خرید تور تابستان

میرحسین اسفند ماه «در مرکز درمانی» معاینه شد

در حالی که میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، اسفند ماه گذشته در یک مرکز درمانی معاینه شده اند، «دویچه وله» نوشته که این اتفاق در «محل حصر» بوده است.

شنبه شب 22 اسفند ماه، خبرنگار انصاف نیوز برای اولین بار گزارش داده بود که با نظارت دکتر هاشمی آنها در یک «مرکز درمانی» معاینه شده اند و به گفته ی پزشکان، آنها بیماری خاصی ندارند. در میان پزشکان، فوق تخصص گوارش نیز حضور داشته است [لینک].

دو روز پیش از آن، یعنی پنجشنبه 20 اسفند ماه، وزیر بهداشت میرحسین موسوی و زهرا رهنورد را معاینه کرده و از وضعیت سلامت آنها مطلع شده بود. یک روز قبل از آن، یعنی روز چهارشنبه، نامه‌ی ابراز نگرانی دختران آن دو منتشر شده بود.

دویچه وله ی آلمان امروز – 9 فروردین ماه – نوشته است که در تاریخ 23 اسفند ماه «دختران رهنورد و موسوی اعلام کردند که دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت جمهوری اسلامی، با آنان تماس تلفنی گرفته و گفته که قضیه در حال پیگیری است. وزیر بهداشت به آنان گفته بود که پس از انتشار بیانیه آنها بلافاصله به محل حصر مراجعه کرده و مادر و پدر آنها تحت نظر پزشک خواهند بود». [لینک خبر تشکر از دولت]

این در حالی است که به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، معاینه و رسیدگی درمانی آنها در یک مرکز درمانی بوده و در محل حصر نبوده است.

مهدی کروبی و میرحسین موسوی از بهمن ماه 89 در حصر به سر می برند.

حسن روحانی، رییس جمهور در دوره ی تبلیغات انتخاباتی سال 92 در دانشگاه شریف در پاسخ به سوالی وعده داده بود که حصر می تواند در بازه ی زمانی حدود یک ساله پایان پیدا کند.

روحانی در این مدت گفته است که وعده هایش را فراموش نکرده و برخی دولتمردان گفته اند که رییس جمهور پیگیر وعده ی خود در این باره نیز بوده است.

حل مسایل سیاست خارجی اصلی ترین وعده ی روحانی در دوره ی انتخابات ریاست جمهوری با اجرایی شدن برجام و لغو تحریم ها در ابتدای زمستان گذشته محقق شده است.

روحانی پس از آن بارها بر برنامه ی برجام دو یا برجام داخلی تاکید کرده است؛ که به نظر برخی کارشناسان یکی از موارد آن، رسیدگی به بخشی از محدودیت های سیاسی از جمله حصر باشد.

انصاف نیوز در اسفندماه خبر داد که اواخر بهمن ماه، برای اولین بار تعدادی از اقوام موسوی و رهنورد توانستند به صورت دسته جمعی با او در کوچه ی اختر – کوچه ای که منزل موسوی در آن قرار دارد – با آنها دیدار کنند؛ دیدار در مراسمی به مناسبت عقد نرگس موسوی دخترشان. [لینک]

اظهارات وزیر بهداشت

بخشی از گفتگوی سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت با خبرآنلاین که امروز منتشر شده در پی می آید:

آقای دکتر، سال گذشته همین اواخر سال که رسیدیم خدمت شما، تازه آقای کروبی را عمل کرده بودید و پس از گفتگو هم می خواستید به دیدن آقای مطهری بروید. تازه حوادث شیراز اتفاق افتاده بود. شب گذشته هم خبر رسید که پس از انتشار نامه دختران آقای موسوی و خانم رهنورد، شما هر دو نفر را معاینه کرده اید. حواشی درباره شما زیاد است. برخی می گویند دکتر هاشمی علاوه بر اینکه وزیر بهداشت است، به کارهای دیگری غیر از حوزه سلامت هم می پردازد. مثلا درباره افزایش جریمه‌های رانندگی.

جرایم رانندگی به حوزه سلامت مربوط می شود، مردم در تصادفات کشته و مجروح می شوند. یکی از کارهایی که مربوط به حوزه سلامت نیست و من ورود پیدا کردم را بگویید.

مثلا ماجرای منا یا ماجرای گرد و خاک خوزستان.

اینها که دقیقا مرتبط است؛ مردم در منا کشته شدند. در آن ماجرا عربستان به هیچ یک از وزرایی که مستقیماً کارشان به موضوع ارتباط داشت، ویزا نداد، به من اما ویزا داده شد. چه تصوری آنها داشتند را من نمی‌دانم. ما که بین آنها نبودیم. اما وقتی ویزا دادند، دولت اختیارات را به من تنفیذ کرد. چه باید می کردم؟ نمی رفتم؟ اگر نرفته بودیم، ۴۸۵ جنازه ای که آمد، الان در همان کشور دفن شده بودند. موضوع رانندگی و جرایم آن هم کاملا به وزیر بهداشت مربوط است؛ سالی ۱۷ هزار نفر در تصادفات رانندگی کشته می دهیم. سالی ۳۰۰ هزار نفر هم مجروح و معلول از تصادفات روی دست وزارت بهداشت می ماند. ریزگردها اتفاق می افتد، مردم آسم می گیرند و دچار بیماری می شوند، این افراد به بیمارستان های ما مراجعه می کنند. به نظر شما نباید ورود پیدا کنیم؟ موضوع آب هست، موضوع سم هست، روغن هست، صنعت هست، خودرو هست. همه اینها به حوزه سلامت ارتباط دارد. آنها که غیر از این فکر می کنند، در اشتباهند.

در مورد افراد در حصر چطور؟

در مورد آقایانی که شما در ابتدای صحبت هم نام‌شان را بردید، من موظفم بیماری‌شان را پیگیری کنم تا اقداماتی که لازم است، انجام شود. خود و خانواده‌های ایشان اصرار داشته‌اند كه من جراح آنها باشم. نباید قبول می‌كردم؟ چرا كه برایم حرف در می‌آورند؟ این خودخواهی نیست؟

به عنوان وزیر بهداشت موظفید یا ماموریتی دارید؟

من به عنوان وزیر بهداشتی که تحت امر رییس جمهور است، موظفم برای ایشان گزارش تهیه کنم و این کار را به طور مرتب انجام می دهم.

یعنی آقای رییس جمهور به شما دستور داده اند که مراقب سلامت این افراد باشید؟

هم آقای رییس جمهور از من خواسته اند هم رییس قوه قضاییه به من اعتماد كرده‌اند تا اطمینان حاصل شود کارهای پزشکی این افراد، دقیق و منظم انجام می گیرد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا