سه سوال از قاضی پور
حسین ردکا، روزنامه نگار و فعال اصلاح طلب در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز نوشت:
صحبت های جنجالی قاضی پور نماینده مردم ارومیه در روزهای اخیر حاشیه های زیادی به دنبال داشته است. نکته ی قابل تامل اینجا است این نماینده مجلس شورای اسلامی اما همچنان روی صحبت های قبلی خود پافشاری دارد!
عذرخواهی از بانوان ارومیه؟!
قاضی پور در اینستاگرامش نوشت: «من از حرف هایم که باعث آزرده خاطر شدن بانوان ارومیه شد عذر خواهی می کنم چراکه اصلا روی سخنم با بانوان ارومیه نبود».
ایرانی ها از زمان باستان و خصوصا پس از ورود اسلام ارزش ویژه ای برای بانوان قائل شده اند. این را می توان در متون کهن و آموزه های ایرانی – اسلامی مان به خوبی دید. سئوال اینجا است چرا نماینده ی ارومیه از بانوان شهر خود عذرخواهی کرده است. پس میلیون ها بانویی که در سراسر کشور از اظهار نظرهای وی رنجیده شده اند چه؟!
بید نیست!
نماینده ی دوره ی نهم و البته دوره ی آینده مجلس شورای اسلامی در ادامه ی پیام اینستاگرامی اش ذکر کرده: «ما مذهبی هستیم و با سه چهار تا پیام تلگرام تکان نمی خوریم، عده ای می خواهند مرا تخریب کنند چرا که من سرباز و نوکر ولایتم. ولی باید بدانند سرباز امام خامنه ای «مدظله العالی» بیدی نیست که با این بادها بلرزد».
بد نیست نظر بنیانگذار کبیر انقلاب و رهبر معظم کشورمان را در خصوص حضور بانوان در عرصه های سیاسی به وی یادآوری کنیم. حضرت امام خمینی (ره) معتقد است: «زن نقش بزرگی در اجتماع دارد. زن مظهر تحقق آمال بشر است. زن پرورش دهنده زنان و مردان ارجمند است. زن مربی جامعه است. مربی انسان ها زن است. سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است. زن با تربیت صحیح خود انسان را درست می کند و با تربیت صحیح خود کشور را آباد می کند».
زن با حفظ مقام و منزلت خود در همه قشرهای اجتماع می تواند فعالیت کند. حق رأی دادن و رأی گرفتن دارد. امام خمینی(ره) می فرماید: «همه ملت ایران چه زنان و چه مردان باید این خرابه ای را که برای ما گذاشته اند بسازند، ایران با دست تنها مرد ساخته نمی شود، مرد و زن باید با هم این خرابه را بسازند».
نظر مقام معظم رهبری درباره ی اشتغال زن در بیرون از منزل نظری کاملاً مثبت است. ایشان میفرمایند: «اشتغال بانوان از جملهى چيزهائى است كه ما با آن موافقيم. بنده با انواع مشاركت هاى اجتماعى موافقم؛ حالا چه از نوع اشتغال اقتصادى باشد، چه از نوع اشتغالات سياسى و اجتماعى و فعاليت هاى خيرخواهانه و از اين قبيل باشد؛ اينها هم خوب است».
همچنین می فرمایند: «يك كشور اگر مىخواهد به معناى واقعى بازسازى كند، بايد بيشترين تكيه و بيشترين نگاه و توجّهش، به انسان و نيروى انسانى باشد. وقتى كه صحبت از نيروى انسانى است، بايد توجّه كنيم كه نصف جمعيت كشور و نيمى از نيروى انسانى، بانوان كشورند. اگر بينش غلطى در مورد زن وجود داشته باشد، بازسازى به معناى حقيقى و در سطح وسيع آن، شدنى نيست. هم خودِ بانوان كشور بايد نسبت به موضوع زن از نظر اسلام، داراى آگاهى كافى و لازم باشند، تا بتوانند با اتّكا به نظر والاى دين مقدس اسلام، از حقوق خود به طور كامل دفاع كنند، و هم همهى افراد جامعه و مردان در كشور اسلامى بايد بدانند كه نظر اسلام در مورد زن، حضور زن در عرصههاى زندگى، فعّاليت زنان، تحصيل زنان، كار و تلاش اجتماعى و سياسى و اقتصادى و علمى زنان، نقش زن در خانواده و نقش زن در بيرون از خانواده چيست».
آیا صحبت های قاضی پور در راستای اجرای فرامین رهبری است؟!
محدودیتی نیست
یکی از مهمترین وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب قوانین ماندگار برای پیشرفت و آبادانی کشور است. بدون شک بانوان به عنوان حداقل نیمی از جامعه بایستی سهمی در تصویب این قوانین داشته باشند و از طرف دیگر، قانون برای حضور بانوان در قوه مقننه محدودیتی قائل نشده است. برای انتخابات مجلس شورای اسلامی هم بانوان می توانند ثبت نام کنند هم آقایان! آیا فردی بالاتر از قانون وجود دارد؟! آیا می توان این قانون را نادیده گرفت؟!
انتهای پیام
اين سخن كه ” مجلس عصاره فضائل ملت است” فرمايش معمار كبير انقلاب اسلامي است كه همواره و بويژه با گرم شدن تنور انتخابات مجلس گوش جان ايرانيان را مينوازد و آنان را فراميخواند تا بهترينها و اصلحترينها را براي حضور در مجلس اسلامي برگزينند ، پرسش اساسي اينست كه آيا حضور افرادي نظير قاضي پور با آن افكار منحرف و آن سخنراني موهن انتخاباتي ، لكه اي بر پيكر مجلس دهم نخواهد بود ؟.
افرادی امثال قاضی پور که دچار هذیان گویی و توهم شدید و انحرافات اخلاقی هستند، مایه شرمساری یه منطقه می شوند.ایشان با نشر افکار خطرناک و سخیف خویش موجبات جریحه دار شدن وجدان عمومی می شوند.
به نظر می رسد حداقل کاری که انتظار می رود مسئولان امر انجام دهند، عدم صدور اعتبار نامه نمایندگی مجلس برای وی می باشد