خرید تور نوروزی

به شهادت رسیدن رکورددار پرواز عملیاتی در ارتفاع پست [+عکس]

سرهنگ خلبان بازنشسته صمد علی بالازاده از رکورد دارارن پرواز جنگی در ۸ سال دفاع مقدس و از قهرمان بلامنازع جنگ تحمیلی به یاران شهیدش پیوست.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نیروی هوایی ارتش، سرهنگ خلبان بازنشسته صمدعلی بالازاده از خلبانان پرافتخار و نام‌آور این نیرو و از قهرمانان هشت سال دفاع مقدس که در ۱۲۱ عملیات برون مرزی و پشتیبانی هوایی شرکت داشت، شامگاه دوشنبه دعوت حق را لبیک گفت.

مرحوم بالازاده در سال ۱۳۳۲ در اردبیل متولد شد و در سال ۱۳۵۲ وارد دانشکده خلبانی شد، وی پس از تکمیل آموزش خود در آمریکا به میهن بازگشت و در ۱۲۱ عملیات برون مرزی و پشتیبانی هوایی دوران دفاع مقدس نقش موثری ایفا کرد.

او که مفتخر به دریافت نشان «فتح» از دستان مبارک مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شده است، با انجام ۸۵۰ سورتی پرواز، رکورددار پرواز عملیاتی در ارتفاع پست بعد از شهید اردستانی در دوران هشت سال دفاع مقدس بود.

سرهنگ صمدعلی بالازاده که بیشترین ساعات پرواز را در دفاع مقدس داشتند در خصوص خاطره‌های پرواز‌های زمان جنگ در گفت و گویی تلویزیونی اظهار داشت: نیروی هوایی یک نیروی دانش محور و تجهیزات محور است و وقتی که آمریکایی‌ها از ایران رفتند انتظار داشتند که در مدت کوتاهی نیروی هوایی ما از پا در بیاید اما به همت پرسنل فنی نه‌تنها 8 سال با همان هواپیماها جنگیدیم بلکه اکنون هم با آنها پرواز می‌کنیم.

صحبت های سرتیپ چیت فروش درباره سرهنگ بالازاده

مشاور فرمانده نیروی هوایی ارتش خلبان بالازاده را الگوي قدرت در آسمان و پرواز در اوج شجاعت خواند.

به گزارش ايسنا امیر سرتیپ حسین چیت فروش افزود: خلبان بالازاده در دوران دفاع مقدس با 1356 ساعت و 20 دقيقه بيشترين پرواز را انجام داد و در 121 عمليات برون مرزي ضربات مهلكي به دشمن وارد كرد به طوري كه در آن زمان عراق براي سر او ميليون‌ها دلار جايزه گذاشته بود.

وي كه در مراسم رونمايي از كتاب “آسمان مال من بود” در سالن شهيد جاويد سازمان جهادكشاورزي استان اردبيل سخن مي‌گفت، خاطرنشان كرد: او جزو قهرمانان متواضع و شجاع دل است و بايد همه اين دلاورمردي ها و رشادت ها ثبت و نگهداري و پاس داشته شود.

امیر سرتیپ عزیزالله نصیرزاده، معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش نيز گفت: از زمان پيروزي انقلاب اسلامي، استكبار جهاني و در رأس آن، آمريكا به دنبال اجراي نقشه شكست انقلاب و يا محدود كردن آن در مرزهاي جغرافيايي ايران بود كه با رشادت‌هاي مردم ايران، اين نقشه عملي نشده است.

وي افزود: وقوع انقلاب‌هاي متعدد در منطقه خاورميانه و اعتراضات مردم عليه ظلم و بي‌عدالتي در منطقه دليل قاطعي بر صدور انقلاب اسلامي ايران به كشورهاي جهان است.

سرتيپ نصیرزاده به دلاورمردي‌هاي رزمندگان اسلام در طول دفاع مقدس اشاره كرد و خواستار حفظ و نگهداري ارزش‌هاي آن دوران شد.

امیر سرتيپ موسوی نيز در اين مراسم با بيان اينكه در جنگ تحميلي كساني بودند كه ادعاهاي زيادي داشتند ولي بعد از حضور در جبهه مشخص شد كه گفته‌هايشان بي‌اساس است، خاطرنشان كرد: در مقابل عده‌اي هم بودند كه بدون تجربه وارد ميدان نبرد با دشمن شدند و مردانه جنگيدند و نگذاشتند دستاوردهاي انقلاب و اسلام آسيبي ببيند.

وي كتاب “آسمان مال من بود” را واقعي‌ترين كتاب در رابطه با رزمندگان اسلام در دفاع مقدس دانست و تصريح كرد: راوي اين كتاب كه خلبان رشيد اسلام سرهنگ صمد علي بالازاده است صادق‌ترين فرد و مجسمه صداقت، مردانگي و تقوي است.

در اين مراسم حجت‌الاسلام مشهوری رئیس عقیدتی سیاسی پایگاه هوایی تبریز، خلبانان نيروي هوايي ارتش را مصداق مردان بي‌ادعا دانست و گفت: متاسفانه اين قهرمانان در جامعه ناشناخته مانده‌اند و هنوز در شان آنان كارهايي صورت نگرفته است.

وي با ابراز خوشحالي از انتشار كتاب “آسمان مال من بود” خاطرنشان كرد: با انتشار اين كتاب يكي از آرزوهاي ديرين ما يعني معرفي خلبانان غيور نيروي هوايي كه دلي پاك، قلبي اصيل و بي‌ادعا دارند، محقق شد. اگرچه اين كتاب گام اول در معرفي سرهنگ خلبان بالازاده است اما به يقين اين در شان دلاورمردي‌هاي او نيست و بيان شان و مرتبت اين بزرگوار تلاشي بيش از اين مي‌طلبد.

مشهوري سرهنگ بالازاده را شهيد بابايي دوم ايران خواند و اضافه كرد: بايد زندگي اين قهرمان ملي در قالب فيلم به تصوير كشيده شود.

وي افزود: مردم غيور اردبيل بايد به داشتن دلاورداني چون خلبان بالازاده كه رزمنده‌اي سلحشور و جزو ذخاير و افتخارات كشور است، ببالند.

در پايان اين مراسم از كتاب “آسمان مال من بود” رونمايي و به دست اندركاران چاپ آن هدايايي اهدا شد.

تشییع پیکر مطهر کاپیتان بالازاده فردا -چهارشنبه- انجام خواهد شد و در قطعه ۲۲۸ بهشت زهرا به خاک سپرده خواهد شد.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا