حسن خمینی: هاشمی انقلاب را همچون فرزندش میدانست
سیدحسن خمینی گفت: آقای هاشمی بر ارادتش بر امام خمینی(ره) ایستاد. ایشان انقلاب را همچون فرزندش میدانست و برای انقلاب ایستادگی کرد. بسیاری از آنچه که ایشان میگفت و میدانست چه هزینهای بر او بار میشود به این علت بود که میدانست نسبت به جمهوری اسلامی وظیفه دارد. ایشان احساس دین به مردم و معیشتشان میکرد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام سید حسن خمینی در مراسم درگذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: چهارمین سالگرد ارتحال آیتالله هاشمی را به خودمان، فرزندان مکرمشان و بیش از همه به همسر مکرمهشان تسلیت عرض میکنم.
وی با اشاره به سالگرد سقوط هواپیمای اوکراینی نیز گفت: امروز سالگرد سقوط هواپیمایی است که عدهای از هموطنانمان مظلومانه در آن جان باختند.
وی با اشاره به آیاتی از قرآن گفت: از جمله مومنین کسانی هستند که عهدی که با خدا بستند را به جا آوردند.
وی در ادامه این سخنرانی گفت: مرحوم هاشمی مرد روزهای سختی بود. مرد فرار نبود. قبل انقلاب تا پای اعدام رفته بود. مرد روزهای سخت جنگ بود. داستان جنگ ما داستان مردم مظلوم در مقابل همه قدرتها بوده است. همه دنیا پشت سر صدام بودند. آقای هاشمی قهرمان صلح و قهرمان جنگ بود.
سیدحسن خمینی با اشاره به خاطرهای از سفر خود با آیتالله هاشمی گفت: سال ۱۳۶۴ مرحوم هاشمی به ژاپن سفر کردند. من ۱۳ سالم بود و با همراهان ایشان با اسم ناشناس به این سفر رفتم. مادرم گفتند خطر ندارد این سفر؟ ابوی من گفتند چرا، خطر هست اما اگر قرار است اتفاقی برای آقای هاشمی بیافتد مهم نیست که برای حسن هم بیافتد.
وی ادامه داد: من در چندین نوبت بیتابی ایشان را هم دیده بودم. اینکه ایشان خوب لمس میکرد که بدون سختی به جایی نمیرسیم مهم است. آقای هاشمی میدانست دنیا کتک، زندان و لطمه دارد. اشتباه میکنند کسانی که فکر میکنند راه سعادت از خوشی میگذرد.
سیدحسن خمینی گفت: آقای هاشمی بر ارادتش بر امام خمینی(ره) ایستاد. ایشان انقلاب را همچون فرزندش میدانست و برای انقلاب ایستادگی کرد. بسیاری از آنچه که ایشان میگفت و میدانست چه هزینهای بر او بار میشود به این علت بود که میدانست نسبت به جمهوری اسلامی وظیفه دارد. ایشان احساس دین به مردم و معیشتشان میکرد.
وی در بخش دیگر سخنانش اظهار کرد: آقای هاشمی به امام(ره) گفتند چون بد است شما اتمام جنگ را قبول کنید من قبول میکنم و بعد شما من را عزل کنید. راویانی گفتند که گفته شده اعدامم کنید. اما امام این طوری نبودند، مسئولیت پذیر بودند. رابطه امام و آقای هاشمی رابطه مثال زدنی است.
وی ادامه داد: مرحوم هاشمی با دیدن مشکلات نه تنها پا پس نکشید، بلکه آدم احساس میکرد ایمان او به خدا بیشتر میشود.
سیدحسن خمینی در بخش دیگری از این مراسم گفت: اگر با مردم صادق باشید خدا حتما کمک میکند و مردم حتما با شما خواهند بود. ایمان به خدا و به هدف باعث میشد استقامت ایشان بالا برود.
وی در پایان گفت: درست است که اسوه، پیامبر (ص) است اما کسانی که استقامت دارند هم اسوه هستند.
در این مراسم محمود واعظی، سید محمود علوی، حسنعلی امیری، رضا اردکانیان، محمدباقر نوبخت و جمعی از اساتید و علمای قم نیز حضور داشتند.
انتهای پیام
باسلام،
روح این بزرگ مرد تاریخ جهان اسلام که بسان؛ خواجه نصیرالدین و شیخ بهایی فقط به فکر مکتب ناب پیش رو اهل بیت علیهم السلام با تکیه بر نظر و مشورت عموم مردم درزمان غیبت حجت الله الاعظم(عج) بودند و با در نظرداشتن گذشته فقط آینده روشن را می دیدند بر خلاف حاکمیت طلب ها و خودحق پندارها که در گذشته گم گشته و مانده اند و مایه عقب ماندگی: فکری، اندیشه ای، علمی، دانش و فناوری، فرهنگی و اقتصادی این سرزمین مشعشع آل الله گشته اند، قرین رحمت برین باد.