خرید تور نوروزی

«دلیلی ندارد برای خوراک دام و طیور از ذرت و کنجاله استفاده کنیم»

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: دلیلی ندارد اگر کشورهای دیگر برای خوراک دام و طیور از ذرت و کنجاله استفاده می‌کنند، ما هم از آنها استفاده کنیم؛ در حالی که ساختار این اقلام با ساختار کشاورزی و آب و هوایی ما همخوانی ندارد.

به گزارش ایسنا، ستاری امروز در مراسم رونمایی از پروژه های منابع طبیعی و امضای تفاهم نامه مشترک با وزارت جهادکشاورزی در عرصه منابع طبیعی با بیان اینکه پروژه های مشترک بسیاری در بحث امنیت غذایی با  وزارت جهاد کشاورزی داریم، گفت: ایران آب و هوا و اکوسیستم مخصوص به خودش را دارد و دلیلی ندارد اگر یک تکنولوژی در جایی جواب داد در کشور ما هم جواب دهد؛ بنابراین بومی سازی یکی از اقدامات جدی است که باید با توجه به تنوع بومی و آب وهوایی در ایران انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: دلیلی ندارد اگر کشورهای دیگر برای خوراک دام و طیور از ذرت و کنجاله استفاده می کنند ما هم از آنها استفاده کنیم؛ زیرا ساختار این اقلام با ساختار کشاورزی و آب و هوایی ما هم خوانی ندارد.

او با اشاره به اینکه در حوزه منابع طبیعی باید به دنبال راه حل های اقتصادی باشیم، گفت: با پول دولت نمی توان مراتع را نگه داشت و درست هم نیست. باید مدلهای اقتصادی را توسعه داد.

ستاری از آمادگی معاونت علمی ریاست جمهوری برای بومی سازی و توسعه مدل های اقتصادی خبر داد.

به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، تنوع گیاهی فوق العاده ای در ایران وجود دارد ولی بسیاری از این گیاهان فراموش شده است.

وی با بیان اینکه با دانش می توان مشکل امنیت غذایی را حل کرد، به اهمیت تاسیس شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: در هر حوزه ای که  تعداد شرکتهای دانش بنیان کم بوده، بیشترین ضربه را خورده ایم و در بخش هایی که جوانان اقدام به تاسیس شرکت های دانش بنیان کرده اند، رشد و توسعه را شاهد بوده ایم.

ستاری در پایان گفت: محصول نهایی حاصل سرمایه گذاری بخش خصوصی است زیرا دولت هرچه در پژوهش سرمایه گذاری کند محصولی از آن به دست نمی آید.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. با سلام از اشکالات اداره ثبت اختراعات از سال 1392 تا 1399 : اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید و دارای گام ابتکاری است ولی مراجع دانشگاهی و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند ! در این خصوص از متقاضیان به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کرده ام: كارشناس محترم با سلام ، اينجانب به شخصه اعتقادي به روند ماركسيستي و وارداتي اداره اختراعات كه با قانون اساسي كشور در تضاد مي باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضي پرونده خود را به حداقل 50 مرجع ارسال كند و پرونده 3 ماه در هر مرجع توقف كند تا يكي از اين مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوري قرار دهند ، اين يعني اتلاف وقت چيزي حدود 8 سال و پرداخت هزينه چيزي حدود 30 مليون تومان . در حال حاضر 11 مرجع در پرونده هاي قبلي اعلام كرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از 8 سال پرونده به چه درد متقاضي مي خورد ؟ ، دوم اينكه اگر اينجانب بخواهم 20 اظهارنامه با اين روند ثبت كنم يه چيزي حدود 600 مليون بايد هزينه كنم ( بنظر شما امكان ثبت اختراع به صورت غير مستقيم از اينجانب سلب نشده است ؟ ) ، ايا بعد از اينكه سند را دريافت كردم همين دولت اين هزينه را مي تواند طي فرآيندي به اينجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع 5 كيلو روغن نباتي ارزش داره ؟ ) ، يا قرار است متقاضي در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخي با سرمايه هاي خود اختراع ثبت مي كنند برخي با دارايي هاي خود. اشخاصي كه با دارايي خود اختراع ثبت مي كنند مثل اعضا هيات علمي ، اشخاصي كه به بدنه آزمايشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، اين افراد هر هزينه اي بابت اختراع انجام مي دهند دولت طي فرآيندي اين هزينه را به آن ها برگشت ميدهد يا از طريق گرنت دانشگاهي يا از طريق پژوهش توليد . يعني اين وسط فقط پول جابجا مي شود و كسي ضرر نمي كند. دسته دوم كساني هستند كه با سرمايه هاي خود اختراع انجام ميدهند مثل افراد كه مدارك عاليه دانشگاهي دارند مشغول كار هستند اما به بدنه دولت وصل نيستند ، اين افراد تحت هر شرايطي اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمايه خود را از دست داده اند و هم دارايي خود را كه همان اختراع مي باشد . چون اين افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول يك مرحله بيشتر براي فرايند ثبت انرژي صرف كنند ، اين روند به صورتي طراحي شده كه به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبي مي شود يعني دو قشر بالا و پايين كه در اين صورت كاپيتاليسم رخ مي دهد و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا