خرید تور تابستان

حوالی خط قرمز با انصاف (قسمت دوم)

[انصاف نیوز در این بخش به شکل روزانه به خبرهایی می‌پردازد که در رسانه‌های رسمی کمتر از آن‌ها گفته می‌شود]

* صبح چهارشنبه دادگستری استان فارس با صدور اطلاعیه‌ای به پرسش‌ها و انتقادات درباره‌ی حکم دادگاه نوید افکاری پاسخ داد. با نگاهی به واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی ظاهراً این پاسخ قوه قضاییه نتوانسته است ابهام‌ها در این باره را رفع کند.

سیدمصطفی تاجزاده، چهره‌ی شناخته‌شده‌ی اصلاح‌طلب درباره‌ی بخشی از این اطلاعیه که پیشنهاد او برای تشکیل تیم ویژه و‌ بی‌طرف برای بررسی پرونده را «پیشنهادی غیر حقوقی که در هیچ نظام قانونی و حقوقی جایگاهی ندارد» دانسته بود، در توییتی نوشته است: «‏می‌گوییم ‎افکار عمومی درباره اعدام ‎نوید افکاری جریحه‌دارشده است. تشکیل هیئت بی‌طرفی برای بررسی پرونده او و انتشار نتیجه تحقیقات، هرچه باشد، ضروریست. می‌گویند این کار غیرقانونی است. ما خود به روش‌های کاملا قانونی ایرانیان را عاصی و معترض و ایران را نیز بدنام و منزوی می‌کنیم. ‏در سال ۸۸ هم پیشنهاد داده شد هیئتی مرضی‌الطرفین به شکایات نامزدها رسیدگی کند. هرچه حکم داد، می‌پذیریم. گفتند خواست شما غیرقانونی است. مرجع رسیدگی فقط آقای جنتی و همکاران‌ش هستند. اکنون ۱۰ سال است که نخست‌وزیر و رئیس مجلس را در ‎حصر غیرقانونی بازداشت کرده‌اند».

عبدالله رمضان‌زاده، سخنگوی دولت اصلاحات نیز در همین باره نوشته است: «‏این صورتجلسه [منتشرشده در اطلاعیه‌ی دادگستری فارس] چرا در سربرگ رسمی سازمان زندان ها یا دادگستری فارس تهیه نشده؟».

علی شکوری‌راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت هم خطاب به اصولگرایان نوشت: «‏به ‎اصولگرایان منصف می‌گویم؛ لازم نیست بدانیم ‎نوید افکاری مرتکب قتل شده‌است یا نه. ایرادات شکلی و عدم‌شفافیت در دادرسی و مقدمات آن و ادعای او که می‌گوید اعترافاتش زیر شکنجه بوده‌است هر وجدان منصفی را وادارمی‌کند که به اعدام عجولانه و غیرمتعارف او اعتراض کند. شما هم اعتراض کنید!».

بابک پاک‌نیا، وکیل دادگستری نیز در این باره گفته است: «من به عنوان وکیل تا الان ندیده‌ام صورت‌جلسه به این مهمی در یک برگه معمولی تنظیم شود».

* وریا غفوری، کاپیتان تیم استقلال که پیش از این نیز اظهارنظرهایی درباره‌ی مسائل سیاسی و اجتماعی داشته در صفحه‌ی توییتر خود نوشت: «فکر، اندیشه و آزادی قابل اسارت نیست نه با زندان نه با اعدام. ذات انسان مطالباتی دارد که هیچ‌وقت خاموش نمی‌شود».

برخی این توییت را واکنشی به اجرای حکم دادگاه نوید افکاری دانسته‌اند.

* فرید مدرسی، از چهره‌های نزدیک به تیم رسانه‌ای دولت اعلام کرده است که «‏محمدجواد ظریف کاندیدای انتخابات۱۴۰۰ نمی‌شود».

مدرسی چندی قبل نخستین گفت‌وگوی لایو اینستاگرامی جواد ظریف را ترتیب داده بود که برخی آن را مقدمه‌ای برای حضور ظریف در انتخابات۱۴۰۰ می‌دانستند.

* در روزهای آینده بی‌بی‌سی مستندی به نام «کودتای خزنده» را پخش خواهد کرد که بر اساس اعلام این شبکه صداهایی از یک «جلسه‌ی محرمانه» در زمان جنگ ایران و عراق است.

مهدی بختیاری، مدیرکل سیاسی خبرگزاری تسنیم درباره‌ی این مستند نوشته است: «‏مطلبي كه بی بی سی در آستانه‌ی هفته دفاع مقدس به عنوان يك موضوع محرمانه از جنگ می‌خواد جا بندازه، موضوع جديدی نيست. همان دعوای گروهی از بچه‌های تهران با ‎محسن رضايی است.
مطالبی را بر اساس همينقدر صدايی كه پخش كردند، مي نويسم تا بعد. ‏موضوع به پاييز سال ٦٣ (قبل از عمليات بدر) و اختلاف طيفی از بچه‌های سپاه تهران (عمدتا از لشكر١٠) با فرمانده وقت سپاه برمی‌گرده كه اينها به لحاظ سياسی و فنی با محسن رضايی مشكل داشتند و مخالف بودند. ‏اينها نظرات خود عليه محسن رضایی را به برخي نمايندگان مجلس هم می‌گويند. در اين جلسات مشكلات جبهه غرب و شمال غرب، جنوب و مسائل سياسی مطرح می‌شود كه مسائل سياسی را ‎اكبر گنجی می‌گويد و صدايش در اين فايل هم هست. اينها طرفدار آقای منتظری بودند و عليه آقايان مصباح و راستی و… ‏با بالا گرفتن اين دعواها، قرار می‌شود محسن رضایی در جمع مخالفين حاضر شده و سخنرانی كند. اين فايل، فايل صوتی همان جلسه است و صدای اول هم متعلق به محسن رضايي است.‌ محل جلسه در سپاه تهران (پاستور) بود كه نهايتا به جنجال كشيده شد.
(صدای شهيد حسن بهمنی هم درفايل هست- اگر اشتباه نكنم).‌ ‏اين دعواهاادامه داشت تااينكه امام ازطريق شهيدمحلاتي پيامي دادکه در پادگان ولیعصر قرائت شدوغائله خوابيد.‌ از آن افراد هم بعدها برخي مثل حسن بهمني و كاظم رستگار شهيدشدند،بعضی هم بعدها شهیدشدند مثل جناب اسکندرلو که سال٦٥ به شهادت رسید و جناب غلامی که در سوریه شهید شد. عده‌ای هم زنده هستند. ‏اين موضوع چيز پنهان و جديدي نيست. قبلا بارها راجع به آن گفتند و كتاب نوشته شده ازجمله كتاب «مردان رستگار» به روايت آقای ابوترابی. جنجال روی این مطلب کهنه به‌عنوان جلسه محرمانه شارلاتان بازیه».

* مهرداد بذرپاش،  که  از چند فعال رسانه‌ای منتقد انتخابش به‌عنوان رئیس دیوان محاسبات شکایت کرده بود، اعلام کرد که «در پاسداشت آزادی بیان» از شکایت صرف‌نظر کرده است.

صبا آذرپیک در واکنش به این اظهارنظر آقای بذرپاش در توییتی نوشت: «‏یک چیز خنده‌دار اینکه ‎بذرپاش از یک کاربری به اسم رورشاخ (دقت کنید کاربر فیک) هم شکایت کرده و درخواست داشته آدرس رورشاخ و جرجندی براش پیدا کنند 😀».

* بر اساس آنچه نزدیکان شارمین میمندی‌نژاد، نسرین ستوده، بهنام مححوبی و محمد نوری‌زاد اعلام کرده‌اند حال جسمی این چند زندانی خوب نیست.

* وزیر امور خارجه آمریکا از رهبران کشورهای جهان خواست تا سفرهای جواد ظریف را تا آزادی برادران افکاری لغو کنند!

حوالی خط قرمز با انصاف (قسمت اول)

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. مدیر مسول محترم سایت انصاف
    سلام علیکم
    اگر سخنان ونظرات مردم و افراد منتقد دید گاه رسمی نظام از صداو سیما وروزنامه ها و سایت های خبری و…شنیده ودیده و نوشته نشود انگاه شاهد رجوع این مردم و منتقدین نظام به خبرگزاری ها خارجی خواهند بود .
    چرا باید در خانه (ایران)ازادی نباشد که افراد عضو خانه به ………
    جناب مدیر مسول حداقل نظریات افرادی که با مشخصات کامل سخنی (هرچند عوامانه و…) ویا مطلبی می گویند حداقل بشنوید و چاپ کنید
    امروزه مردم در فضای مجازی هر انچه بخواهند می گویند,می شنوند, می بیننده انوقت ما با افکار قدیمی و منسوخ شده فکر می کنیم انچه ما می گوییم , می نویسیم , تصویر سازی می کنیم مردم باید تمکین کنند وگرنه ….
    برادر عزیز
    هفت شهر عشق را مردم گشته اند انان هنوز اندر خم یک کوچه اند
    دراکثر سایت ها عوامانه سخنی نوشتم ولی ….لذا دیگر مزاحم دوستان فرهیخته و سربازان جبهه ازادی وحریت نمی شوم خداحافظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا