خرید تور نوروزی

ماجرای واگذاری املاک شهرداری شیراز به نمایندگان

صبح شیراز نوشت: با وجود گذشت چند ماه از انتخابات و حضور ۴ نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی، که همگی به یک جریان سیاسی مشخص وابسته‌اند، نداشتن دفتری برای مراجعه شهروندان و عدم اعلام راه‌های ارتباط با نمایندگان به معضلی جدی تبدیل و با اعتراض‌هایی از سوی گروه‌های مختلف نسبت به عملکرد احزاب و تشکل‌های جریان اصولگرایی در شیراز همراه شد.

با جدی‌تر شدن این اعتراض‌ها و پررنگ شدن احساس بی‌توجهی نمایندگان به این خواسته‌ی مردمی، «خبرگزاری تسنیم» در گزارشی با عنوان «چرا ‌دفتر نمایندگان شیراز در مجلس‌ هنوز راه‌اندازی نشده است؟» به این موضوع پرداخت.

«تسنیم» که ظاهرا نتوانسته بود با خود نمایندگان در اینباره مصاحبه کند، علت تأخیر در راه‌اندازی دفتر نمایندگان شیراز را از مسئولان دفاتر یا مشاوران ایشان پرسیده و با آنها به گفت‌وگو پرداخته است.

این خبرگزاری که به اصولگرایان نزدیک است، شعله‌ی نقد نمایندگان اصولگرای شیراز را از همیشه تندتر می‌کند و می‌نویسد : « از میان ۴ نماینده شیراز، یکی دو نفر حتی در دسترس خبرنگاران نیز نیستند و از ابتدای کاندید شدن تا زمان مشخص شدن نتایج شاید تنها یکی دو نشست خبری برگزار کرده باشند و غیر از این تلفن‌های خبرنگاران نیز بی‌پاسخ مانده است.»

پای شهردار «لیست امید» به ماجرای دفتر نمایندگان شیراز باز می‌شود!

در میان سطرهای گزارش «تسنیم» و پرسش خبرنگار از وضعیت بلاتکلیف راه‌اندازی دفتر نمایندگان، مسئول دفتر ابراهیم عزیزی خبر می‌دهد که دفتری در مجموعه بین‌الحرمین در نظر گرفته شده و در آستانه‌ی راه‌اندازی است!

تنها با فاصله چند روز از انتشار این گزارش، دو عضو شورای شهر شیراز در صحبت با برخی نزدیکان خود از واگذاری ملکی به عنوان دفتر نمایندگان شیراز در مجموعه بین‌الحرمین، آنهم از سوی شهرداری شیراز خبر داده و نسبت به این موضوع اعتراض می‌کنند.

پیگیری‌های خبرنگار «صبح شیراز» صحت این موضوع را تأیید می‌کند و نشان می‌دهد در توافقی که ظاهرا میان شهردار شیراز و نمایندگان صورت گرفته، مقرر شده ملکی به عنوان دفتر کار در اختیار نمایندگان قرار گیرد. شنیده‌ها حاکی از آنست که میان شهرداری و یکی از ارگان‌های دولتی بر سر مالکیت این ملک اختلافی پیش آمده و این منازعه هنوز در جریان است.

سوال اینجاست که چرا شهردار منتخب لیست امید که جز یک نفر ( محمدتقی تذروی ) همگی با حمایت احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلبان در شیراز به شورا راه یافته‌اند، باید برای در اختیار گذاشتن دفتری به نمایندگان این شهر که همه به جریان اصولگرایی تعلق دارند، پیش‌قدم بشود؟

در چنین مواردی وظیفه نظارتی شورا چیست و چرا جز دو نفر، سایر اعضا نسبت به این موضوع واکنشی نشان نداده‌اند؟

اصلا چرا دفتر نمایندگان باید از املاک عمومی و بیت‌المال تأمین بشود؟ و چرا نمایندگان این پیشنهاد را پذیرفته‌اند؟

آیا آن زمان که ۴ نماینده شیراز از لیست امید به مجلس راه یافتند و علیرضا پاک‌فطرت که این روزها خود یکی از نمایندگان است و آن زمان شهردار شیراز بود، این درخواست مطرح شده بود، شهرداری شیراز آن را موجه و منطقی می‌دانست؟!

تا پیش از این موضوع نیز بارها انتصاب مدیرانی از نزدیکان شهردار سابق و وابسته به جریان اصولگرایی در شهرداری شیراز با اعتراض اصلاح‌طلبان خصوصا جوانان این جریان روبه‌رو شده بود؛ که عدم جواز ورود نیروهای جدید به مجموعه شهرداری و قرار گرفتن در مناصب مدیریتی دلیل آن عنوان می‌شد.
حالا باید دید قرار است چه توجیهی برای این ماجرای جدید ارائه شود. اینجا دیگر بحث اختلاف و رقابت میان دو گروه سیاسی، باج‌گیری و امتیازدهی نیست؛ بلکه موضوع استفاده ناصحیح از اموال عمومی و تضییع حق شهروندان در میان است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا