خرید تور تابستان

برجام عزت یا ذلت؟! (قسمت دوم)

محمد فلاح قاجاری در بخش دوم یادداشت ارسالی خود به انصاف نیوز با عنوان «برجام عزت یا ذلت؟!» نوشت:

در حالی که شور و شعف تیم جلیلی و رسانه های همسو با آن از توافق نامه ای که فقط در حد امضا بود در جریان بود و وعده های آقای جلیلی از اینکه دیگر قطع نامه جدید صادر نمیشود تیتر اول رسانه ها بود شدیدترین قطع نامه بعد از یک ماه صادر شد.

سولانا مذاکرات را بسیار نامیدانه خواند.آنها از یک طرف می گویند مذاکرات نباید باشد در صورتی که خودشان مذاکره کردند.می گویند غنی سازی در دوره ما به رسمیت شناخته شد خوب چرا جایی اعلام نشد؟چرا سند نشد؟ چطور غنی سازی یک دختر دانش آموز به خبر اول کشور تبدیل شد اما به این دستاورد اشاره نشد؟

آقای جلیلی حتی نامه ای که برای مذاکره کننده ارشد اروپایی فرستاد اینقدر اشکال داشت که نامه او برگردانده شد.ایشان قرار بود تمام ذخایر سوخت هسته ای را واگذار کند اما رهبری معظم اجازه نداد. حتی رابرت اینهورن مذاکره کننده سابق آمریکا گفت آقای جلیلی تاریخ اسلام و ایران را برایمان گفت(منابع غیر رسمی) اما اکنون غنی سازی نه تنها در سند رسمی برجام حتی در قطعنامه های سازمان ملل به عنوان یک سند رسمی بین المللی پذیرفته شده است. بلکه آنها در عمل هم مجبور به پذیرش چند هزار سانتریفیوژ شدند.

آقایان می گویند این دل سپردن به آمریکاست، این ساده اندیشانه است. البته دل سپردن به آمریکا قطعا ساده اندیشانه است.اما اینکه ما حق خود را از استکبار گرفتیم ساده اندیشانه است؟ اینکه ایران هراسی از بین رفت ساده اندیشانه است؟مسئله پی ام دی و قطع نامه ها ساده اندیشانه است؟چطور زمان مذاکره شما ساده اندیشانه نبود؟ چطور زمان شما دل سپردن به آمریکا نبود؟

آقایان می گویند اگر عملکرد ما نبود شما امتیاز نمی گرفتید.بنده یک سوال دارم در زمان مذاکرات آقای جلیلی و ظریف چه اتفاق مهمی در صنعت هسته ای رخ داد. همان چیزهایی که اقای جلیلی برای مذاکره داشت همان ها را آقای ظریف داشت. تعداد سانتریفیوژ ها همان بود نطنز و فردو نیز همان بود.اما تفاوت در هنر دیپلماسی و تخصص بود هنر در نگاه علمی به موضوع بود تفاوت فقط در همین بود.

آقایان در حالی صنعت هسته ای را مال خود می دانند که انگار به طور خودجوش سوخت 20 درصد تولیده شده است. آیا این سوخت به یکباره تولید شده است؟ یا دختر خانمی در منزلش غنی سازی کرده است؟ تولید چنین سوختی نیاز به زیر ساخت دارد که دولت های قبل انجام داده بودند.آقایان یادشان رفته در دوره قبل شرط این بود که فردو تعطیل شود .اما اکنون نه تنها تعطیل نشده بلکه مشغول فعالیت است. در آخر به همین جمله از رهبر معظم انقلاب اشاره می کنم: «هدف واقعی آنها این است که پیچ و مهره صنعت هسته ای به کلی باز شود این را سال ها پیش هم به مسوولین ما گفته اند، الان هم در همین آرزو هستند ده سال، دوازده سال کشمکش با جمهوری اسلامی نتیجه اش این شد که این شش قدرت امروز ناچار شدند که گردش چند هزار سانتریفیوژ را در کشور تحمل کنند این معنایش چیست جز اقتدار ملت ایران»

آیا این عزت نیست؟ مدعیان ولایت، ولایت پذیر باشید.

برجام عزت یا ذلت؟!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا