ماجرای نامه سه خواهر روستایی در کرمان به روحانی چه بود؟
خانمها زینب، حوا و زیور رمضانی که به تازگی سواد خواندن و نوشتن را آموختهاند در نامهای به رییسجمهور روحانی نوشتند: “با سلام خدمت رئیس جمهور اسلامی ایران، آقای روحانی عزیز، ما بچههای آبادی چاه پولاد مدرسه نداریم، برق نداریم، آب نداریم. کمک کنید تا زندگی بهتری داشته باشیم.”
رئیسجمهور در پی اطلاع از این نامه، خطاب به این سه خواهر کرمانی پاسخ داد: “دختران عزیزم به آینده امیدوار باشید. دولت به آبادانی روستای شما کمک خواهد کرد.”
روحانی همچنین در نامههای جداگانهای به دکتر اردکانیان وزیر نیرو و آقای حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش دستور داد موضوع بررسی و نسبت به تامین آب و برق و احداث مدرسه در روستای چاه پولاد منطقه قلعه گنج استان کرمان اقدام شود.
احمد حمزه، نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج، فاریاب در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص ماجرای نامه سه خواهر قلعهگنجی به رییس جمهور گفت: این خواهران از اهالی روستای چاهپولاد از توابع منطقه توریج شهرستان قلعه گنج هستند.
وی ادامه داد: در این روستا چند خانوار زندگی میکنند که متاسفانه از همه امکانات زندگی محروم هستند و شغل اغلب آنها گلهداری و دامداری است.
نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با تاکید برآنکه این روستا از نعمت آب، برق و جاده محروم است، تصریح کرد: جمعیت این روستا براساس استانداردهای کشوری در حدی نیست که دولت بتواند برای آنها این امکانات را در نظر بگیرد به طور مثال برای برقدار کرمان منطقه باید جمعیت بالای 20 خانوار و احداث جاده باید بالای 50 خانوار باشد.
وی بیان کرد: روستای توریج که روستای چاهپولاد از توابع آن است، روستای پرجمعیتی بوده که متاسفانه این روستا نیز جاده دسترسی ندارد لذا با مذاکرات صورت گرفته با رییس جمهور، مقرر شد تا برای این روستا راه و جادهای احداث شود.
تهیه گزارش کاملی از وضعیت این روستا برای دفتر رییس جمهور
حمزه با بیان این مطلب که مقرر شد گزارش کاملی از این روستا تهیه و به دفتر ریاست جمهور ارائه شود، اظهار کرد: همچنین مقرر شده است پس از این گزارش، خواسته این چند خانوار روستایی به دستور رییسجمهور برآورده شود تا این حداقل امکانات زندگی، برای این خانوادهها نیز فراهم شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا روستای دیگری در جنوب استان با این شرایط وجود دارد؟ گفت: روستاهای زیادی که جمعیت آنها به میزان استانداردهای کشوری برای اختصاص دادن امکانات نیست، در جنوب استان کرمان وجود دارد.
نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج، فاریاب در مجلس شورای اسلامی افزود: جنوب استان کرمان یک منطقه وسیع و پراکنده است و جمعیت آن بیشتر روستایی بوده به گونهای که بالغ بر 1100 روستا و آبادی در جنوب استان کرمان وجود دارد که جمعیت تعداد زیادی از آنها زیر 10 خانوار است لذا دستورالعمل کشوری برای برقدار کردن آنها وجود ندارد اما بهتازگی مقرر شده که برای روستاهایی که جمعیت آنها زیاد نیست، پنل خورشیدی نصب شود تا این خانوارها نیز از نعمت برق برخوردار شوند.
کاش این روحیه مطالبهگری در سایر مردم منطقه جنوب استان کرمان نیز وجود داشت
وی با تاکید برآنکه مناطق زیادی در جنوب استان کرمان وجود دارد که راه ارتباطی، برق و آب ندارند، اظهار کرد: از این نوع روستاها بیشتر در شهرستان های رودبار جنوب و قلعهگنج داریم.
حمزه در خصوص اقدام این سه خواهر گفت: اینکه این سه خواهر بهصورت مستقل نامهای برای رییس جمهور نوشتهاند، یک کار بسیار خوب و قشنگ بوده که با این کار خود باعث شدند تعدادی از مردم منطقهشان از نعمت جاده، آب و برق برخوردار شوند و ای کاش این روحیه مطالبهگری در سایر مردم منطقه جنوب استان کرمان نیز وجود داشت.
وی ادامه داد: در ابتدا که از این موضوع مطلع شدم بسیار تعجب کردم زیرا این اقدام در منطقه ما بینظیر است، از اینکه سه خواهر که در چنین منطقه محرومی زندگی میکنند؛ خودشان نامه به رییس جمهور بنویسند که حداقل حقوق شهروندیمان را به ما بدهید و از سوی دیگر از اینکه رییس جمهور به این نامه اهمیت دادند و ارزش قائل شدند؛ نیز شایسته تقدیر است.
انتهای پیام