خرید تور نوروزی

نامه رییس ستاد مقابله با کرونا در تهران به وزیر بهداشت

علیرضا زالی، رییس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با ارائه ۱۶ پیشنهاد، خواستار اجرای سیاست‌ها و اقداماتی جهت افزایش انگیزه و جلوگیری از فرسایش روحی و جسمی پرستاران به عنوان سربازان خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا شد.

به گزارش ایسنا،  دکتر علیرضا زالی پیرو نشست هم اندیشی این ستاد با اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پرستاری کشور، هیئت مدیره نظام پرستاری تهران بزرگ، نمایندگان پرستاری نیروهای مسلح و روسای دانشکده‌های پرستاری و مامایی و مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در تهران، در نامه‌ای خطاب به دکتر سعید نمکی به ارائه پیشنهادهایی جهت افزایش انگیزه و جلوگیری از فرسایش روحی  و جسمی پرستاران به عنوان سربازان خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا پرداخت.

اهم پیشنهادهای نشست ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران به شرح زیر است:

– تدوین آیین نامه مصوب کشوری در بالاترین سطح حاکمیتی با هدف تامین مطالبات مادی و معنوی پرستاران اعم از قوانین یا خواسته‌های معوق و نیز لحاظ ساز و کارهای مناسب در قالب شیوه نامه تشویقی پرستاران

– تصویب حرفه پرستاری به عنوان یکی از مشاغل حاکمیتی و جاری سازی قوانین موضوعه مرتبط در این خصوص جهت پرستاران.

– اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری که می‌تواند بدوا از رویه‌های(پرسیجرهای) پر تکرار و منحصر به فرد مراقبت پرستاری آغاز شده و به تدریج به کلیه امور مراقبتی تسری یابد. اجرای این مهم در شرایط حاضر از ضرورت بالایی به جهت مضاعف نمودن انگیزه پرستاران برخوردار است.

– بستر سازی عاجل شرایط استخدام پرستاران شرکتی، قراردادی و سایر پرستاران دانش آموخته غیر شاغل در سهمیه استخدامی سال جاری

– تسری قانون ایثارگران به پرستارانی که به عنوان مدافعان سلامت در حین خدمت رسانی به مددجویان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند.

– تمهید بسته حمایت مالی متناسب با کرامت پرستاران که در خط مقدم مبارزه با بیماری قرار دارند؛ به گونه‌ای که مشوق‌های مالی مشمول رقم درخور و افزایش دهنده روحیه خدمتی از بعد مالی باشد.

– اتخاذ تمهیدات لازم توسط شهرداری تهران به منظور تخصیص سهمیه ترافیک در سال جاری به صورت رایگان یا با اعمال تخفیف مناسب از طریق نظام پرستاری تهران بزرگ به پرستاران بالینی شاغل در بخش‌های بستری مبتلایان به کرونا ویروس بیمارستان‌های تهران در صورت اجرای طرح ترافیک.

– تدوین بسته‌های حمایت بیمه‌ای شامل بیمه درمانی پرستاران و بیمه عمر ایشان. وفق اطلاعات موجود پرستارانی که به ویژه در بخش‌های غیر دولتی مشغول به خدمت هستند و به بیماری مبتلا شده‌اند و یا نیاز به اقدامات تشخیصی دارند بایستی با هزینه‌های گزاف و به صورت آزاد نسبت به تهیه دارو یا انجام آزمایش‌های تشخیصی مبادرت نمایند.

– اعمال تسهیلات و راهکارهای حمایتی از بیمارستان‌های خصوصی تا در شرایط خطیر کنونی مجبور به تعدیل نیرو از جمله همکاران شریف کادر پرستاری نگردند.

– پیشنهاد می‌گردد تا در اسرع وقت نسبت به استخدام و بکارگیری این دسته از پرستاران تعدیل شده که از قضا واجد تبحر و تجربه کافی هستند، در بیمارستان دولتی و دانشگاهی اقدام عاجل و مقتضی صورت پذیرد.

– همسان سازی پرداختی به کارکنان درمانی نیروهای مسلح، مشخصا تسری افزایش ۵۰ درصدی مزایای اعمال شده در بخش کشوری به بخش لشکری که انگیزه و روحیه خدمتگزاری در پرستاران لشکری را دو چندان خواهد کرد و طبعا حس تبعیض و بی‌عدالتی موجود را مرتفع خواهد نمود.

– تشکیل هسته پژوهشی با حضور متخصصین و محققین پرستاری و علم مراقبت تا با انجام تحقیقات کاربردی، ارائه مراقبت‌های به روز و مبتنی بر شواهد را مهیا سازد.

– تدوین شیوه نامه منسجم و عملیاتی جهت استفاده از دانشجویان پرستاری دانشکده‌ها در مراکز درمانی به گونه‌ای که امکان استفاده از ظرفیت به شیوه‌ای معقول و با رعایت مصالح دانشجویان فراهم گردد.

– تخصیص اعتبار به سازمان نظام پرستاری کشور تا از طریق معاونت آموزشی سازمان و ستاد صحت هماهنگ با دیگر کمیته‌های علمی کشوری نسبت به تدوین و تهیه کلیپ‌های آموزشی بومی جهت پرستاران و همچنین آموزش های عمومی اقدام گردد.

– ساماندهی و تعدیل وجود سامانه‌های متنوع و پرشمار و ورود اطلاعات در این سامانه‌ها که باعث خستگی و درگیری پرستاران به امور غیر بالینی می‌شود.

– ساماندهی و تعدیل وجود دستورالعمل‌های متنوع و حجیم که در شرایط بحرانی امکان مطالعه این حجم زیاد از اطلاعات وجود نداشته و نیاز به دستورالعمل‌های کوتاه و عملیاتی می‌باشد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا