«مگر این جایگاه چه دارد که برخی از کاندیدها به سفر استانی میروند»
غلامرضا نوری علا میگوید معمولا کسانی که برای رسانه تصمیم میگیرند از آن هیچچیز نمیدانند، از قبل همین مسائل بسیاری رانت میخورند و اختلاس میکنند. نمایندهی مدیران مسئول باید جوان و کارآمد باشد. از سوی دیگر از همین الان برخی از کاندیدهای هیئت نظارت به سفر استانی میروند.
غلامرضا نوری علا -مدیرمسئول روزنامه نقدحال کرمانشاه- دربارهی «انتخابات نمایندهی مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات» به انصاف نیوز گفت: گردش نخبگانی باید در همه جای این مملکت صورت گیرد، در چهل سال گذشته یک قشری به اشراف درست شده. که سهگانهی قدرت (پول، زور، قدرت) را در اختیار دارد. اما باید در نظر گرفت جوانترها درک بهتری از دنیا دارند. آدمهای سن بالا هر چند صاحب تجربه هستند اما فقط به درد مشاوره دادن میخورند. نسل ما در سن 16 و 17 سالگی مدیریتهای کلانی را بر عهده داشت. بنده در سن 18 با مدرک دیپلم نهادی را اداره کردم که 140 نفر با مدرک دکترا در آن حضور داشتند.
وی افزود: کسی که عنوان نمایندهی مدیران مسئول انتخاب میشود باید جوان، کارآمد و با مقبولیت و محبوبیت عام باشد، مثلا همین آقای شفیعیان با دست خالی خوب کار کرده و کسانی دیگر هم هستند، الان حضور ذهن ندارم. جوانهای خوبی داریم که توانستهاند در رسانه یک تغییری ایجاد کنند. هرچقدر مستقلتر باشند، بهتر است. البته فارغ از این موضوعها چه نیازی به هیئت نظارت است، رسانه چه نیازی به مجوز دارد. مجوز رسانه را مخاطب باید صادر کند. معمولا کسانی برای رسانه تصمیم میگیرند که از رسانه هیچ چیزی نمیدانند. کاش از آنها آزمون بگیریم و بگوییم دو تا خبر را تنظیم کنید یا یک گزارشی را بنویسید یا چهار صفحه روزنامه چاپ کنند. چرا اینها باید برای روزنامه تصمیم بگیرند؟
او ادامه داد:از قبل همین مسائل بسیاری رانت میخورند و اختلاس میکنند. چندرغازی هم بین یک تعدادی از رسانهها تقسیم میشود. یک کسی دو هزار تن کاغذ گرفته و بعد دو تن کاغذ به تو هم میدهند و با این دو تن خفهت میکنند. جالب است که برخی از کاندیدها سفر استانی میروند و سر همین جایگاه در هیئت نظارت دعوا میکنند. بلیط رفت و برگشت هواپیما اینها را چه کسی حساب میکند؟ ما رسانهای ها سوراخ دعا را گم کردهایم. خیلی وقتها به خاطر عملکرذ خود اهالی رسانه محدود میشویم.
نوری علا در پایان تاکید کرد: رسانهایها چرا در برابر این مسائل مقابله نمیکنند. برای دورهی بعد کاری کنند این هیئت نظارت برداشته شود. الان اصلا در ایران رسانه داریم؟ چشم خود ما رسانهایها به رسانههای آن طرف آب است. به غیر از چند کاری که از سایت انصاف نیوز و انتخاب دیدم، بسیاری از خبرها فقط دست به دست میشود. به چه دردی میخورند؟ عملکرد رسانه به بازنگری نیاز دارد. در یک روزگاری هیئت نظارت کارآمد بوده، امروز دیگر کارایی ندارد.
انتهای پیام