولین واکنش به انتشار این ویدیو گفت: «چیزی که ذهنم را مشغول می‌کند این مقدار و حجم از خشونت در این فضاست. خشونتی که حتی با هر لفظ و در هر رسانه منعکس می‌شود. ما ایرانی‌ها ملت مهربان و مهمان نوازی بودیم، دلگیر می‌شوم وقتی می‌بینم این همه خشونت در فضای مجازی تکثیر می‌شود و مثل آینه به جامعه باز می‌گردد.»

این بازیگر ادامه داد: «چطور می‌شود بعد از ۲۶ سال کار هنری، به کارنامه و گذشته‌ات نگاه نمی‌کنند و یک خبر زرد، جای این همه سال فعالیت را می‌گیرد. وقتی این‌ها را می‌بینم  به یک حس بیهودگی و دلگیری می‌رسم. مساله این است که همیشه سعی کردم بدون حاشیه زندگی کنم و اگر تهمت و افترایی هم هست از راه قانونی پیگیری می‌کنم.

اسکندری درباره اظهارنظرهای مختلف فضای مجازی درباره او بیان کرد: «امیدوارم روزی فرا رسد که دنیای واقعی بر مجازی غلبه کند. من در این شهر و کشور زندگی می‌کنم و هنوز هستند نگاه‌های مهربانی که مرا مورد لطف قرار می‌دهند. همین برایم کافی است. فضای مجازی یعنی همین آدم‌هایی که پشت اکانت‌های فیک پنهان می‌شوند و دشنام می‌دهند به خیال اینکه تاثیر گذارند، در صورتی که اینطور نیست. اصولا در ماجرای اخیر یا اتفاق‌های مشابه برای دیگران، می‌ایستم و نگاه می‌کنم. معتقدم آن آدم‌ها در فضای مجازی واقعی نیستند. آدم‌های واقعی در کوچه و بازار هستند. گاهی امثال من، وجه المصالحه جریان‌های خاص و دشمنی‌ها می‌شوند. مساله‌ای که خیلی دلگیر کننده است که اپوزیسیون خارج نشین و تندروهای داخلی ادبیات مشترکی دارند. ترجیح می‌دهم درباره خودم صحبت کنم: به عنوان یک انسان از این همه نفرت پراکنی و خشونت گرایی و تبعیض جنسیتی تعجب می‌کنم. امیدوارم که حداقل کمی هوش انتقاد داشته باشیم به جای فحاشی!امیدوارم بدون تحقیق تهمت و افترا نزیم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. مسئله تبعیض جنسیتی نیست. مگر کسی به خانم لیلا حاتمی ایراد گرفت؟ مسئله دورویی و تفاق است. مسئله این است که مردم نمی توانند بپذیرند یک هنرپیشه زن در تلویزیون جمهوری اسلامی در مزایای حجاب سخنسرایی کند و به محض آن که پایش به آن طرف آب می رسد خود حجاب را رعایت نکند. مردم ایران در همیشه تاریخ با وعظان غیرمتعظ تند برخورد کرده اند.

  2. سلام
    1- وقتی جای سلیبریتی در جامعه عوض می شود
    2- وقتی مسائل اصلی بشر (مثل راستی و درستی) جایش با نکات فرعی عوض می شود
    3- وقتی فرهنگ عمومی (آموزش و پرورش و…) از محتوا تهی می شود
    4- وقتی نفرت آفرینی جای استدلال و عاطفه اجتماعی می نشیند
    5- وقتی انتظارات از هر حرفه ای سلیقه ای تعریف می شود
    6-…
    …-
    ….-

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا