خرید تور نوروزی

سورنا ستاری: می‌توانیم یکی از صادرکنندگان کیت تشخیص کرونا باشیم

«سورنا ستاری»، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: با افزایش تعداد شرکت‌های تولید کیت تشخیص می‌توانیم یکی از صادر کنندگان جدی انواع کیت‌های تشخیص کرونا در انواع مختلف باشیم.

به گزارش ایسنا ستاری روز شنبه ۲۳ فروردین در حاشیه راه اندازی اولین خط تولید کیت سرولوژی کرونا در شهرک صنعتی بهارستان اظهار کرد: در این روزها که کادر بهداشت و درمان برای رسیدگی به بیماران کرونایی و کنترل این ویروس در نوک خط حمله قرار دارند و فشار زیادی را متحمل می شوند، هدف ما حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است تا بتوانیم نیاز کادر درمانی را برطرف کنیم.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان فعال توان تولید و عرضه  محصولاتی با مقیاس‌های انبوه و مطابق با  استانداردهای بین المللی را دارند، افزود:  به عنوان مثال در  حال حاضر در بخش تجهیزات پزشکی روزی ۴۰ ونتیلاتور پیشرفته در داخل کشور ساخته می‌شود، این در حالی است که بسیاری از کشورها مشکل ونتیلاتور دارند و دو شرکت سازنده این دستگاه‌ها تا قبل از بحران کرونا، تجهیزات شان را به اروپا نیز صادر می‌کردند.

ستاری با اشاره به وضعیت تجهیزات درمانی مورد نیاز برای کنترل کرونا گفت: طی یک ماه و نیم گذشته تعداد زیادی دستگاه سی تی اسکن به  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحویل داده شده و تجهیزات مربوط به اتاق آی.سی .یو و احیا نیز در داخل کشور ساخته می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه برای تولید دارو هم محدودیت خاصی وجود ندارد، توضیح داد: در حال حاضر ۹۸ درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود.

وی با اشاره به توان موجود برای داخلی سازی داروهای موثر کرونا ادامه داد: شرکت‌های داخل هر داروی جدیدی برای مقابله با کرونا کارایی داشته و به تصویب کمیته علمی برسد را می‌توانند ظرف یک هفته تا ۱۰ روز داخلی سازی کنند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به جایگاه ایران در حوزه بیوتک گفت: ایران در حوزه بیوتکنولوژی در منطقه و خاورمیانه حرف اول را می زندو تولید ۲۴ داروی بیوتک در داخل گواه این ادعا است.

ستاری در ادامه به وضعیت تولید کیت تشخیص کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: در هفته حدود  ۱۰۰ هزار کیت تشخیص کرونا در کشور تولید می‌شود.

وی گفت: در مجموع سه نوع کیت در کشور به تولید انبوه رسیده و این تولیدات به ما این توان را می‌دهد که ماهی هشت میلیون تست تشخیص کرونا انجام دهیم.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری تاکید کرد: با افزایش تعداد شرکت‌های تولید کیت تشخیص می‌توانیم یکی از صادر کنندگان جدی انواع کیت‌های تشخیص کرونا در انواع مختلف باشیم.

وی اضافه کرد:  تا کنون شش شرکت تائیدیه های مربوطه را برای تولید کیت های تشخیصی کرونا را اخذ کرده اند.

ستاری افزود: در بخش‌هایی از جمله تجهیزات پزشکی و هوش مصنوعی نیز اتفاق های خوبی رخ داده و امیدواریم تمام اینها مقدمه‌ای برای باور به اینکه می‌توانیم در چنین بحران‌هایی به سرعت وارد عمل شده و نیاز کشور را برطرف کنیم باشد.

وی در پایان به افزایش ظرفیت تولید ماسک در کشور اشاره کرد و گفت: ظرف ۲۰ روز آینده ۴۰ خط تولید ماسک به ظرفیت‌های موجود اضافه می‌شود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا