خرید تور نوروزی

گلایه انتخاباتی منصور ارضی: «کم گذاشتند»

به گزراش انصاف نیوز، متن سخنرانی حاج منصور ارضی در زیارت عاشورای یازدهم اسفند ماه در حسینیه ی لباس فروشان به نقل از قدیم الاحسان در پی می آید:

مومن مانند کفه ترازو است که هر چه ایمانش افزایش یابد برای حفظ تعادل، بلا و گرفتاریش بیشتر می‌شود. در ادامه ی بیان اصول معامله با خدا، حضرت صادق علیه السلام فرمودند: “و الصّبر على بلائه”، بلا در دنیا امتحان است، اگر هم کسی مبتلا شود به بدی و گناه ، آن هم باز امتحان است . شرایط ابتلا به بلا برای انسان‌ها اول درجه ایمان است . حضرت صادق علیه السلام فرمود : مومن مانند کفه ترازو است که هر چه ایمانش افزایش یابد برای حفظ تعادل بلا و گرفتاریش، بیشتر می‌شود (بحار الانوار، جلد67) . حضرت باقر علیه السلام می‌فرمایند : همانا مومن به اندازه‌ی دینش گرفتار و آزموده می‌شود . نکته مهم این است که ما فکر نکنیم برای مومن باید همیشه خوشی باشد ، خوشی وقتی است که شما بنده‌ی خدا باشی . این هایی که با شهادت به سوی خدا می‌روند خندانند ولی ما هنوز گرفتار دنیا هستیم . هر قشری از مردم را که نگاه کنی می‌بینی به شکلی گرفتار است و اکثرا اصلا نگران بندگی مان نیستیم. اما دومین شرط ابتلا ، اعمال نیک مومنان است . حضرت صادق علیه السلام فرمود : از رسول خدا صلوات الله علیه سوال شد در دنیا چه کسانی سخت‌تر گرفتار می‌شوند؟ حضرت فرمودند به ترتیب پیامبران ، سپس جانشینان آنان ، علما و مومنین به اندازه ایمان و کارهای نیکشان ، پس هر کس ایمان صحیح و اعمال نیکو داشته باشد شدیدتر مبتلا می‌شود.

ما باید به مسوولیتی که داریم عمل کنیم.
در درس‌های دعای کمیل به بعضی دوستان عرض کردیم “وَ اَلْزَمَنی حُکْمُکَ وَ بَلاؤُکَ” الزام است و بر گردن ماست ، هم حکم خدا و هم امتحاناتش، این امتحانات یک روز به مذاق ما خوش می‌آید، یک روز نه. بعضی خوشحالی می‌کنند که در انتخابات پیروز شده اند ، این انتخابات یک مسابقه است ، البته در این انتخابات بعضی از دوستان کم گذاشتند ، بعضی حرف‌های دیگران را گوش کردند . مومن ، شب و روز امتحان می‌شود. سومین قسمت ، محبت بندگان به خداوند و اولیائش است و چهارم محبت الهی به بندگان . حضرت باقر علیه السلام به کسی که به ایشان ابراز محبت کرد ، فرمود : پس لباسی برای بلا بر تن نما ، به خدا قسم بلا به سمت ما و شیعیان ما از سیل به سمت سرزمین کم ارتفاع شتابان‌تر است (میزان الحکمه ، جلد2 ، باب محبت) . یعنی وقتی برای امام حسین علیه السلام گریه کردی بعدش باید 155 مرتبه “یا دافع البلایا” را بگویی وگرنه بلا می‌آید ، مومن در بلا پیچیده شده است . ما به هر وسیله ای امتحان می‌شویم ، هم خوشی و هم ناخوشی ، سلامتی و بیماری ، تا مشخص شود چه کسی بنده‌ی خدا می‌ماند . در زیارت حضرت زهرا سلام الله علیها می‌گویی “فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صابِرَةً” چون حضرت خیلی بلا دیدند . موسی ابن جعفر علیه السلام فرمودند ما را مخیر کردند که ما بلا ببینیم یا شیعیان ، ما از خدا خواستیم بلا به ما برسد و به شیعیان نرسد . سعی کنید در بلا صبر داشته باشید ، هیچ ذره ای در مومن اثر نمی‌گذارد مگر محبت خدا ، عالم فانی است . ما باید به مسئولیتی که داریم عمل کنیم و هر کسی مسئول کار خود است ، رای دادی ، خوشحال باش که به حق رای داده ای، اگر هم رای ندادی فردای قیامت یقه ات را می‌گیرند، متاسفانه بعضی افراد کوتاهی کرده اند. ان شاء الله خدا عقل‌های ما را زیاد کند، معرفت ما را زیاد کند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا