خرید تور تابستان

توجه به 10 تجربه در این 7 روز باقیمانده

دکتر حمیدرضا جلایی پور، استاد دانشگاه و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد در یادداشتی درباره ی انتخابات که در شبکه های اجتماعی منتشر کرده، نوشت:

دوستان عزیز!

تجربه ی من در فعالیت تبلیغاتی ده انتخابات گذشته (از سال ۷۶ تا حالا) نکات زیر را به من دیکته می کنه الان به اشتراک میزارم ( دوستان هم تجربشونو رو بزارن).

۱) یک هفته مونده به روز انتخابات باید مبارزات انتخاباتی را روی توزیع آسان لیست ها به دست مردم متمرکز کرد. نباید وقت را برای انجام کارهای حاشیه ای تلف کرد. بحث روشنفکری بماند برای بعد از انتخابات.

۲) توزیع لیست باید از طریق دادن «کاغذ لیست » به کسانی که همدیگر را می شناسند باشه. این حرف یعنی چی؟

۳) اول اینکه اون کسی که ظاهرا غریبه است و می اید تو ستاد های محلات که لیست بگیره او را باید تحویل گرفت و رو چشم گذاشت . واز او خواست که موزع صادق لیست برای اصلاح طلبانی که هیچ سرمایه ای جز اعتماد مردم ندارند باشه.

۴) دوستان توجه داشته باشیم غریبه هایی که می ایند تو ستاد ها اینها در اصل سمپاتند و فقط یک نفر نیستند اینها سرخط شبکه های اجتماعی هستند از این سرخط ها نباید غافل شد. اینها همین اصلاح طلب های بی نام و نشانند و تا حالا اصلاح طلب ها ی سیاسی هرچی داشتند از حمایت اینها بوده. اینها بودن که می گفتند رای ما کو اینها بودند که با رای به روحانی تندروها رو ها غافگیر کردند و به همین خاطر اصلاح طلب ها سرشونو بالا می گیرن. معمولا این بی نام ونشون ها بدون ادعا کار می کنند. لیست ها باید از طریق اینها توزیع بشه. نه اینکه لیست ها همینطوری بی هدف ریخته بشه در خونه مردم یا توخیابون.

۵) هر مراجعه کننده به ستاد های اصلاح طلب ها به یاد داشته باشیم اینها یک نفر نیستند، اینها واسط های واقعی ما با متن مردم هستند. لذا اصلاح طلب های حزبی وتشکیلاتی تو این ۷ روز باید دایم تو ستاد ها باشند و سرباز باشند ( نه جنرال) و در خدمت مراجعه کننده ها باشند.

۶) دوستان همه باید به خودمون بگیم و هم باید به مراجعه کنندگان به ستاد ها بگیم که اونها در این هفت روز این کارها روبکنند: ورقه های اسامی کاندیداها رو به دست دوستانشون برسونند؛ لیست اسامی رو برای دوستاشون پیامک بزنند یا تلگرام بکنند؛ دفترچه تلفنشونو بزارن جلوشون و به تک تک رفیقاشون و فامیلاشون بگن هم در انتخابات شرکت کنند و همون ها رفیقاشونو تشویق کنند که سر خط باشند.

۷) دوستان به خودتون و سر خط ها تاکید کنیم که از بسیج خانم های خانه دار غافل نشن. البته همه خانمهای خانه دار ممکنه در انتخابات فعال نشن و فقط بیان رای بدن. ولی اون خانمهای خانه داری که فعال میشن هر کدومشون یک لشکرند چرا؟ اولا وقت و انرژی تخلیه نشده دارن ثانیا ناز و افاده بعضی خانمهای اداری رو ندارن ثالثا دوست دارن با این کارشون ابراز هویت کنند رابعا توان جدی مخ زدن دارند که اصلا روشنفکران فن مخ زنی رو بلد نیستند.

۸) دوستان شرط موفقیت ما بسیج خانمهای خانه دار بعنوان سرخط شبکه های اجتماعی است. جالب این که این خانمها اغلبشون تلفن هوشمندم دارن وحداقل پیامک و تلگرام خوب می زنن. دوستان رمز موفقیت امام خمینی در بسیج مردم این بود که او خانمهای خانه دار را فعال کرد. دوستان این خاله های من تا قبل از اینک پیر و زمین گیر بشن هر کدومشون در انتخابات یک لشکر بودند یک محله رو بسیج می کردندـ الان یکشون با مریضی تلگرامو می زنه!

۹) دوستان از دانشجویان تو فامیلتون غافل نشید. اتفاقا اکثر دانشجویان بی نام ونشون هستند. به جایی وصل نیستند به اونها تلفن بزنید واز اونها بخواهید که در انتخابات فعال بشن به اونها مسولیت تشویق سرخط ها رو بدید. دوستان تجربه من نشون می ده اتفاقا دانشجویان خانم مسول تر و فعالتر و بی ادعاترند.

۱۰) دوستان از کاسب های موفق فامیلتون و محلتون غافل نشید اینها سرخط سرخط ها هستند. هرکدومشون هزارتا مشتری دارن. مخ اینها رو بزنید یک دونه از اینها راه بیفتند به اندازه صد نفر از اعضای طبقه متوسط فرهنگی کار از شون می اید. اینها اتفاقا انگیزه هویتی خوبی هم دارن.

دوستان کا ر متمرکز ما ( نه هر کاری) در این ۷ روز تعیین کننده است. دوستان پیروز شدن الکی نیست در این هفت روز همه باید متمرکز کارکنیم و غرغر را رو بزاریم برای بعد. دوستان اشتباه نکنید و فکر نکنید که پیروزیم، نه پیروز نیستیم پیروزی رو باید بسازیم. از سرخط های ناشناخته هنگام مراجعه به ستاد ها غافل نشید بچسبید به دفتر تلفن ها. به امید سور لبو.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. واقعا دقیق توضیح دادند.حتی روز انتخابات اطراف حوزه های رای باشید.صبح زود برید رای بدید که فرصت تشویق دیگران به رای را داشته باشید.برید سراغ شناسانامه سفید ها اونا مطمعنا از مان.تبلیغ زبانی حتی به نزدیکترین افراد خانواده.تبلیغ برای اقوامی که در شهرستانها واستانهای دیگرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا