خرید تور نوروزی

«آیت‌الله هاشمی سردار جنگ و فرمانده صلح بود»

محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای شهر تهران گفت: جای گله ای وجود دارد از صداوسیما و برخی رسانه های رسمی که در چهلمین سالروز آغاز دفاع مقدس، تاریخ پرافتخار این حماسه را با خوانش امروزی و سانسور به نسل جدید ارائه می کنند و براساس سلیقه های جناحی و سیاسی، بخشی از درخشان ترین صفحات سرگذشت این سرزمین را انکار می کنند. مگر می شود از جنگ تحمیلی و دفاع مقدس سخن گفت و نقش آیت الله هاشمی رفسنجانی که از عملیات خیبر در سال ۱۳۶۲  از سوی امام به عنوان فرمانده جنگ و در اواخر دفاع مقدس بعنوان جانشین فرمانده کل قوا منصوب شدند ونقش موثری در ادامه و پایان جنگ داشتند را نادیده گرفت؟. ایشان هم سردار جنگ بودند و هم فرمانده صلح و خاموش کردن آتشی که می توانست ایران را برای نسلها به خاکستر تبدیل کند با تدبیر و فداکاری ایشان و اخلاص و شجاعت بی نظیر امام بدست آمد و بایست به روح این دو عزیز که امروز هم در کنارهم آرمیده اند در این ایام ادای احترام کنیم.

به گزارش روابط عمومی شورای شهر تهران، آیین گرامیداشت روز جهانی صلح با حضور محسن هاشمی رییس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی  شهر تهران  برگزار شد.

محسن هاشمی در این مراسم گفت: ۲۱ سپتامبر یا ۳۱ شهریور از ۴۰ سال قبل توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد بعنوان روز جهانی صلح نامگذاری شد و در این روز فعالان صلح تلاش می کنند حتی برای یکروز جنگ و خشونتی را متوقف کنند.

وی ادامه داد: مصادف شدن این روز با آغاز حمله ارتش بعثی صدام به ایران، شاید برای ایرانیان بیش از هر ملت دیگری در جهان روزجهانی صلح را معنا دار کند.

هاشمی افزود: متاسفانه یکی از تحریفاتی که در فرهنگ و تاریخ معاصر ما صورت گرفته است، مقدس کردن جنگ و ننگ آمیز نمایاندن صلح است، موضوعی که در سخنان اخیر رهبرانقلاب نیز به آن تذکر داده شد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در اسلام، جنگ بدترین و زشت ترین پدیده هاست که حتی الامکان باید از آن اجتناب کرد، خشونت و ریخته شدن خون هزاران انسان، حتی اگر در جبهه دشمن نیز باشند، پدیده مطلوبی نیست و سیره پیامبر و امیرمومنان نشان می دهد که بیشترین تلاش خود را در اجتناب از جنگ و خونریزی بکار می بردند و حتی پیروزی که با ریخته شدن خون سپاهیان دشمن نیز بدست می آمد، برایشان تلخ بود، به طوریکه علی علیه السلام پس از پیروزی در جنگ جمل بجای شادمانی گریست و پس از پیروزی در جنگ نهروان، بجای تبریک، حسرت و اندوه خود را بر زبان آورد.

محسن هاشمی افزود: صلح، زیباترین و مقدس ترین پدیده انسانی است و قران نیز از صلح با عنوان خیر، بصورت مطلق نام می برد. در این نگاه، دفاع را نیز نباید جنگ ارادی دانست، دفاع تلاشی برای دستیابی به صلح پایدار است.

وی ادامه داد: صلحی پایدار است که حقوق همه ذینفعان و صاحبان حق در آن تامین شود و طبیعی است، برای این صلح باید متجاوز به جایگاه اولیه خویش بازگردد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: براساس این منطق انسانی و اسلامی، دفاع ملت ایران در جنگ تحمیلی، خواستی صلح جویانه و نه رفتاری جنگ طلبانه بود که به نتیجه و موفقیت نیز رسید و صلحی پایدار را که هم اکنون نیز پس از ۳۰ سال از آن بهره مند هستیم را به ارمغان آورد.

هاشمی در ادامه افزود: جادارد در اینجا یادی کنیم از تمامی مردان و زنانی که در تحقق این صلح و امنیت موثر بودند، بویژه شهدا و خانواده های آنان، رزمندگان وجانبازان، فرماندهان و سربازان و همه ایرانیانی که از پشت جبهه ها تا خطوط مقدم، حماسه آفریدند تا ایران و عزت ایران حفظ شود.

هاشمی گفت: جای گله ای نیز وجود دارد از صداوسیما و برخی رسانه های رسمی که در چهلمین سالروز آغاز دفاع مقدس، تاریخ پرافتخار این حماسه را با خوانش امروزی و سانسور به نسل جدید ارائه می کنند و براساس سلیقه های جناحی و سیاسی، بخشی از درخشان ترین صفحات سرگذشت این سرزمین را انکار می کنند.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: مگر می شود از جنگ تحمیلی و دفاع مقدس سخن گفت و نقش آیت الله هاشمی رفسنجانی که از عملیات خیبر در سال ۱۳۶۲  از سوی امام به عنوان فرمانده جنگ و در اواخر دفاع مقدس بعنوان جانشین فرمانده کل قوا منصوب شدند ونقش موثری در ادامه و پایان جنگ داشتند را نادیده گرفت؟. ایشان هم سردار جنگ بودند و هم فرمانده صلح و خاموش کردن آتشی که می توانست ایران را برای نسلها به خاکستر تبدیل کند با تدبیر و فداکاری ایشان و اخلاص و شجاعت بی نظیر امام بدست آمد و بایست به روح این دو عزیز که امروز هم در کنارهم آرمیده اند در این ایام ادای احترام کنیم.

هاشمی همچنین در خصوص نقش زنان  نقش زن در صلح، بخصوص در این شرایط که با پاندمی کرونا مواجه هستیم اظهار کرد: اگرچه ظاهر جنگیدن رفتاری مردانه و خشن است اما دفاع بدون حمایت و حضور همه جانبه زنان جامعه ممکن نیست.

وی ادامه داد: اگر ما امروز از نعمت صلح بهره می بریم نتیجه داغی است که بر دل مادران، همسران و دختران شهدا نشسته و میوه رنجی است که خانواده ها و پرستاران جانبازان در این ۴ دهه هر روز چشیده اند، زنانند که به مردان قدرت و شجاعت دفاع را می بخشند و پاسداران واقعی صلح در جهان را در زنان باید جستجو کرد چرا که بیش از دیگران طعم تلخ از دست دادن عزیزان وعشق به صمیمت و همزیستی مسالمت آمیز ملتها را درک می کنند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا