پاسخ به ادعایی دربارهی بودجه دانشگاه شهید بهشتی و دختر روحانی
روابط عمومی ریاست جمهوری به ادعاهای یک نمایندهی مجلس در مورد تخصیص اعتبار برای تکمیل یک ساختمان دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: اعتبار مورد نظر به هیچ وجه از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی نبوده و ارتباطی با اعتبارات مصوب مبارزه با کرونا از محل صندوق توسعه ملی ندارد.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دولت، روابط عمومی ریاست جمهوری در پی طرح برخی ادعاهای خلاف واقع در خصوص تخصیص اعتبار برای تکمیل یک ساختمان متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تهران با صدور اطلاعیه ای تاکید کرد: اعتبار مورد نظر برای تکمیل ساختمان دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه شهید بهشتی تخصیص پیدا کرده است که در سالهای گذشته نیز دارای ردیف بودجه بوده است. ساختمان مورد نظر هماکنون محل استقرار مرکز افکارسنجی، کالج بین الملل، مرکز تحقیقات نانو و دانشکده فناوری است.
روابط عمومی ریاست جمهوری تصریح کرد: تخصیص اعتبار برای تکمیل ساختمان مورد نظر به درخواست شخص وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با دستور رییس جمهوری انجام شده است.
در این اطلاعیه آمده است: اعتبار موردنظر به هیچ وجه از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی نبوده و ارتباطی با اعتبارات مصوب مبارزه با کرونا از محل صندوق توسعه ملی ندارد. در سالهای گذشته نیز در موارد متعددی با روند مشابه، اعتباراتی به دانشگاههای مختلف کشور تخصیص پیدا کرده است.
بر اساس این اطلاعیه رییس جمهوری در طول ماههای گذشته کمکهای فراوانی به بخش بهداشت و درمان و دانشگاههای علوم پزشکی کردهاند از این جمله میتوان کمک به طرح جدید بیمارستان امام خمینی(ره)، کمک به بیمارستان فیروزآبادی، کمک ۵۰ میلیاردی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کمک ۲۰۰ میلیاردی اخیر به این وزارتخانه و کمکهای ایشان به بیمارستانهای شهریار، اصفهان و موارد دیگر اشاره کرد این اقدامات جزو فعالیتهای هفتگی و گاهی روزانه رییس جمهوری است.
روابط عمومی ریاست جمهوری تصریح کرد: ادعای مطروحه در خصوص عضویت دختر رییس جمهوری در هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی کذب است و همانطور که دانشگاه پیش از این نیز توضیح داده است، ایشان طرح نیروی انسانی را براساس تعهدات خود در این دانشگاه میگذراند و اگر بخواهند به هیات علمی تبدیل وضعیت شوند باید همانند سایر داوطلبان در فراخوان شرکت کنند و این فراخوان در منظر دید عموم خواهد بود.
این اطلاعیه میافزاید: در شرایطی که کشور تحت فشار بیسابقه تحریمهای خارجی و عواقب ناشی از همهگیری کرونا اداره میشود، حداقل انتظار از اصحاب رسانه و کسانی که مسئولیت رسمی دارند، این است که طرح ادعاهای بیاساس و مطالب سست امنیت روانی جامعه را خدشهدار نکنند.
در این اطلاعیه آمده است: بدیهی است با توجه به اینکه به موجب این شایعهسازی ارگانهای متعدد از جمله ریاستجمهوری، وزارت بهداشت، دانشگاه شهید بهشتی و سازمان برنامه و بودجه مورد تهمت و افترا قرار گرفتهاند، حق پیگیری حقوقی این مساله برای دولت محفوظ است.
روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: فرزند رییس جمهوری هیچگاه عضو هیات علمی این دانشگاه نبوده و مطلقاً به عنوان حقالتدریس نیز در این دانشگاه حضور نداشته است.
به گزارش ایرنا روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی روز سه شنبه اعلام کرد: دختر حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی هیچگاه در دانشگاه شهید بهشتی حتی به عنوان حق التدریس هم حضور نداشته است و رشته تحصیلی وی نیز نسبت و قرابتی با رشتههای تحصیلی این دانشگاه ندارد.
علیرضا نظری نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی مدعی شده بود که ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساختمان دانشکدهای که «دختر حسن روحانی» قرار بود در آن عضو هیات علمی شود، از اعتبارات کرونا تخصیص یافته است.
به گفته وی، این اعتبارات «ظرف ۴۸ ساعت» و «بدون رعایت سلسله مراتب اداری» به دانشگاه شهید بهشتی تخصیص پیدا کرده است.
انتهای پیام