«ترور ناموفق فریدون عباسی و چند ابهام»
حسین قاسمی، پژوهشگر اصولگرا و فرماندار اسبق شیراز در دولت احمدی نژاد، یادداشتی با عنوان «ترور ناموفق دکتر فریدون عباسی دوانی و چند ابهام» منتشر کرده که قابل تامل است.
به گزارش انصاف نیوز، او در این یادداشت که اسفند ماه منتشر کرده ابهامهایی را دربارهی ترور آقای عباسی، رییس وقت سازمان انرژی اتمی در دولت احمدی نژاد در سال ۸۹ مطرح کرده است. اسفند ماه بیبیسی گزارش دوم خود دربارهی ماجرای مازیار ابراهیمی را منتشر کرد؛ فردی که در آن سالها به اتهام ترور دانشمندان هستهای از جمله دکتر عباسی بازداشت شد و به ترور اعتراف کرد اما بعدها مشخص شد که اعتراف واقعیت نداشته و تحت فشار بوده است.
از سوی دیگر این یادداشت در حالی منتشر شده که فریدون عباسی یکی از منتخبان لیست اصولگرایان در انتخابات مجلس است که در حال رایزنی برای انتخاب رییس مجلس جدید هستند. مجلس یازدهم از خردادماه کار خود را شروع خواهد کرد.
متن کامل یادداشت حسین قاسمی در پی میآید:
۱-دکتر فریدون عباسی همزمان با دکتر شهریاری در تهران ترور شد.
دکتر شهریاری به شهادت رسید ، ولی ترور ایشان موفق نبود.
۲- عباسی در گفتگو با «برنامه رو در رو» به نحوه ترور و نجات خود چنین اشاره کرده است:
«همان موقع یک چیز خورد به در ، صدا آمد ، دستش هم به ایینه خورد،اشاره کرد دستش را اینجوری✋ کرد برای من که مثلا دستم خورده، میخواست من را فریب دهد.توی میدان بودیم دیگه،
صدا و موتوری برای من عجیبه دیگه، یک همچون موتوری،فوری نگاه کردم دیدم بمب هست و آنتن دارد، گفتم الان ریموت را میزند،فریاد زدم به خانمم گفتم بپر پایین، خیلی با صدای بلند و ترمز گرفتم.
کمربندم بسته بودیم، ولی خداوند اراده به ما داد و کپ نکردیم.
در حین ترمز کمربند را زدم، داد زدم،در را هم باز کردم، یک لگد هم توش زدم که جهت انفجار را عوض کنم، دیدم منفجر نشده، پریدم پایین و از درب فاصله گرفتم، ماشین را دور زدم ، دیدم حاج خانم پیاده نشده، دویدم سراغ ماشین، در ماشین را باز کردم، یقه حاج خانم را چسبیدم،کشیدم بیرون، گفتم بدو ، بمب منفجر شد.
یعنی خورد شدن شیشه های ماشین را من یادم هست،موج انفجار خورد
ولی بالاخره خودمان را رساندیم بیمارستان.»
بر اساس آنچه خود بیان کرده و اخبار بعدی جراحت های وارده اندک بوده قبل از ظهر همان روز مرخص شده اند.
۳- ۸ اذرماه ۱۳۸۹ و به فاصله۳۳دقیقه دو عملیات در تهران انجام شده است.
عملیات ترور دکتر شهریاری ساعت ۷:۱۰ صبح در بلوار ارتش و عملیات ترور دکتر عباسی۷:۴۳دقیقه .
این فاصله زمانی باعث می شود که سوژه بعدی مطلع و آگاه شود، سطح حفاظتی بالا برود،
فورا جو امنیتی می شود بخصوص که ایام هفته بسیج هم بوده است.
این فاصله ۳۳ دقیقه ای قاعدتا باعث می شود تیم عملیات دوم در خطر شناسایی قرار گیرد یا سوژه آنها اصلا وارد نشود و برنامه را کنسل کند و سطح حفاظت و…بالاتر میرود.
وقتی جایی زودتر عملیات انجام می شود سطح هوشیاری نهادهای امنیتی و سوژه ها بالا می رود. وقتی یک دانشمند هسته ای را زدن،بلافاصله برای بقیه هم این امکان ترور وجود دارد
از نظر اطلاعاتی یک سیستم کارکشته این کار را نمی کند که تیم ترور خود را در خطر قرار دهد.
۴- آیا در هنگام پیاده شدن فریدون عباسی و همسرش از ماشین، شاهدی وجود دارد؟
۵- علت تاخیر در زدن ریموت توسط تروریستها چه بوده است؟
انحراف ماشین به سمت راست(۱)
ترمز گرفتن
باز کردن کمربند
باز کردن درب ماشین
لگد زدن به درب ماشین
پریدن پایین و فاصله گرفتن از درب ماشین
دور زدن ماشین
دویدن سراغ ماشین و درب سمت نشستن همسر را بازکردن
همسر را از ماشین بیرون کشیدن و دویدن
انفجار بمب
۶- عباسی دوانی در گفتگویی اظهار داشته همیشه در ذهنم مقولههای صدا، موتورسوار و بمب وجود داشت: «من به محض اینکه از آئینه خودرو بمب را دیدم فورا ترمز زدم و از همسرم خواستم که از خودرو پیاده شود ولی همسرم متوجه منظورم نشد.»(۲)
قبل از ترور شهید شهریاری و فریدون عباسی، عملیات بوسیله موتور و چسباندن بمب در ترورهای قبلی شهدای هسته ای سابقه داشته است؟
چگونه این ذهنیت برای ایشان وجود داشته وقتی ترور به این شکل در ایران سابقه قبلی هم ندارد؟
عباسی سال ۸۸ حامی میرحسین بود
حسین قاسمی در ۲۲ اسفندماه نیز در توییتی مینویسد:
«در شرایطی که ترور عباسی دوانی اتفاق نمیافتاد، با توجه به حمایت ایشان از مهندس موسوی در سال ۸۸ و گرایش اصلاح طلبی، احتمال ریاستش بر انرژی اتمی چقدر بود؟
چگونه در یک مقطع زمانی کوتاه، عباسی از یک اصلاح طلب حامی مهندس موسوی تبدیل به یک اصولگرای نزدیک به جریان پایداری میشود؟»
انتهای پیام
حسین قاسمی، پژوهشگر اصولگرا!!! اولا که اصولا پژوهشگر اصول گرا نداریم !!! ثانیا کسی که می پرسه ترور شهید شهریاری و فریدون عباسی، عملیات بوسیله موتور و چسباندن بمب در ترورهای قبلی شهدای هسته ای سابقه داشته است؟!!! مشخصه چقدر پژوهشگره دیگه!!!
اتفاقا چسبوندن بمب آهنربایی به در ماشین خیلی هم رایج بوده طوری که ما که پژوهشگر اصولگرا نیستیم هم تو هزار تا فیلم دیدیم هم میدونیم دی ماه 77 علی رازینی را سعی کردند دقیقا به همین روش ترور کنند.
پژوهشگر اصولگرا خواسته یه چیزی بنویسه دیگه،یه چیزی تو مایه های ما اصولگراهای مهاجری هست
عباسی از سال ۵۹ عضو و بورسیه سپاه پاسدارن بوده و هرگز اصلاح طلب نبوده است. او خواهرزاده دکتر سلیمانی اصول گرا و همواره مورد حمایت ایشان. بوده و هست. بردن عباسی از دانشگاه امام حسین با فوق لیسانس و کاشتنش در دانشگاه شهید بهشتی درپست معاونت دانشجویی بدون یک روز سابقه عضویت در هیات علمی آن دانشگاه، اعمال اراده ای امنیتی، نظامی و … را در پشت خود داشت و مبین خیلی چیزهاست.