روحانی وارث دولت کیهان است
حسین شریعتمداری، اصلی ترین رسانه ی پشتیبان دولت احمدی نژاد، در سرمقاله ی کیهان از عصبانیت اجرایی شدن برجام، حالا وضعیت محیطزیست، صنعت، توسعه کشور، حل بیکاری و رکود را به گردن دولت جدید انداخت و روز صندلی طلبکار نشست.
به گزارش انصاف نیوز، در حالی که حسن روحانی پس از دو سال با اجرایی شدن برجان، وعده ی توافق هسته ای و رفع تحریم های ظالمانه ی برجای مانده از دولت احمدی نژاد را محقق کرد، شریعتمداری در سرمقاله ی کیهان نوشته است:
«تعجبآور است که آقای رئیسجمهور به جای آن که به خاطر ناکامی – بخوانید ضعف و ناتوانی- دولت در حل مشکلات یاد شده [مسائلی نظیر محیطزیست، صنعت، توسعه کشور، حل بیکاری و رکود]، روی صندلی بدهکار بنشیند و به مردم که با آنهمه وعده و وعید، طلبکار هستند پاسخ بدهد، روی صندلی طلبکاران نشسته و بازخواست میکند!».
کیهان در تیتر یک خود نیز با عنوان «مردم در انتظار عمل به وعدهها؛ دولت در سودای بهارستان!»، خط بالا بردن انتظارها را همچنان پی گرفته است؛ در حالی که کارشناسان اقتصادی تاثیر برجام و رفع تحریم ها را حداقل یک ساله می خوانند.
این روزنامه ی هوادار روی کار آمدن احمدی نژاد در دو انتخابات 84 و 88 و هوادار پایداری آن، به قدری به دولت او نزدیک بود که حسین صفار هرندی از سردبیری آن به وزارت ارشاد در دولت احمدی نژاد رسید، ایرنا خبرگزاری دولت احمدی نژاد به محمدجعفر بهداد از نویسندگان کیهان رسید و مهدی محمدی از نویسندگان آن روزنامه همراه تیم مذاکره ی هسته ای شد؛ هر چند تنها خروجی مذاکرات آن دولت افزایش تحریم های ظالمانه بود.
پرسش خبرنگار انصاف نیوز:
1 – آیا رویه ی کیهان شریعتمداری که در آن دوره، لاپوشانی و سفیدنمایی می کرد و باعث دریافت جایزه به عنوان روزنامه نگار منتخب شد و از دست احمدی نژاد جایزه می گرفت، در این دولت هم تکرار می شود؟ دقیقا فی چند است و انتظار کیهان برای تملق گویی دقیقا چیست؟ انتظار آقای شریعتمداری برای رعایت انصاف چقدر هزینه دارد؟
2 – آیا انتظار بیجایی از کیهان است که کمی از بودجه ی بیت المال را به جای تخریب این و آن، به بازخوانی اشتباهات این رسانه ی غیرخصوصی در حمایت از ناکارآمدی ها و اختلاس ها و اشتباهات در دوره ی دولت احمدی نژاد بپردازد که تا همین امروز محمدرضا رحیمی معاون اول آن دولت که رییس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بود در اوین در حال خوردن آب خنک است، یکی دیگر از معاونان آن همین چند روز پیش پس از ماه ها بازداشت آزاد شده یا به مرخصی آمده است، تعدادی دیگر از مدیران آن دولت هم به دادگاه و زندان در رفت و آمدند.
3 – آیا شریعتمداری احساس نمی کند که وقت بازنشستگی اجباری فرار رسیده و دوره ی افراطیون به سر رسیده است؟ به نظر می رسد با توجه به شواهد، احساس نکردن و کردن در این مورد، نتیجه اش یکی است و پایان مدیریت نزدیک است.
انتهای پیام