خرید تور نوروزی

«حزب اللهی نیاز به تندروی ندارد»

حسن دشتی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز نوشت:

رهبر انقلاب در تاریخ سی ام دیماه و در دیدار دست اندرکاران انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان بیان داشتند:

«برخی دائماً کلمه «تندروها» را تکرار می‌کنند که منظور آنها جریان مؤمن و حزب‌اللهی است، در حالی که نباید جوانان انقلابی و حزب‌اللهی را متهم به تندروی کرد زیرا این جوانان با اخلاصی تمام و با همه وجود در میدان حاضرند و هرگاه که دفاع از مرزها و دفاع از هویت ملی لازم باشد، وسط میدان هستند».

این سر آغاز سلسله تحرکات تازه از سوی برخی در جهت تطهیر برخی تندروها به نام حزب الهی بود. البته برداشت منفعت طلبانه از بیانات رهبر انقلاب شیوه ی رایج بعضی جریانات و اشخاص بوده و هست که قصد پرداختن به آن را ندارم.

در آخرین اظهار نظرها در این باره، صحبت های حجت الاسلام  کاملی فر در دانشگاه پیام نور تبریز بود، که تلویحا از تندروها به عنوان حزب الهی و خاکریزهای انقلاب یاد کردند.

در این باره ذکر چند مورد ضروری به نظر می رسد:

1 – حزب الهی برای تبیین اندیشه ی خود نیاز به تندروی ندارد، زیرا حقانیت او در برخورد مسالمت آمیز با سایرین معنا پیدا می کند.

2 – حزب الهی دارای منطق صحیح و شفاف است و برای متقاعد کردن مخالف و یا منتقد خود تندروی و تندخویی را تنها راه غلبه بر دیگران نمی داند.

3 – هیچ اندیشه ای جبر بردار نیست و کسی هم نمی تواند خواست خود را با «ارعاب» بر دیگران تحمیل کند، خواه حزب الهی باشد و یا غیر آن.

4 – یقینا اگر کسی تندرو باشد حزب الهی نیست، چرا که حزب الهی از منطق و استدلال قوی برخوردار است و برای اثبات حقانیت دیدگاه خود به تندروی نیازی ندارد.

5– تعریف تندرو با حزب الهی همسان نیست و مترادف دانستن آن دو ظلم مظاعف به قشر عظیم حزب الله واقعی است و تنها ره آورد این تجمیع، برداشت های جناحی و گروهی است.

6 – حزب اللهی دارای تدین و تعقل است و در مکتب خود آن دو را نیک آموخته است و متدین متعقل هیچگاه تندروی و تخریب رقبا را برنمی گزیند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. واقعیت این است که ممکن است یک انسان، مسلمان و خزب اللهی باشد و در عین حال، تندوری باشد. قران کریم مسلمانان را از تندوری منع میکند(فمن اعتدی علیم فاعتدوا بمث ما اعتدی و لاتعتدوا) بنایراین اینکه کسی بگوید حزب الهی را تندور ننامید یا اینکه بگوییم حزب الهی، تندورنیست درست نیست. وقتی که مامور امام علی، مجرم را مجازات اضافی کردهبود تندوری کرده بود و در عین حال حزب اللهی بود. تندوری در همه گروه ها، امکان دارد و وقتی یک فردی، تندوری میکند نمیتوان او را از ان گروه خارج کرد. البته هیچ گروه معقولی تندوری اعضایش را تایید نمیکند. اما اینکه به محض تندوری، بگوییم که این تندور، از ان گروه نیست درست نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا