اعلام آمار مشارکت مردم شیراز در انتخابات: ۲۵درصد
رئیس ستاد انتخابات فارس اعلام کرد: شهرستانهای ممسنی و رستم با ۷۶.۹۶ و شیراز و زرقان با ۲۵.۲۴ درصد به ترتیب بیشترین و کمترین درصد مشارکت در این دور از انتخابات را در استان به خود اختصاص دادند.
به گزارش ایسنا احمدیزاده یکشنبه ٤ اسفند در یک کنفرانس خبری به تشریح روند برگزاری انتخابات در استان فارس پرداخت و با اشاره به وجود ۳ هزار و ٢٢٧ شعبه اخذ رای در فارس، گفت: شهرستانهای ممسنی و رستم با ۷۶.۹۶ و شیراز و زرقان با ۲۵.۲۴ درصد به ترتیب بیشترین و کمترین درصد مشارکت در این دور از انتخابات را در استان به خود اختصاص دادند.
او با بیان اینکه مشارکت در استان فارس نسبتا بالا بود، افزود: با تعداد داوطلبانی که انتقال حوزه انتخابیه داشتند، مجموعا ۹۳۴ نفر ثبت نام نهایی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی داشتیم.
رئیس ستاد انتخابات فارس ادامه داد: در این دور از انتخابات، ٣٦٦ نفر تایید نهایی و ۴۷۷ نفر رد صلاحیت شدند که با مجموع انصرافیها، در نهایت انتخابات در فارس با ۲۴۱ کاندیدا برگزار شد.
احمدیزاده با بیان اینکه نزدیک به ۶۰ هزار نفر برگزاری انتخابات در فارس را بر عهده داشتند، خاطرنشان کرد: نگاه و جهت گیری ما امنیت انتخابات و مدنظر قرار دادن قانون و بی طرفی در امر انتخابات بود.
او ضمن تبریک به ۱۸ نماینده منتخب فارس در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ابراز امیدواری کرد که با همدلی، گامهای موثری برای توسعه استان برداشته شود.
رئیس ستاد انتخابات فارس همچنین با بیان اینکه قانونگذاری، نظارت و رسیدگی به حوزههای انتخابیه سه کارکرد مشخص نمایندگان است، تاکید کرد که نگاه مردم برای برون رفت از مشکلات، همراهی مجلس با دولت است.
احمدیزاده در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری انتخابات میان دورهای مجلس شورای اسلامی و پیشتازی آیتالله دژکام، نماینده ولی فقیه فارس و امام جمعه شیراز در استان هم اشاره و عنوان کرد که تا پایان امروز چهارم اسفند نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.
او ادامه داد: سه میلیون و۶۷۴ هزار و ۷۹۷ نفر واجد شرایط رای در استان فارس بودند که یک میلیون و ۵۷۹ هزار و ۷۷۶ رای به عنوان آرای ماخوذه ثبت شد.
رئیس ستاد انتخابات فارس به وضعیت تحصیلی نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در فارس هم اشاره و با بیان اینکه از مجموع ۲۴۱ داوطلب نهایی ۹ نفر دارای مدرک حوزوی، ۴۷ نفر دکترا، ۱۶۹ نفر فوق لیسانس و ۱۶ نفر دارای مدرک لیسانس بودند.
احمدیزاده افزود: از تعداد کل داوطلبان ۷۴ نفر کارمند، ۳۷ نفر فرهنگی، ۲۵ نفر استاد دانشگاه، ۳۰ نفر بازنشسته، ۸ نفر نماینده مجلس، ۱۶ نفر وکیل و قاضی، ۴ نفر نظامی، ۱۴ نفر دارای شغل آزاد، ۶ نفر بیکار و مابقی سایر مشاغل بودند.
به گفته او، در این دور از انتخابات ۱۸ داوطلب سابقه نمایندگی مجلس داشتند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس خاطرنشان کرد: حوزههای انتخابیه شهرستانهای شیراز و زرقان، فسا، کازرون و نیریز به ترتیب با ۳، ۲، ۲ و ۲ داوطلب زن بیشترین تعداد تایید شدگان زن در استان فارس داشتند.۳۱ نفر بانو در صحنه رقابت نهایی در سطح استان باقی مانده بودند.
احمدیزاده به آرای باطله انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان هم اشاره کرد و گفت: از مجموع آرای اخذ شده، ۲ هزار و ۱۳۳ رای باطله غیرماخوذه و ۱۰۳ هزار و ۹۴۳ رای باطله ماخوذه محاسبه شده است.
رئیس ستاد انتخابات استان فارس با اشاره به فرصت ۴۸ ساعته برای اعتراض کاندیداها به نتایج آرا و مهلت هفت روزه بررسی اعتراضات آنها، گفت: در این دور از انتخابات شاهد کمترین تخلفات بودیم البته در یکی از شهرستانها ٧ نفر دستگیر شدند و پرونده آنها در دست بررسی قرار دارد.
انتهای پیام
آن برخورد با مرجع مظلوم آیت الله دستغیب در سال 88 در شیراز و این هم تبعاتش :
خوشا شیراز و وضع بی مثالش
خداوندا نگه دار از زوالش (حافظ)
با توجه به نقش کرونا ! اینهم بخاطر تنبلی ! مردم شیراز بوده لابد !
تقریبا سه میلیون و نیم اجازه ی رای گیری داشتن . یک میلیون و نیم شرکت کردن . چحوری شده ۴۲ درصد ؟
مردم شیراز زیر پنج درصد مشارکت داشتن،از منبع معتبر دارم صحبت میکنم،شما این آمار رو از کجا میارین؟ جای عذرخواهی از مردم و پذیرفتن اشتباهات دارین شرایط رو با دروغ گفتن بدتر میکنید؟