راهنمای خرید آبگرمکن
رپورتاژآگهی
راهنمای خرید آبگرمکن
امروزه آبگرمکن به عنوان یک وسیله ی کاملا کاربردی در تمامی ساختمان ها وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. پیش از خرید آبگرمکن و یا تعویض آن باید نکاتی درباره ی آن ها بدانید و با شناخت ویژگی های هر آبگرمکن و مزایا و معایبشان اقدام به خرید آن نمایید. برای شناسایی این ویژگی ها مقاله ای در نظر گرفته ایم که شما را در این زمینه راهنمایی کند.
انواع آبگرمکن موجود در بازار
آبگرمکن های موجود در بازار دارای انواع مختلفی هستند. آبگرمکن مخزن دار (آبگرمکن ایستاده) ، آبگرمکن بدون مخزن (آبگرمکن دیواری) ، آبگرمکن هیبریدی و آبگرمکن خورشیدی انواع آبگرمکن را شامل می شوند. همچنین انواع آبگرمکن از لحاظ نوع سوخت مصرفی به آبگرمکن برقی ، آبگرمکن گازی و آبگرمکن نفتی تقسیم بندی می شوند. به صورت زیر به معرفی هریک از آن ها می پردازیم.
آبگرمکن مخزن دار (آبگرمکن ایستاده)
آبگرمکن های مخزن دار سال هاست با گرم کردن آب سرد ورودی مخزن در بیشتر منازل استفاده می شود. این آبگرمکن در انواع ظرفیت های بیست تا هشتاد گالن تولید و روانه ی بازار می گردد. نوع انرژی مصرفی آن می تواند گاز یا برق باشد و به این صورت آن را آبگرمکن گازی مخزن دار و یا آبگرمکن برقی مخزن دار می نامند. قیمت آبگرمکن مخزن دار پایین تر از سایر آبگرمکن ها می باشد و احتیاجی به تعمیرات مداوم ندارد. عیب این دستگاه اتلاف انرژی می باشد یعنی پس آب باقی مانده پس از استفاده به مرور زمان سرد می شود و باید درجه ی حرارت آن حتما تنظیم شود.
آبگرمکن بدون مخزن (آبگرمکن دیواری)
آبگرمکن دیواری یا به اصطلاح بدون مخزن همان طور که از نامش مشخص است هیچگونه مخزنی برای نگه داشتن آب ندارد و به این صورت عمل می کند که آب سرد به محض باز شدن شیر آب وارد لوله های آبگرمکن شده و با عبور از لوله های مسی و از روی شعله ی آبگرمکن دیواری گرم می شود. امروزه کاربرد این نوع آبگرمکن ها بسیار بیشتر از سایر انواع آن ها می باشد. آبگرمکن های دیواری در اندازه و ظرفیت های متفاوتی تولید و عرضه می گردد و شما باید با توجه به تعداد افراد مصرف کننده و همچنین متراژ ساختمان خود نسبت به خرید آبگرمکن دیواری مناسب اقدام نمایید. مزیت مهم این دستگاه این است که شما مجبور نیستید برای گرم شدن آب منتظر بمانید و آب گرم مورد نیاز شما تمام نمی شود. قیمت آبگرمکن دیواری بالاتر از سایرین می باشد و همچنین هزینه ی نصب و تعمیرات آن نیز بالاتر خواهد بود این همان عیب این دستگاه نسبت به رقیبان خود است.
آبگرمکن هیبریدی
این نوع از آبگرمکن ها برای گرم کردن آب موجود در مخزن خود از گرمای محیط اطراف خود استفاده می نمایند. کاهش هزینه ها و عدم استفاده از انرژی های برق و یا گاز مزیت مهم این دستگاه است. عیب آبگرمکن هیبریدی اشغال فضای بسیار زیاد و همچنین نیازمندی به خالی بودن اطراف دستگاه است و همچنین این آبگرمکن برای مکان هایی مناسب است که در طول سال درجه ی حرارت محیط آن از چهل درجه ی سانتی گراد بالاتر باشد. با گذشت زمان تولید کنندگان مدل جدیدی از آن طراحی کرده اند که قابلیت تغییر به آبگرمکن برقی را دارد ، یعنی زمانی که هوای محیط از 40 درجه پایین تر باشد و کارایی آبگرمکن هیبریدی کاهش یابد به حالت الکتریکی سوییچ می شود.
آبگرمکن خورشیدی
این آبگرمکن معمولا در سقف ساختمان نصب می شود و یک سطح صاف دارد که با استفاده از نور خورشید آب سرد موجود درون لوله ها گرم می شود و در مرحله ی نهایی به مخزن می رسد. مزیت مهم این دستگاه استفاده از یک منبع گرمایش رایگان و بدون محدودیت به نام نور خورشید است. عدم امکان استفاده در روزهای سرد زمستانی از این آبگرمکن و همچنین بالا بودن هزینه های نصب و راه اندازی آن عیب بزرگ آبگرمکن خورشیدی محسوب می شود.
معیارهای خرید آبگرمکن
با توجه به ویژگی ها و مزایا و معایب هر یک از آبگرمکن ها می توانید در خرید بهترین آبگرمکن اقدام نمایید ولی با توجه به گازکشی در بیشتر نقاط کشور و دسترسی آسان و ارزان بودن گاز نسبت به سایر انرژی ها آبگرمکن گازی به خصوص آبگرمکن دیواری گازی در میان مردم محبوب تر است. این آبگرمکن ها در کوتاه ترین زمان ممکن آب سرد ورودی را گرم کرده و به مصرف کننده می رساند. علاوه بر آن آبگرمکن دیواری به علت نداشتن مخزن فضای بسیار کمتری نسبت به آبگرمکن های ایستاده ی مخزن دار اشغال می کند و برای منازل و یا دفترهای متراژ پایین بسیار مناسب هستند. قیمت آبگرمکن ، هزینه ی نصب و راه اندازی آن ، برند سازنده ی آبگرمکن ، مدل و کیفیت آبگرمکن همگی در انتخاب آبگرمکن مورد نظر بسیار قابل توجه است.
علاوه بر موارد بالا معیارهایی هستند همچون ظرفیت، هزینه و کارایی آبگرمکن که باید به آن ها نیز توجه ویژه ای داشته باشید. به صورت مختصر به صورت ذیل به معرفی هریک از این معیارها می پردازیم.
- ظرفیت آبگرمکن
اندازه ی مخزن و سایز آن تنها گزینه ی مناسب برای نتیجه گیری و انتخاب یک آبگرمکن مناسب نیست و معیار FHR (first hour rating) بسیار اصولی تر می باشد که روی برچسب انرژی دستگاه می توانید مشاهده کنید. این معیار نشان می دهد دستگاه در یک ساعت چه تعداد گالن آب می تواند تولید کند یا همان میزان آب گرم تولیدی توسط دستگاه در هر ساعت می باشد. این معیار به فاکتورهایی همچون ظرفیت ، اندازه ی شعله و منبع گرما وابسته می باشد. بنابراین پیش از خرید آبگرمکن حتما به این معیار توجه نمایید و بر اساس نیاز خانواده خود آن را تعیین نمایید. میزان FHR آبگرمکن گازی از آبگرمکن برقی بالاتر است.
- کارایی آبگرمکن
کارایی یا همان EF نشان دهنده ی سوخت مصرفی برای تولید یک مقدار معین آب گرم در یک روز عادی است. هر میزان فاکتور انرژی آبگرمکن بالاتر باشد در نتیجه کارایی بیشتر خواهد داشت. مقدار EF در آبگرمکن گازی 5/0-6/0 است. ر برخی از مدل های آبگرمکن باکیفیت تر این مقدار به 8/0 نیز می رسد.
- قیمت آبگرمکن و سایر هزینه ها
هنگام خرید آبگرمکن به قیمت آبگرمکن و سایر هزینه های آن توجه داشته باشید. هزینه های خرید ، نصب ، نگهداری و تعمیرات می تواند شامل آن باشد. قیمت آبگرمکن برندهای مختلف متفاوت است. علاوه بر هزینه برای کیفیت و طول عمر دستگاه نیز تحقیقات و مشورت های لازم را انجام دهید. خرید آبگرمکن ضمانت دار با توجه به قیمت بالاتر بسیار به صرفه تر خواهد بود.
هنگام خرید آبگرمکن به قیمت آبگرمکن و سایر هزینه های آن توجه داشته باشید. هزینه های خرید ، نصب ، نگهداری و تعمیرات می تواند شامل آن باشد. قیمت آبگرمکن برندهای مختلف متفاوت است. علاوه بر هزینه برای کیفیت و طول عمر دستگاه نیز تحقیقات و مشورت های لازم را انجام دهید. خرید آبگرمکن ضمانت دار با توجه به قیمت بالاتر بسیار به صرفه تر خواهد بود.
آبگرمکن دیواری کاوه کویر ، آبگرمکن برقی بوتان ، آبگرمکن گازی ارج و آبگرمکن های ایران شرق از جمله معروف ترین برندهای آبگرمکن هستند. به طور مثال شما می توانید با بررسی قیمت آبگرمکن ایستاده بوتان ، قیمت آبگرمکن دیواری ایران شرق و قیمت آبگرمکن ایستاده ارج و همچنین نمایندگی آبگرمکن بوتان نسبت به خرید بهترین آبگرمکن برقی و همچنین به صرفه ترین دستگاه اقدام کنید.
جهت خرید آبگرمکن به سایت کاوه کویر kavehkavir.com مراجعه نمایید.