«آمریکا و اروپا در مبارزه با کرونا صدها گام از ما عقبترند»
حسین شریعتمداری، مدیرمسوول روزنامهی کیهان نوشت: کلاس پنجم دبیرستان بودیم و آن روز امتحان جبر داشتیم. سر جلسه امتحان، یکی از بچه ها که ریاضیاتش چندان هم بد نبود، با فاصله ای نزدیک کنار دانش آموز دیگری نشسته بود که تازه از یک مدرسه غیر انتفاعی آن روزها به مدرسه ما آمده بود و با توجه به نام و نشان مدرسه قبلی، تصور می شد که در ریاضیات خیلی قوی و توپر باشد. ورقه ها که پخش شد، دانش آموز یادشده به دانش آموز تازه وارد اشاره کرد ورقه اش را طوری نگه دارد که او بتواند جواب سوال ها را از روی ورقه او کپی کند! دانش آموز تازه وارد اما نگاه ملامت آمیزی به او کرد و مخصوصا زاویه ۹۰ درجه ای با او گرفت که چشم طرف به ورقه اش نیفتد. چند روز بعد که نتیجه امتحان جبر را اعلام کردند، دانش آموز تازه وارد نمره ۴ آورده بود و نمره دانش آموزی که اصرار داشت از روی ورقه او کپی کند ۱۵ شده بود! بعد از آن ماجرا دانش آموز اولی به دانش آموز تازه وارد می گفت چقدر خدا به من رحم کرد که از روی ورقه تو کپی نکردم وگرنه نمره من هم ۴ می شد و باعث آبرو ریزی بود!
بعد از شیوع ویروس کرونا در ایران، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که در «کنفرانس اقدام سیاسی محافظه کاران» سخنرانی می کرد با غروری احمقانه گفت: «ما بهترین متخصصان درمانی را در جهان داریم، ما واقعا می خواهیم و علاقه داریم که به ایرانی ها کمک کنیم. تنها کاری که باید بکنند این است که از ما بخواهند»! مسئولان ایران اسلامی که برخلاف دانش آموز ماجرای یاد شده، به توان علمی بالا و تکنیک های برجسته خود در عرصه پزشکی اطمینان فراوانی داشتند، به اظهارات وی وقعی نگذاشتند و در حرکتی هماهنگ که امروزه در دنیا مثال زدنی شده است، دامن همت بالا زده و به مقابله با ویروس منحوس کرونا پرداختند و اما اخبار و گزارش هایی که از آمریکا و اروپا می رسد و مقامات رسمی و رسانه های مطرح غرب به آن اذعان دارند، به وضوح نشان می دهد که آنها در میدان مبارزه با ویروس کرونا ده ها و در مواردی صدها گام از ما عقب تر هستند. شرح این ماجرا به درازا می کشد و خوانندگان محترم می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به اعلام خطر جدی مقامات رسمی آمریکا و اروپا و رسانه های مطرح آنها مراجعه کنند. به عنوان نمونه، همین دیروز روزنامه معروف نیویورک تایمز ضمن انتقاد شدید به ناتوانی دولت آمریکا در مقابله با ویروس کرونا، با نگرانی نوشت؛ احتمال می رود بین ۱۶۰ تا ۲۱۴ میلیون آمریکایی به این ویروس مبتلا شوند. وزیر بهداشت آمریکا بعد از چند هفته که از انتشار ویروس کرونا در آمریکا می گذرد، گفت؛ «ما دقیقا نمی دانیم چه تعداد آمریکایی تست کرونا داده اند.»! شبکه CNBC ناکارآمدی دولت آمریکا در مواجهه با این بیماری را «یک افتضاح ملی» نامید! دیلی میل در گزارشی نوشت؛ «بیمارستان های آمریکا در حال آماده شدن برای پذیرش ۹۶ میلیون بیمار مبتلا به کرونا و احتمالا مرگ ۴۸۰ هزار نفر بر اثر این بیماری هستند» و تاکید کرد که «وضعیت بسیار بدتر از آن است که مقام های این کشور مدعی هستند. کرونا در ایالات متحده آمریکا ۱۰ برابر بیشتر از آن است که در فصل ابتلای شدید به آنفلوآنزا مشاهده شده است» کریس مورفی سناتور آمریکایی می گوید «ترامپ حاضر به شنیدن حقایق درباره ویروس کرونا نیست و به مردم آمریکا در مورد شیوع آن دروغ می گوید»، «آندی اسلاویت» مقام ارشد بهداشت آمریکا اعلام کرد شاید یک میلیون آمریکایی تلف بشوند. ما حتی در تست گرفتن هم مشکلات زیادی داریم! و خانم «ایمی اکتون» رئیس مرکز بهداشت ایالت اوهایو هم اعلام کرده است تعداد مبتلایان به کرونا در این ایالت بیش از صد هزار نفر است! و…
حالا یک بار دیگر به اظهارات ترامپ توجه کنید؛ «ما بهترین متخصصان درمانی را در جهان داریم، ما واقعا می خواهیم و علاقه داریم که به ایرانی ها کمک کنیم. تنها کاری که باید بکنند این است که از ما بخواهند»!… بهترین متخصصان درمانی!…
علاقه داریم کمک کنیم!… باید از ما بخواهند!…
انتهای پیام
جناب نه چندان معروف به حسین ! شریعت ! مداری : ، افغانستان هم از ما موفقتره چون به اندازه ما هم امکانات تشخیص مبتلایان رو نداره و آمارش بخاطر همین پایینه و ما هم از آمریکا جلوتریم ! چون کیتهای تشخیصی بجز برای مسئولان نداریم یا هزینه شو مثل شما نداریم و فقط با مرگ ما مردم عادی معلوم میشه مبتلا بودیم و نه مثل شما با پول و بستری و دکتر و کیت و غیره. انشا الله در ساخت ماسک و الکل موفق باشید و بتونید به شکل جهادی نخ کش ماسک رو از پاکستان یا پلاستیک بطری الکل رو از ترکیه تهیه بفرمایید! خدا برای بقیه اش یعنی خود ماسک که وصل بشه به کش یا خود الکل که ریخته بشه تو بطری، یا چین رو میرسونه یا آمریکا رو البته در پشت پرده. روسیه هم که فعلا بوی پول به مشامش نخورده لابد ! مشرف !