خرید تور نوروزی

«انگلیس با سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران مخالف است»

تونی راداکین، فرمانده نیروی دریایی انگلیس گفت: انگلیس به وضوح بیان کرده است که از سیاست «فشار حداکثری» دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علیه ایران حمایت نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از بی.بی.سی، فرمانده و رئیس کارکنان نیروی دریایی انگلیس، در گفت‌وگو با این شبکه، توقیف کشتی انگلیسی استنا ایمپرو توسط ایران در ماه ژوئیه را «خصومت آمیز» خواند.

راداکین همچنین گفت که انگلیس پس از این رویداد به دنبال تنش‌زدایی با ایران بوده است.

او در ادامه گفت که در حال حاضر، نیروی دریایی انگلیس حضور نظامی پررنگ‌تری در خلیج فارس خواهد داشت.

این مقام نظامی انگلیس در سفری که به منطقه داشت، گفت: وقتی کشوری به اندازه ایران متجاوز باشد، ما مجبوریم واکنش نشان دهیم. [توقیف استنا ایمپرو] اقدامی غیرمعقول بود که در آب‌های آزاد اتفاق افتاد و دلیل واکنشی که نشان دادیم نیز همین است.

راداکین در ادامه بیان کرد که انگلیس به جای ملحق شدن به ماموریت دریایی اروپا به رهبری فرانسه، در خلیج فارس، به فعالیت در کنار ائتلاف آمریکایی که «عملیات سنتینل» نام دارد ادامه خواهد داد تا امنیت دریایی را در خلیج فارس فراهم آورد.

او علاوه بر این اظهار کرد که انگلیس «به وضوح بیان کرده است» که از سیاست «فشار حداکثری» دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علیه ایران حمایت نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، اظهارات راداکین به وضعیتی تنش‌زا در منطقه خلیج فارس اشاره دارد که در تیر ماه سال جاری، دولت محلی جبل‌الطارق اعلام کرد که نیروهای دریایی انگلیس، نفت‌کش ایرانی آدریان دریا[گریس وان] را توقیف کرده‌اند. این اقدام سپس از سوی وزیر امور خارجه ایران «راهزنی دریایی» تلقی شد.

چند روز پس از آن، یک فروند نفتکش  انگلیسی با نام “stena impero” هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین‌المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.

در پی توقیف این کشتی تنش‌هایی در روابط ایران انگلیس ایجاد شد و مقامات دولت لندن تلاش کردند توقیف این نفتکش را به توقیف غیر قانونی یک فروند نفتکش حامل نفت ایران توسط نیروی دریایی انگلیس در تنگه جبل الطارق ارتباط دهند که این امر به شدت از سوی مسئولان کشورمان تکذیب شد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا