یادبود کردان در دوره دلواپسان افشای بورسیه ها (+عکس)
با وجود گذشتن 5 سال از درگذشت علی کردان، وزیر کشور معزول دولت احمدی نژاد پس از ماجرای ادعای دکترا از دانشگاه آکسفورد، نصب پلاکاردی در ورودی شهر زادگاه او جلب توجه می کند.
به گزارش انصاف نیوز، بر روی تابلویی که عکس آن روز دوشنبه 13 مرداد ماه 93 در ورودی شهر ساری گرفته شده، نوشته است: «به زادگاه وزیر کاردان کشور، مرد ماموریت های دشوار، علی کردان خوش آمدید».
مدرک تحصیلی ادعایی مرحوم کردان در زمان کوتاه نشستن بر کرسی وزارت کشور در دولت احمدی نژاد، مساله ساز شد و با دفاع های عجیب احمدی نژاد از ادعای خلاف واقع او، افکار عمومی به قدری تحریک شد که مجلسی های هم خط سیاسی با دولت اصولگرای احمدی نژاد او را تحمل نکرده و به سرعت استیضاح و برکنار کردند.
احمدی نژاد نیز که وضعیت وخیم مجلس در روز استیضاح را پیش بینی کرده بود، کردان را به تنهایی به میدان فرستاد و پشت او را خالی کرد.
مرحوم کردان یک سال پس از آبروریزی اتفاق افتاده و عدم پشتیبانی اصولگرایان از او، در سن 51 سالگی درگذشت.
این روزها اما بخشی از نمایندگان اصولگرا به دنبال استیضاح وزیر علومی هستند که بنا دارد مقابل حدود 3000 بورسیه ی غیرقانونی از جمله چند نماینده ی رانتی بایستد؛ هنوز مشخص نیست که چرا مجلس اصولگرای هشتم در رفتاری متفاوت، با مرحوم علی کردان بر سر مدرک نامعتبرش درگیر شد؟
انتهای پیام




