مجلس تاسوعا و عاشورا تعطیل است
یک عضو هیات رییسه مجلس گفت که مجلس در هفته جاری و هفته آینده جلسه خواهد داشت و در ایام عاشورا و تاسوعا نمایندگان در حوزههای انتخابیه خود حاضر خواهند شد.
به گزارش انصاف نیوز، حجتالاسلام والمسلمین حسین سبحانی نیا در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به جلسه ظهر امروز دوشنبه هیات رییسه مجلس گفت که سوال یکی از نمایندگان از وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی هفته آینده در دستور کار مجلس قرار میگیرد.
وی با اشاره به بررسی مسائل جاری کشور، تحولات منطقه و ارائه گزارشی از آخرین تحولات هستهای در جلسه امروز هیات رییسه مجلس اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد سوال آقای موسوی لارگانی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره غفلت این وزارتخانه از بخش تعاون در دستور کاری هفته آینده مجلس قرار گیرد.
وی افزود: در جلسه هیات رییسه همچنین با اشاره به اینکه کلیات لایحه تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در جلسه دیروز مجلس تصویب نشد، راهکارهای قانونی در مورد چگونگی رسیدگی به مواد این لایحه مورد بررسی قرار گرفت و احتمالا این لایحه در قالب طرح در مجلس مطرح خواهد شد.
انتهای پیام