جوانان اصلاح و اعتدال مازندران: تک روی ممنوع، اتحاد انتخاباتی
جمعی از جوانان فعال حوزه ی انتخابیه ی شهرستان های تنکابن رامسر و عباس آباد، با صدور بیانیه ای درباره ی انتخابات آتی مجلس، تاکید کردند که اصلاح طلبان با پرهیز «از هر گونه تک روی در عرصه انتخابات»، برای حضور با پلن های مختلف اعم از حضور با کاندیدای حداکثری مطالباتشان یا گزینه ی حداقلی یا عدم معرفی کاندیدا، تابع خرد جمعی باشند.
متن این بیانیه که در اختیار انصاف نیوز قرار گرفته در پی می آید:
به نام خدا
خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودش / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
«مردم در انتخابات آزادند و احتیاج به قیم ندارند و هیچ فرد یا گروه و دسته ای حق تحمیل فرد یا افرادی را به مردم ندارند. جامعه اسلامی ایران که با درایت و رشد سیاسی خود جمهوری اسلامی و ارزشهای والای آن وحاکمیت قوانین خدا را پذیرفته اند و به این بیعت و این پیمان بزرگ وفادارمانده اند» امام خمینی (ره)
با نزدیک شدن هفتم اسفند، زمان برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی گمانه زنی هایی به شکل های گوناگون پیرامون این موضوع و چگونگی کارکرد احزاب اصلاح طلب واعتدالی هم اکنون درسطح کشور جریان دارد احزابی که با محوریت عزیزانی چون “خاتمی” و”هاشمی “و عقلانیت و از خودگذشتگی دکتر”عارف” توانستند در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گام بزرگی برای همگرایی بیشتر نیروهای وفادار به قانون اساسی بردارند. کار سترگی که بسیاری از معادلات آن روز را بر هم زد و در نهایت با همراهی و «آری» آگاهانه ی مردم دلداده ی این کهن بوم و بر، دکتر روحانی به نمایندگی از جریان معقول اصلاح طلب و اعتدال پای در پاستور نهاد.
رجوع به حافظه نزدیک سیاسی و مرور خاطرات سالهای 84 تا 92 و تورق دفتر خاطرات در مقاطعی ما را به کلمه ی دردآور “ای کاش” می رساند. ای کاش در سال 84 هچون 92 متحد و همدل و به دور از غرور با همدلی و یکپارچگی با اجماع برخواسته های هرچند حداقلی توافق می کردیم تا جریانی منحرف با تحمیل هشت سال کابوس وار را بر ما و ملت و کشور، چوب تاراج به عزت و ثروت کشور نمی زدنند. در سالهای اخیر بارها و بارها، در مجامع مختلف شنیدهایم که ایرانیان حافظه تاریخی ندارند از گذشته درس نمیگیرندتا در کنار میراثداری گذشته مشترک، در فکر ساختن بنای آینده باشند. امید اواریم در حوزه سیاسی احزاب وافراد اصلاح طلب دچار چنین ضایعه یی نباشند وبا درس از گذشته و پند از تاریخ سیاسی با تصمیمی درست بستر ساز تحولات سیاسی و اجتماعی باشند. چرا که به قول سعدی شاعر سترگ مان: «قوت حافظه گر راست نیاید در فکر/ عمر اگر صرف شود در سر تکرار چه سود؟»
حال که 18 سال از انتخابات حماسی دوم خرداد و نزدیک به 2 سال از انتخابات معقول و با درایت و تدبیر 92 می گذرد و اصلاح طلبان با فراز و فرودهای فراوانی روبرو بوده اند قطعا عقلای معتدل جامعه و جریان اصیل اصلاحات و ( به تبع آن دوستان ما در شهرستان های تنکابن و رامسر و عباس آباد) به این مرحله از رشد و بلوغ سیاسی رسیده اند که چگونه پای پیش بگذارند تا بتوانند نقش آفرینِ بزرگ انتخابات پیشِ رو باشند.
در انتخابات مجلس دهم اصلاح طلبان و عقلای سیاسی می توانند با بهره گیری از تجربه ی سابق در صورت حرمت نهادن به خرد جمعی و و با استفاده از تجربه سیاسی عزیزان باتجربه و نیکنام چون رییس دولت اصلاحات سید محمد خاتمی در سطح ملی و بهره گیری از نظر افراد خوشنام و نیروهای مرجع اصلاح طلب و اعتدالی در حوزه انتخابیه شهرستان های تنکابن و رامسر و عباس آباد و البته پرهیز از خودرأیی و خویش نگری، بستر لازم برای حضور پررنگ جریان اعتدالی و اصلاح طلب در مجلس را فراهم کنند. تا دولت بتواند در ادامه سیاست های مدبرانه و دیپلماسی موفق خود و پس از اجرا یی شدن برجام، با دور شدن هرچه بیشتر سایه جنگ از کشور و بازگشت سرافرازانه به جامعه جهانی، برای حل مشکلات اقتصادی دارای عزمی جزم باشد و معضلات بزرگی چون رکود بی سابقه، اشتغال و معضل تورم، نظام بانکی ناکآرامد و عدم ورورد سرمایه های خارجی و … را در سایه ی همدلی دولت و مردم و مجلس حل و فصل نماید و با تغییر فضای سیاسی و اجتماعی و اقتصادی، معادله “یاس از وضع موجود و ترس از آینده” در افکار عمومی را بر هم زد و وبا ایجادنشاط تداعی کننده هرچه بیشتر امید باشد.
آنچه در این روزها می تواند بسترساز این نقش آفرینی فرخنده باشد حضور پررنگ معتدلین و اصلاح طلبان در انتخابات و ثبت نام حداکثری کاندیداهاست و انشالله اجماع بر روی گزینه ی واحد است. و آنچه که می تواند در این انتخابات به یک دغدغه تبدیل شود تک روی و عدم تمکین به خرد جمعی برخی کاندیداها ویا دوستان ستادی است که اصلاح طلبی را فقط در حضور خویش در انتخابات خلاصه کنند. روی آوری به این شیوهها سبب بروز اختلافات جدی بین نیروهای اصلاح طلب می شود که اگر به درستی تدبیر نگردد می تواند باعث تشتت آرا در جبهه اصلاحات و پررنگ شدن حساسیت های منطقه یی و قومی و طایفه یی در شهرستانها و مناطقی به مانند “تنکابن و رامسر و عباس آباد”
در نهایت منجر به ناهمسویی و ناهمراهی نیروهای اصلاح طلب با یکدیگر شود. که اگر به چنین معضلی در کل کشور ورود پول های کثیف و رانت های نامشروع مالی به عرصه انتخابات را هم اضافه کنیم، نتیجه حاصله افتراق و از هم گسستگی نیروهای ستادی و انتخاباتی و پراکندگی دوستان خواهد بود.
در چنین شرایطی، اصلاح طلبان با داشتن وحدت در عین کثرت و با پایبندی به اصل تفکر جمعی، می بایست از هر گونه تک روی در عرصه انتخابات پرهیز کنند و برای حضور با پلن های مختلف اعم از حضور با کاندیدای حداکثری مطالباتشان یا گزینه ی حداقلی یا عدم معرفی کاندیدا، تابع خرد جمعی باشند و با و اجماع هوشمندانه در انتخابات به دنبال مجلسی کارآمد، برنامه محور، توسعه نگر، همراه با مردم و همسو با دولت باشند تا مردم احساس کنند نمایندگان علاوه بر عمل به وظایف خطیر نمایندگی و بهره گیری از اختیارات قانونی شان حامی دولت هستند.
اصلاح طلبان و اعتدالیون در صورت حرمت نهادن به خرد جمعی و مشورت پذیری بیشتر، با پختگی سیاسی به دست آمده در این سالیان، می توانند انتخابات مجلس دهم را به صحنه ی شیرین وفاق و وحدت و همگرایی تبدیل کنند و پس از عبور از مراحل گوناگون ثبت نام و تأیید صلاحیت، با حمایت از گزینه ی واحد، نماینده ای وفادار به مشی عقلایی را از دیار “سپهسالار” و فاتحان “مشروطه خواه” تهران راهی بهارستان کنند تا با همت والای دولت و مجلس، وبا تحقق شعار همدلی و همزبانی گره از کار فرو بسته ی خلق بگشایند وبا پایان دادن به دردها و دغدغه های بزرگ مردم که با دغدغه های بسیاری از دلواپسان امروز فرسنگها فاصله دارد پیشگام شوند.
بدیهیست که جوانان این خطه سبز با پایبندی به مباحث معنونه این نوشته و تاکید بر حفظ وحدت رویه در منطقه “تنکابن و رامسر و عباس آباد” و جلوگیری از تفرق دوستان موکدا از همه عزیزان وبزرگان این ملک خواستار تمکین به خرد جمعی و و در نهایت اجماع بر کاندیدای واحد، جلوگیری از تک روی و حضوردر ستادهای مختلف می باشند.
جمعی از جوانان شهرستان های تنکابن رامسر عباس آباد:
عاطفه امیری، علی بهرامی، محمدرضا بهرامی، آزاده بهرامی، حبیب حلاجیان، احمد خالدی، محسن خدابخشی، محمود خلعتبری، آلا رویین تن، امین رهبری، ایمان ریحانی، سید حسن سادات سرایی، حامد سلطانی، سیدمهدی سمایی، ابوذر طالقان غفاری، مازیار عارفانی، سمیه عباسی، فهیمه علیخانیان، قاسم فلاح، حسین قاسمی، مسلم قبادیان، … ، سعید محمدپور، نیما مراد خانی، حبیب مرادخانی، سید هادی موسوی سجاد، سید محمدرضا مهدویان، آرمان نحوی، رضا نعمت الله ثانی.
انتهای پیام