خرید تور نوروزی

«در مذاکرات ما راهی جز کوتاه آمدن نداشتیم»

یکی از مخاطبان انصاف نیوز به نام «مهدی» در کامنتی ذیل خبر «مناظره‌ی چالشی درباره‌ی ارتباط ایران و آمریکا» نوشت:

«با اينكه بطور كلي هم نظر با اقاي شفيعيان هستم ولي با اين ساده انگاري كه با نشان دادن چند موشك برجام از دست رفت اصلا نمي‌شود كنار آمد. ظريف و روحاني از هول حليم  كشور را انداختند در ديگ. با يك قرارداد يكطرفه و بي‌ضمانت كلاه سر ايران رفت حالا تقصيرات را مي‌اندازند گردن اين و آن.

از امثال آقاي شفيعيان انتظار داريم واقع بينانه صحبت كنند نه بر اساس گرايشات سياسي. قرارداد بدون ضمانت اجرايي جاي دفاع ندارد.»

یکی دیگر از مخاطبان انصاف نیوز با نام مستعار «ناشناس» در کامنتی پاسخ «مهدی» را داد: 

آقا مهدی عزیز، شما می فرمایید قرارداد یک طرفه، در حالی که هیچ قراردادی یک طرفه کامل نیست، ممکن است در بعضی موارد یک طرف و در مورد دیگر، طرف مقابل بیشتر سود ببرد، لذا چون از مفاد قرارداد مطلع نیستیم در خصوص آن بحث نکنیم.

بگذار بر سر یک موضوع کلی بحث کنیم که اصلاً چرا بایستی بر سر مسئله اتمی حداقل بیست سال وضعیت اقتصادی کشور را به فاجعه بکشانیم، امروز بر همه و حتماً بر حضرتعالی (اگر فی الواقع حقیقت داشته باشد که با اصلاح طلبان همسو هستید ) اثبات شده که مسئله اتمی صرفاً برای تحریک و تنش آفرینی با غرب و خصوصاً آمریکا پررنگ شده.

والا در کشوری که این همه منابع نفت و گاز را به دلایل مختلف زیر و روی زمین به هدر می‌دهیم، تنش آفرینی با دنیا بر سر مسئله اتمی صرفاً در راستای ریختن هیزم بیشتر در آتشدان لکوموتیو [برخی انقلابیون] برای ادامه مسیر و تداوم تسلط بر قدرت بوده و ثمره دیگری برای مردم ایران نداشته و ندارد.

از ضمانت اجرایی می‌گویید، اولاً مگر در مذاکراتی که به خاطر فرار از تنگنا و فشارهای بیشتر انجام شد، ما دست پری برای نشستن سر میز داشتیم که از هول حلیم در دیگ نیافتیم؟

برادر عزیز چه در ماجرای پایان جنگ و جه در ماجرای تحریم های اخیر‌، آنچنان خیره سرانه و مغرورانه در بیراهه جنگ و تنش پیش تاختیم که زمانی متوجه نشدیم ما با این اقتصاد ضعیف و مسئولان علیل توانایی مقابله با دنیا را نداریم.

از طرفی مردم هم خواهان ادامه بیشتر آن جنگ و این تنش آفرینی با دنیا نیستند و خواهان تعامل و همزیستی با دنیا برای زندگی عزتمندانه و بدون تنش هستند که چاره ای جز قبول بی قید و شرط را نداشتیم.

در اقتصادی که هزاران فرد و سازمان مفت خور و مفت بر به آن چسبیده اند، مواد اولیه کالاهای اساسی و ماشین آلات صنعتی و حتی بخشی از تکنولوژی مدرن از بیرون مرزها می آید، جایی برای الدرم بلدرم و سخنان صدتا یک غاز نگاه به داخل وجود ندارد.

گرانی مرغ و تخم مرغ و برنج و حتی حبوبات که همه منشا ایرانی دارند اگر علامت وابسته بودن اقتصاد کشور به اقتصاد جهانی نیست، پس نشانه چیست ؟

خواهشاً علت تورم و گرانی ها را به پای سوءمدیریت نگذارید که تف سربالاست و به جز دولت اصلاح طلب خاتمی (که چقدر هم حاکمیت قدر او را دانست) که با کمترین درآمد، بهترین نحوه مدیریت را داشت، بلااستثناء در همه دولت ها حتی دولت [جنگ]، این گرانی و تورم را داشته ایم که اگر بنا به انتساب آن به سوءمدیریت باشد، پس همه دولت های پس از انقلاب دچار سوءمدیریت و بی کفایتی بوده اند.

مسلماً نتیجه گیری خوبی برای مسئولان انقلابی که در سال ۱۳۵۷ شبانه هویدا را به خاطر سوءمدیریت در صدارت سیزده ساله  «با آن عملکرد درخشان» اعدام کردند، نیست.

سخن زیاد است و بضاعت نوشتن حقیر اندک ، مجال بدهیم بزرگان و دانایان زبان در کام نگیرند و پاسخ دهند.

انتهای چیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا