خرید تور تابستان

«اخطاری درباره تخریب خانه زن بندرعباسی صادر نشده»

سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس یازدهم از عیادت خود از زن بندرعباسی خبر داد و با استناد به پرس و جوی خود از مسئولین شهری مدعی شد که هیچ اخطار قبلی مبنی بر تخلیه یاتخریب خانه زن بندرعباسی صادر نشده است.

سمیه رفیعی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد تخریب خانه یک زن بندرعباسی از عیادت این خانم در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس خبر داد و گفت: این خانم بدسرپرست  مشکلات خانوادگی داشت که متأسفانه باعث بی سرپناهی وی شده بود. بررسی‌های ما از این خبر داد که یک روز قبل از تخریب با کمک برخی آشنایان این آلونک ۱۰ متری را در یک فضای سبز شهری می‌سازد و فردای همان روز این آلونک توسط ماموران شهرداری تخریب می‌شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در مورد زن بندرعباسی گفت: این خانم یک معلولیت جسمی داشت و از بهزیستی مبلغی بسیار جزئی دریافت می‌کرد. مامورین شهرداری با وجود معلولیت این زن برخورد نامناسبی با او انجام می‌دهند.

وی افزود: کودکان این زن در منزل عموی خود به سر می‌برند و خود این زن در بیمارستان بستری است و پرستاران و پزشکان از روند درمان او راضی هستند. پرستاران بخش اظهار کردند که ایشان ۵۰ درصد سوختگی داشته اما برای بررسی دقیق تر میزان و کیفیت سوختگی نیاز است تا در روزهای آتی پانسمان‌های این خانم باز شود و تشخیص پزشکی داده شود.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه حال عمومی جسمی این خانم تقریبا خوب است، گفت: گفت‌وگوی روز پیش من با استاندار بندرعباس حاکی از این بود که ایشان با رابطین شهرداری برخورد کرده‌اند اما ایشان کماکان معتقد بودند که این زن دست به اقدامی غیرقانونی زده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اخطاری مبنی بر تخلیه یا تخریب منزل به این زن از سوی شهرداری یا استانداری داده شده است مدعی شد: هیچ اخطاری مبنی بر تخلیه یا تخریب این خانه به این زن داده نشده است.

رفیعی تاکید کرد: من به استاندار گفتم که زنی که از نظر اقتصادی تامین باشد همچین خانه‌ای نمی‌سازد و شما باید این زن را حمایت می‌کردید نه اینکه خانه او را تخریب کنید.

این عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: اینکه شهرداری اخطاری مبنی بر تخلیه یا تخریب خانه به این زن نداده است کاملا غیر اخلاقی  است و با قانون هم سازگار نیست، این موضوع در فراکسیون زنان مجلس قابل پیگیری است.

وی همچنین از ساخت یک خانه برای این زن توسط گروه‌های جهادی خبر داد و گفت: این اقدامات، اقدامات خوبی است اما نباید به رویکرد خیریه گرایی اکتفا کرد. به نظرم قانون حمایت از  زنان بی سرپرست یا بد سرپرست باید دائمی شده و آنقدر قوی باشد که این مشکلات پیش نیاید. دولت وظیفه داشت برای این زن یا هر زنان دیگر مثل او مسکن و یا حداقل سرپناه تهیه کند، پیش از اینکه آنها به ساخت آلونک برای خود فکر کند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: تکالیفی که دستگاه‌های اجرایی در برنامه ششم توسعه برای زنان سرپرست خانوار یا بی سرپرست یا بدسرپرست پیش بینی شده است، کامل اجرایی، نشده است.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در پایان گفت: بعد از این اتفاق عده‌ای از سایر شهرها با من تماس گرفتند و گفتند که زنانی را مشاهده کرده اند که در حاشیه شهرها چنین مشکلاتی دارند و آلونک‌های محقری برای خود درست کرده‌اند. متاسفانه به علت ضعف قانونی و اجرایی فقط موارد رسانه‌ای شده به چشم می‌آید. موارد زیادی شبیه این ماجرا به وقوع می‌پیوندد اما به چشم نمی‌آید. ما نباید به این موضوعات به صورت مصداقی رسیدگی کنیم. مجلس، قوه قضائیه و دولت موظف به حل ریشه‌ای و ساختاری این مسئله تلخ هستند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا