چه کسی جایگزین عارف خواهد شد؟
جواد امام، دبیرکل حزب مجمع ایثارگران اصلاحطلب، بر لزوم مدیریت شورایعالی سیاستگذاری جبهه اصلاحطلبان از سوی شخصیتهای اصلاح طلب تاکید کرد و گفت: به افرادی پیشنهاداتی داده شده است ولی هنوز این موضوع قطعی نیست و حتی شاید خودشان هم این مسئولیت را نپذیرند.
امام در گفتوگو با ایرنا، درباره انتخاب رییس جدید شورایعالی سیاستگذاری جبهه اصلاحطلبان (شعسا) پس از کناره گیری محمدرضا عارف و عبدالواحد موسوی لاری نایب رییس این شورا گفت: این موضوع در دستور کار شورایعالی سیاستگذاری اصلاح طلبان قرار دارد و هنوز اعضا به جمع بندی نرسیدهاند.
عضو شورایعالی سیاستگذاری جبهه اصلاحطلبان افزود: برای جریان اصلاحات تجدید و تقویت ساختار موجود یک ضرورت است. با توجه به استعفا و کناره گیری رییس و نائب رییس شعسا لازم است دیگر شخصیتهای اصلاحطلب این نهاد را مدیریت کنند که بتوانند اجماع بیشتری در جبهه اصلاحات فراهم کنند، لذا باید از آنها دعوت شود.
امام، ضرورت اجماع در صحنه سیاسی را فصل مشترک همه اصلاحطلبان عنوان کرد و گفت: چون شورایعالی سیاستگذاری نیازمند رییس و مدیر است، به افرادی پیشنهاداتی داده شده ولی هنوز امری قطعی نیست و حتی شاید خودشان هم این مسئولیت را نپذیرند.
ماموریت شعسا فقط انتخاباتی نیست
امام خاطرنشان کرد: بازبینی ساختارها، تقویت و رفع ضعفهای گذشته در دستور کار جبهه اصلاحات است، این بازبینی و آسیب شناسی برای ادامه حرکت ما باید خیلی جدی و به شکلی انجام شود که منجر به یک برنامه منسجم و ساختارمند برای بلندمدت شود.
دبیرکل حزب مجمع ایثارگران اصلاحطلب گفت: کارکرد این شورا فقط انتخاباتی نیست و یک جریان سیاسی نمیتواند فقط شب انتخابات ظهور پیدا کند و محدود به حضور در صحنه رقابت انتخاباتی باشد.
از لیست رقیب خود حمایت نمیکنیم
امام افزود: یکی از ماموریتها، وظایف و اهداف جبهه اصلاحات، شورای عالی سیاست گذاری و شورای هماهنگی احزاب اصلاحطلب بحث شرکت در انتخابات است که این مهم را برگزارکنندگان انتخابات باید تدارک ببینند و اگر در هر انتخاباتی نامزد مورد نظر ما در صحنه رقابت وجود نداشته باشد عملا این کارکرد شورا هم سلب میشود.
مدیرعامل بنیاد باران ادامه داد: نهادهای برگزار کننده انتخابات باید بستری فراهم کنند که همه سلایق در عرصهای رقابتپایه و برابر حضور داشته باشند تا شاهد حضور حداکثری مردم در انتخابات باشیم.
وی اظهار کرد: در انتخابات اسفند ماه ۹۸ یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اکثریت نامزدهای حزبی ما ردصلاحیت شدند و اکثریت احزاب فاقد نامزد بودند. چون نمیتوانیم در انتخابات از لیست رقیب خود حمایت کنیم خودمان باید نامزد داشته باشیم. بنابراین یکی از کارکردهای شورایعالی سیاستگذاری، انتخاباتی است.
تصمیم را به مردم واگذار کنیم
امام، ایجاد شرایط برابر برای احزاب، افراد و گروههای داخل نظام را فرصت دانست و یادآور شد: با این رویکرد کلان قاعدتا باید شاهد حضور چشمگیر و حداکثری در انتخابات آینده باشیم.
این فعال اصلاحطلب با این استدلال که حتی اگر همه اصلاحطلبان هم در انتخابات مجلس یازدهم تایید صلاحیت میشدند، همین کاهش مشارکت و همین نتیجه به دست میآمد، مخالفت کرد و گفت: کسی نمیتواند با نیت خوانی و اگر و اما، به جای مردم تصمیم بگیرد، ما فرصت را فراهم کنیم و تصمیم را به مردم واگذار کنیم.
امام، برگشت سرمایه اجتماعی را نیازمند بازنگری در برخی سیاستها عنوان کرد و زیان از دست رفتن این سرمایه را تنها متوجه اصلاحطلبان ندانست.
تلاش ما جذب حداکثری است
امام، درباره باقی ماندن احزاب و اعضا غیراصلاح طلب یا اعتدالی در عضو شورایعالی سیاستگذاری جبهه اصلاحطلبان، اظهار کرد: اگر بتوانیم برنامهای علمی، قوی، قابل اجرا و با چشم انداز قابل دفاع فراهم کنیم، آنهایی که این برنامه را نپذیرند، صف خود را جدا میکنند.
دبیرکل حزب مجمع ایثارگران اصلاحطلب افزود: تلاش ما جذب حداکثری است و فکر میکنیم اعضا و شخصیتهای جدی اصلاحطلب از دایره نهادهای اصلاحطلب بیرون ماندهاند و باید ظرفیت خود را افزایش داد و از تمام احزاب، اشخاص و دوستانی که میتوانند در این جبهه قرار گیرند، استقبال کرد.
انتهای پیام