خرید تور نوروزی

وزیر نیرو: اواخر اردیبهشت، پایان مهلت پرداخت بهای آب و برق است

رضا اردکانیان، وزیر نیرو گفت: در موضوع کرونا صنعت آب و برق در حد تحمل خود در راستای خدمات رسانی و دریافت بهای آب و برق استمهال را قائل شد، اما اواخر اردیبهشت ماه سقف این تحمل است و مسلما با گرم شدن هوا و افزایش مصرف نباید استمرار خدمات رسانی با مشکل مواجه شود، بر همین اساس مصرف کنندگان نیز باید به وظایف خود عمل کند.

به گزارش ایسنا اردکانیان در آیین افتتاح پروژه های صنعت آب و برق استان مرکزی، با اشاره به پویش سراسری هر هفته الف – ب – ایران بیان کرد: الف و ب حروف آغازین الفبا هستند و الفبا نیز زیربنای هرکاری است. با تاسی از این نماد به نقش زیربنایی صنعت آب و برق در همه فعالیت های عمرانی، تولیدی و توسعه ای کشور نظر داریم.

وی با بیان اینکه بخش کوچکی از تلاش و فعالیت شبانه روزی صنعت آب و برق در حوزه خدمات رسانی دولت و بخش بزرگی در حوزه بخش خصوصی صورت می گیرد، گفت: پویش سراسری الف ب ایران از مهر ماه سال ۹۸ آغاز و وعده داده شد که تا پایان سال گذشته ۲۲۷ پروژه با ارزش سرمایه گذاری ۳۳ هزار میلیارد تومان در همه استان های کشور بهره برداری شود که در ۲۰ اسفندماه ۹۸، تمامی پروژه های مذکور با سرمایه گذاری ۳۳ هزار و ۴۳۵ میلیارد تومان اجرایی و وفای به عهد شد. البته این وفای به عهد امیدواری و اعتماد به نفسی در مجموعه ایجاد کرد تا در سال ۹۹ که توسط رهبر معظم انقلاب سال جهش تولید نامگذاری شده است کاری بزرگتر از آنچه در سال ۹۸ انجام شد، برنامه ریزی شود.

اردکانیان تصریح کرد: در سال ۹۹ پویش سراسری الف – ب – ایران عنوان ساخت و سازها و سازوکارها را نیز به خود گرفت و براساس آن ۲۵۰ پروژه با سرمایه ۵۰ هزار میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است.

وی احداث تعدادی سد، هزاران هکتار شبکه آبیاری و زهکشی، آبرسانی به شهرها، تکمیل و بهره برداری از تصفیه خانه های آب و فاضلاب، آبرسانی به روستاها و تحت پوشش قرار گرفتن هزاران هموطن روستایی جهت بهره مندی از نعمت آب سالم، به مدار آمدن تعداد زیادی نیروگاه حرارتی، نیروگاه تجدیدپذیر و نیروگاه هایی با مقیاس کوچک، صدها کیلومتر شبکه انتقال و پست توزیع و فوق توزیع را در حوزه ساخت و سازهای مدنظر در سال ۹۹ عنوان کرد.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه از هفته های پیش این پروژه ها در تهران و ایلام و امروز در استان مرکزی آغاز شده است و هفته آینده در سیستان و بلوچستان کار خود را آغاز می کند، افزود: سازوکارهای مدنظر وزارتخانه کارهای مهمتری نسبت به ساخت و ساز هستند و در واقع نقش زیربنایی پروژه ها را بازی می کنند که شامل گردش امور، فرآیندها، دستورالعمل ها، تفویض اختیار به استان ها، کاهش تلفات، افرایش راندمان و … می شود و با ماندگاری آنها در سال های آتی می توان پروژه های ساخت و ساز را با راندمان و سرعت بیشتر، هزینه کمتر و اتکا به ظرفیت های داخلی و نیروی انسانی به ثمر نشاند.

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در جهان و کشور بیان کرد: امروز دنیا در حال جنگ با کروناست، اما ملت ایران همزمان با این جنگ در جبهه های دیگری همچون جنگ روانی و جنگ اقتصادی نیز در حال مبارزه است که تجربه بی نظیری را برای ملل دنیا به نمایش در می آورد. بدون تردید دوران پساکرونا با دوران قبل از آن مشابه نخواهد بود. جنگ امروز جنگ مردم از حیث تاب آوری، پایبندی به ضوابط، روشن نگه داشتن فعالیت ها و نگاه امیدوارانه به آینده است و دولت ها نیز متعاقب مردم نقش اثربخش و حمایتی دارند.

اردکانیان تاکید کرد: همانطور که ایران با سرافرازی از پس جنگ تحمیلی برآمد از پس خاکستر تحریم های ظالمانه نیز ققنوس وار بر خواهد خاست و مدلی از همزیستی و ایستادگی بر اصول را به دنیا عرضه می کند و تاریخ از این لحظه های عمر ما بسیار خواهند نوشت.

وی با اشاره به همراهی با مردم در دوران کرونا، بیان کرد: صنعت آب و برق اتکای ناچیزی به بودجه های عمومی دارد و بیشتر این اتکا به منابع داخلی و عرضه محصول است هرچند که این منابع نیز یارانه ای است، اما چرخ صنعت را به گردش در می آورد و اگر اخلالی در تامین منابع صورت گیرد سختی آن متوجه مصرف کننده می شود. با این وجود در موضوع کرونا صنعت آب و برق در حد تحمل خود بدون وقفه در راستای خدمات رسانی و دریافت بهای آب و برق استمهال و مهلت لازم را قائل شد، اما اواخر اردیبهشت ماه سقف این تحمل است و مسلما با گرم شدن هوا و افزایش مصرف نباید استمرار خدمات رسانی با مشکل مواجه شود، بر همین اساس باید مصرف کننده به وظایف خود نیز به شایستگی عمل کند.

اردکانیان در خصوص افتتاح پروژه های صنعت آب و برق استان مرکزی گفت: امروز طرح های مهمی دراستان افتتاح شد. بهره برداری از پست برق در مناطق مختلف استان، مرکز دیسپاچینگ برق منطقه ای باختر و نیروگاه برقابی کوچک از پروژه های شاخص بود که رسما افتتاح شد، البته ۲۵ درصد نیروگاه های برقابی کوچک کشور در استان مرکزی قرار دارد و امیدواریم که این حوزه بیش از گذشته توسعه یابد.

وی با اشاره به طرح آبرسانی به شهر جدید امیرکبیر ابراز امیدواری کرد که پروژه پست ۴۶۳ کیلوواتی که امروز عملیات اجرایی آن آغاز شد نیز امسال به بهره برداری برسد و در خصوص طرح های در دست اجرا در استان گفت: ۲۵ طرح در استان در حال اجراست که ارزش سرمایه گذاری آنها به ۲۰ هزار میلیارد تومان و متوسط پیشرفت آنها به ۶۰ درصد می رسد که در قیاس با پروژه های فعال در سطح کشور پیشرفت قابل قبولی دارد و امیدواریم دولت گشایش های بیشتری در تامین منابع مالی طرح های در تعهد خود داشته باشد و با سازوکار جدید و گشایش در قانون بودجه ۹۹ راهکارهای دیگری تحت عنوان تنوع بخشی منابع مالی برای استان فراهم شود.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه رینگ شمالی خط انتقال آب به اراک رو به اتمام است و رینگ کمربندی جنوبی نیز امیدواریم با تامین اعتبار لازم در سال ۹۹ سرعت گیرد، گفت: درخصوص تخصیص حقابه از سد ۱۵ خرداد نیز امروز مدیرعامل آب منطقه ای آخرین وضعیت را از وزارتخانه دریافت کند و موارد را به بنده اطلاع دهد، همچنین در موضوع آبرسانی به تفرش و ۴۰ روستای در مسیر خط انتقال و آبرسانی به ساوه از سد کوچری نیز اقدامات در حال پیگیری است و امیدواریم برخی مشکلات که عمدتا اعتباری است با همفکری به نقطه روشن برسند.

اردکانیان اضافه کرد: در اجرای شبکه فاضلاب در حال حاضر ۶۸ درصد جمعیت استان مرکزی از خدمت دفع فاضلاب شهری بهره مند هستند که این رقم در مقایسه با میانگین کشوری میزان خوبی است، البته درصدی از شبکه فاضلاب شهر اراک باقی مانده است که امسال به اتمام می رسد، همچنین آبرسانی به روستاهایی که با تانکر آبرسانی می شود در دستور کار قرار دارد و سعی بر کاهش مشکلات است.

وی افزود: استان مرکزی استانی صنعتی است و در حوزه برق، تامین ظرفیت و افزایش ضریب امنیت شبکه و پایداری، اقدامات خوبی به انجام رسانده است. استان مرکزی مردمان نجیبی دارد و آرامشی که امروز در سطح استان حاکم است حاصل تدبیر و هوشمندی مدیریت استان در برخورد با مسائل است که نقطه قوت استان مرکزی به شمار می رود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا