تلاش برای سیاسی کردن اعتراض به اسید پاشی
بخش تحلیلی انصاف نیوز: ماجرای چند مورد اسید پاشی به صورت دختران اصفهانی این روزها دست مایهی برخی برای سیاسی کردن اعتراض به آن شده است؛ از جمله رفتارهای عجیب نویسندهی سابق کیهان، سوء استفادهی نسرین ستوده و دست به اتهام مجری صداوسیما به سوی حامیان دولت!
به گزارش انصاف نیوز، قربانی سیاسی کردن ماجرای چند اسید پاشی اخیر و نیز سوءاستفاده از اعتراضات به آن، همان قربانیان خود حادثه هستند که با تحریف ماجرا به نتیجه نخواهند رسید و افکار عمومی نیز که منتظر پیگیری سریع آن است، با چنین رفتارهایی سر در گم خواهد شد.
یک روزنامه نگار در یکی از شبکههای اجتماعی در اعتراض به رفتارهایی اینچنینی مینویسد:
«ساده ترین قاعدهی رفتار مدنی آن است که محدودهی آن رعایت شود. مردمانی در اعتراض به اسیدپاشی ها، مجتمع شدند و همانها صادقانه آنچه مربوط به همین موضوع بود گفتند و اعتراضشان را رساندند. حالا در این میان یکی ایستاده با تابلوی حق تحصیل، دیگری ایستاده با روپوشی سفیدکه روی آن نوشته است وسایل مرا بردهاند و نمیدهند. یکی دیگر تابلو گرفته است با شعار لغو قوانین ضدزن. خب کدام اینها به اسیدپاشی ارتباط دارد که به خود حق میدهید در این معرکهای که اصلا برای چیز دیگری است حرف خودتان را روی موج مردم سوار کنید؟ این شیوهی رفتاری عمیقا خلاف اخلاق مدنی و مسوولیت اجتماعی است».
اشارهی وی به حضور کسانی از جمله پیمان عارف، محمد نوریزاد و نسرین ستوده در تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی است که رفتارهایی مشابه آن در اعتراضات مشابه نیز اتفاق افتاده بود و در خبرهای منتشر شده از این اعتراضها، بیش از هدف اعتراضها به اسید پاشیها پررنگ شده و در رسانههای خارجی بازتاب پیدا کرد.
توجه به تجربهی گذشته نشان میدهد که سیاسی شدن یک اتفاق اینچنینی، آن را به سرعت منحرف کرده و بی نتیجه میگذارد؛ سوء استفادههایی که در جریان کمک رسانی به زلزلهی چند سال پیش آذربایجان نیز تکرار شده بود.
از سوی دیگر نیز وحید یامین پور، مجری صداوسیما و از نزدیکان به جبههی پایداری، در یادداشتی عجیب و متهم کننده نوشته است: «ماجرای اسیدپاشی اخیر دقیقا یکسال پس از استقرار دولت اعتدال بسیار شبیه ماجرای قتل های زنجیره ای ست. اکنون هم حامیان افراطی دولت از این پرونده حداکثر بهره برداری را می کنند. متاسفم که چهره ی نجیب دختران سرزمینم قربانی سیاست بازی های کثیف شده است./ روشن است که ماجرای تلخ اسیدپاشی بهانه ی خوبی برای بلند شدن صدای به اصطلاح اعتدال علیه جریان به اصطلاح تندرو شده است».
روی دیگر تندروی و سوء استفاده از اتفاق اسید پاشی که همه آن را محکوم کردهاند و هنوز نتیجهی پیگیریها دربارهی آن مشخص نیست اما یک عنصر تندرو در متهم کردن پیش دستی کرده است!
آیا بهتر نیست که جریانات سیاسی به خاطر پیگیری دقیق ماجرای اسید پاشیهای اخیر به صورت دختران در اصفهان که تا این لحظه هیچ حدس و گمانهی دقیقی نمیتوان دربارهی آن زد، در آن دخالت نکنند و اجازه بدهند که روند پیگیریها از سوی دستگاههای مسوول انجام شود؟
انتهای پیام