خرید تور نوروزی

چایی که ظریف در مذاکرات می خورد!

مدیر عامل به پخش مدعی شد که وزیر امور خارجه در مذاکرات هسته ای از چای ماسوله می خورده است و البته به شوخی گفت که احتمال می دهد به همین خاطر به نتیجه رسیده است!

به گزارش انصاف نیوز، جوادظهیرى مدیرعامل این شرکت نیمه دولتی، که برندی گفت:

– چای ماسوله از سال گذشته از شركت سویسی به ایران منتقل شده و در حال حاضر ٤٠ روز شده که به صورت رسمی وارد بازار کشور شده ایم و می خواهیم در سال اول دست کم ٣ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دهیم.

– چای ماسوله قدر مسلم تفاوت های شاخصی با دیگر چاهای موجود در بازار ایران خواهد داشت چون از جدیدترین فناوری ها و از حرفه ای ترین اشخاص در تولید این محصول از طراحی تا ترکیب چای و شیوه هاى جدید معرفى محصول ، مشارکت داشته اند.

– شاید بعضى به ما بگویند چرا ریسک کرده و روی چاى در این زمان كه برندهاى زیادى وجود دارند سرمایه گذاری کردید که باید بگویم دلائل متعددى دارد كه ازجمله كمبود برند چاى كه مالك آن خودمان باشیم در سبد كالایى ما دوم اینكه ما با اتكا به كار علمى و دانش فنى مناسب وارد این بازار شدیم ، دیگر آنكه ریسکهاى حساب شده لازمه شغل ماست ضمن اینكه دلائل دیگر مهمى هم وجود دارد. شركتهاى بزرگ اگر سرمایه گذاریهاى حساب شده نداشته باشند رشدشان محدود و با اولین تنش جدى و عدم جایگزین كالاهاى استراتژیك به مرز نابودى ویا حتى نابودى خواهند رسید.

– طی این 2 سال و تا قبل از توزیع رسمی این چای در بازار که 40 روز پیش صورت گرفت اقدامات فراوان و البته حرفه ای توسط افراد حرفه ای در سراسر جهان صورت گرفته است. لازم بدانید كه فقط چندین ماه صرف طراحی جعبه ، انتخاب چاى ساده و طعم دار مناسب با ذائقه مردم شده است كه تأییدیه این آزمایشات طى چند جلسه به ٣٠ استان توزیع، تست، تغییر، تصحیح و نهایتا تایید شده است.

در ادامه این نشست خبری، به گزارش پرشین خودرو، پرهام امیدی، نایب رییس شرکت صنایع غذایى به پخش و مسوول مستقیم انتقال برند سازی چای ماسوله از سوییس به ایران نیز گفت:

– دستگاه های تهیه و بسته بندی فله چای ماسوله از بهترین نوع هستند و به صورت کامل از آلمان وارد کشور شده اند.
– این چای تماما از سیلان و دیگر نقاط جهان تهیه شده است ما معتقدیم استفاده چاى ایرانى در برند ماسوله هنوز نیازمند تنظیم سطح كیفى چاى ایران تا رسیدن به میزان مشخص میباشد بعلاوه اینكه خود صنعت چاى در ایران نیازمند یك برنامه جامع و همكارى مشترك بین نهادهاى مربوطه و بخش خصوصى است كه بخشى از آن تكنولوژى و بخش دیگر آن وجود یك برند با پتانسیل بالا و نهایتا فرهنگسازى چیدمان برگ در كشاورز و شیوه فرآورى آن در تولید كننده مى باشد.

– چای فعلا صد در صد خارجی است و به طور کامل از خارج از کشور وارد و در داخل کشور مجدد آزمایش و بسته بندی می شود ولی دور نمای شرکت این است که این چای در آینده اى نزدیك قطعا چاى ایرانى هم هست كه در حال حاضر تمام طراحییهاش انجام شده است.

– كلیه موارد منجمله طعم چای و طرح بسته بندیها و… همگى قریب به ٢ سال به استان های مختلف کشور ارسال میشد و نتایج آن در بازگشت به مركز تحقیقات و فناورى شركت ارزیابى و به واحدهاى مرتبط انتقال پیدا میكرد. نهایتا در هر مقطع وقتی به رضایت مردم ایران به بالای ٩٠ درصد میرسیدیم ، آن نتایج را جهت بكارگیرى در جعبه ها یا خود محصول استفاده و آماده تولید میكردیم.

– علت ٩٠٪‏ ونه قطعى ١٠٠٪‏ اینست كه ما براى اینكه ذائقه كل ایران را بدست آوریم مجبور بودیم در برخى از استانها سلیقه ١٠٠٪‏ مردم را كم كرده و با تغییراتى دیگر سلایق ٧٠ یا ٨٠ درصدى رو به بالاى ٩٠ برسونیم.

– چای خوب نباید گرد نارنجی داشته باشد و باید «رنگی آلبالویی شفاف» و داراى عطر مخصوص به طعم یا در صورت ساده بودن آن عطر مخصوص به برگ تازه چاى خشك را داشته باشد.

اگر در برخی بسته بندی ها و در رنگ چایی ها رنگ نارنجی مات یا كدر مشاهده شد به این معنی استکه دستگاه های تولید و فرآوردى چاى در کارخانه فرسوده یا برخى فرآیندهاى مهم خطوط تولید و فرآورى را ندارند.

بزرگ ضیافت چاى جهان در ایران

– بیش از ٣ میلیون تی بگ چای ماسوله به همراه بوروشور در سراسر تهران به ٣ میلیون منزل با همكارى شرکت محترم پست ارسال شد. یكى از ثمره هاى این ضیافت، تماسهاى تهرانى ها با ما بود كه دقیقا میزان رضایت ٩٩٪‏ از طعم و ٩٥٪‏ از ایده خلاق ارسال چاى درب منازل و اصطلاحا ارتباط مستقیم بدون وأسطه با مردم پایتخت از هر قشر و فرهنگ و زبان و… بوده است.

– بیشتر چای جهان در 11 کشور از جمله هند، سریلانکا، روسیه، ایران و کنیا و دیگر كشورها تولید می شود. رتبه اول سرانه خوردن چای در جهان از آن انگلیسی ها است که با بیش از 98 درصد مصرف در جایگاه نخست قرار گرفته اند. ایرانیان نیز تقریبا در کل کشورهای جهان در جایگاه چهارم در مصرف چای قرار دارند.

تمایل عربستان برای شروع دوباره همکاری

به  گزارش ایلنا، جواد ظهیری مدیرعامل به‌پخش از تمایل شرکت صافولا برای شروع همکاری بعد از بحران آتش‌سوزی سفارت خبر داد  و گفت:

– در چند روز اخیر شرکت صافولای عربستان که در زمینه روغن مایع با ما همکاری می‌کرد؛ اظهار تمایل کرده که دوباره این همکاری‌ها آغاز شود و فعلا گفت‌وگوهایی در سطح اولیه انجام گرفته که در صورت جدی شدن مذاکرات آن را اعلام خواهیم کرد.

– ما بلافاصله پس از برجام با یک شرکت سوئیسی قرارداد امضا کردیم و این شرکت در زمینه صنعت چای در کشور سرمایه‌گذاری کرده است.

– هزینه تبلیغات، احداث کارخانه و تمام فرآیند تولید جزو آورده‌های این شرکت است که بالغ بر میلیاردها تومان می‌شود و به‌پخش نیز وظیفه پخش سراسری آن را به عهده دارد که به زودی محصولات تولیدی این شرکت تحت عنوان چای ماسوله راهی بازار کشور خواهد شد.

– باتوجه به باز شدن فضای بین‌المللی و رفع تحریم‌ها امیدواریم علاوه بر این شرکت سوئیسی با دیگر شرکت‌های مطرح وارد مذاکره شویم و از ظرفیت خوبی که ایران برای صادرات مجدد به کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه دارد استفاده کنیم.

جدایی 10 هزار میلیاردی بهپخش از سعودی ها 

جواد ظهيرى مديرعامل شرکت بهپخش در پاسخ به سؤال رسانه ها مبنى بر وجود شايعات مذاكره با شركت سعودى صافولا و اينكه آيا روغن لادن به پخش را قدرتمند كرد يا برعكس، گفت: در خصوص جواب سوْال اول شما بايد عرض كنم كه در پى مراجعه صافولا صحبتهاى مختصرى شده است ، بمجردى كه چيزى در اين زمينه جدى بشه و موقعش برسه حتما شما را در جريان ميگذارم.

اما در خصوص سوْال دوم اينكه قدرتمند شدن روغن لادن و به پخش توسط كداميك صورت گرفت بايد بگم سابقه اجرايى من در شركت هولدينگ به پخش به حدود ٢٦ سال ميرسد كه سالهاى عمده آن عضويت در هيات مديره و بيش از ٧ سال آن رياست هيات مديره و ١٤ سال آن تصدى قائم مقامى و از ٢ سال گذشته مديريت عاملى اين شركت مى باشد. من افت و خيزهاى زيادى را در اين گروه ديدم و تجربه كردم اما يكى از تجربيات مهم من حضور در پروسه جدايى استراتژيك ما از صافولا سعوديها در سال ٩٢ منتهى به ٩٣ بود كه اين جدايى بيش از ده هزار ميليارد ريال از گردش ما را به يكباره گرفت و در پى آن فشار زيادى را به بدنه شركت در تمامى ابعاد آورد.
مهمتر از همه كارهاى مهم انجام شده كه باعث شد تا ما بتوانيم سرپا بمانيم و مجدد در مسير بازگشت به جاى اول قرار بگيريم چابك كردن شركت ، تقويت مشاركت و سرمايه گذاريهاى مناسب با بخش خصوصى و مهمتر از همه مهم ها تمركز جدى بر روى بالا بردن فروش در دو سال گذشته بلافاصله بعد از جدا شدن از صافولا بوده است.
اين بدين معنى است كه در همان سال اول پس از جدايى ، ما رشد فروش بسيار چشمگير ٣٨٪‏ و در سال دوم كه امسال ميباشد نيز رشد فروش قابل ملاحظه اى داريم كه البته آمار دقيق آن تا پايان امسال مشخص ميشود. لازم است بدانيد اين رشد فروش از بعد از جدايى سعوديها با توجه به فشار اقتصادى و همزمان از دست دادن بيش از ده هزار ميليارد گردش مالى ، اتفاق افتاده است.
ظهيرى با لبخندى گفت: خيلي ها حتى برخى از دوستان بزرگ تاجر به من مي گفتند كه بلافاصله زمين خواهيم خورد و شركت را نمي توانيم بدون سعوديها روى پا نگه داريم. خب من جوابى نمي دادم، من با روغن لادن سالهاى زندگى را سپرى كردم شايد بيشتر از همه تمامى مسائل و مشكلاتش را مي شناختم و مي دانستم روغن لادن بدون ما برایش سخت خواهد بود و افت سنگينى هم خواهد داشت، اما اين استراتژى ما بود كه بايد بدون چون چرا و به بهترين شكل ممكن از سوى من و همكاران انجام مي شد.
جدايى صورت گرفت و من بلافاصله بعد از آن تصدى مديرعاملى را برعهده گرفتم. رتبه ما از ٤٨ شركت برتر ايران به -٥٦ رتبه يعنى ١٠٤ رسيده بود و از ليست ١٠٠ شركت اول ايران بيرون رفتيم.
با وجود تنش هاى زياد داخلى و نگرانى منابع انسانى و ترك برخى مديران از مجموعه ، اولين كارى كه مهم دانستم كه بايد انجام داد تنش زدايى و برگرداندن آرامش به شركت و ايجاد امنيت بود و البته بموازات آن ميبايستى با تدابير خاص و تمركز روى فروش و آموزش باتوجه به فشار سنگين اقتصادى كشور و ديگر مشكلات عديده ناشى از جدايى ، فروش را بالا ميبردم.
رشد قابل ملاحظه ٣٨٪‏ فروش و بازگشت به ليست ١٠٠ شركت اول ايران رتبه ٩١ و رشد قابل ملاحظه امسال به سال جديد ، پايين آوردن هزينه هاى جارى شركت عطف به تورم، جدا كردن دو پخش و گردش مالى آنها از بدنه ما ، كمكهاى چشمگير ما به يكى از شركتهاى قديمى داخل گروه ، جدا كردن فروش قابل ملاحظه دو شركت مهم روغن و شوينده كه مجموعا بيش از ١٦٠٠ ميليارد ريال ميباشد ، آموزش پرسنل و مهمتر از همه حمايت همه جانبه ما از توليدات گروه خودمان در همه ابعاد منجمله فروش ، انباردارى ، شيوه تسويه مالى … و نهايتا سرمايه گذاريهاى قابل ملاحظه ما جهت تثبيت رشد آينده كه همگى در ٢.٥ سال گذشته صورت گرفته است را ميتوانيد در مقايسه با وضعيت صافولا سعوديها بعد از جدايى از ما ، جواب سوال دوم خودتون تلقى كنيد.

ظهيرى در انتها گفت: ما نه تنها زمين نخورديم، نه تنها رشد چشمگير فروش داشتيم ، بلكه الان ديگه وابسته به هيچ شركت يا محصولى نيستيم.
توزيع روغن لادن كار مردانه اى بود و البته ما وابسته بهش شده بوديم كه از نظر علم مديريت به مجردى كه كالايى بيش از ٢٥٪‏ فروش شركتى را به خود اختصاص دهد، خطرناك خواهد شد مگر آنكه خودمان صاحب آن محصول باشيم.

به پخش يك هولدينگ هست و ما بعد از جدايى از سعوديها در كمال ناباورى خيليها أعم از مديران و تجار بزرگ گرفته تا برخى دوستان در تمامى بخشها و شركت هایمان حتى دارويى، حمل و نقل و ساختمانى و… رشد داشتيم.
بايد توجه داشت در شركتهايى مثل ما برنامه جامع رشد در چارچوب يك برنامه جامع هولدينگ دارى قابل اجرا هست كه بايد دقت داشت در بخش توزيع آن بدون همكارى و برنامه مدون بازاريابى صاحبان كالا، ارتقا فروش ما سخت يا در اكثر موارد امكانپذير نخواهد بود.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا