خرید تور تابستان

کدام اسلام؟ کدام مسلمانی؟

به گزارش انصاف نیوز، رشید داودی، طلبه ی حوزه علمیه و از شاگردان سیدحسن خمینی در یادداشتی اینستاگرامی نوشت:

شب مبعث خاتم پیامبران است، همو که عصاره فضائل انبیا، وارث همه رسولان، رکن رکین آفرینش، اشرف مخلوقات و مقرب ترین موجودات به ذات اقدس الهی است؛ و فلسفه بعثتش را نه اکمال دین که اتمام اخلاق خواند و فرمود: «انما بعثت لاتمم مکارم الاخلاق»

او که مراد چند هزار ساله بشریت بود و موعود همه یکصد و بیست و چهار هزار پیامبر الهی، آمد تا اخلاق را نهادینه و مکارم اخلاقی را به اتمام برساند.

و امروز او مظلوم است، او پیش از آنکه مورد ظلمِ شرک و کفر باشد، از پیروان زبانی خود رنجور است. آری چه تناسبی است میان ما مسلمانان و اسلامی که او آورد که شعارش اخلاق و مکارم اخلاقی بود؟

چه تناسبی است میان تفکر سلفی، تحجر داعشی و اسلام افراطی با دینی که پیام‌آورش را پیامبر رحمت و عطوفت می نامند؟

همو که در فتح مکه، شعارِ افراطیون از امتش که «الیوم یوم الملحمه؛ امروز روز انتقام است» را به «الیوم یوم المرحمه؛ امروز روز رحمت و گذشت است»، تغییر داد وخانه دشمنان خود را خانه امن و امان خواند.

او نه در وصف آید و نه مدحش توان کرد ، چراکه غیر ذات اقدس الهی کسی را یارای معرفتش نبود ونیست.

درود خدا وسلام ملائکه الهی براو باد.

پی نوشت:
۱. عید مبعث خاتم الانبياء بر همه ی مسلمانان جهان مبارک باد.

۲. به اعتقاد نگارنده پس مناظره ی سیاه «آن رفته» در خرداد سال هشتاد و هشت، رذیلانه ترین حرکت سیاسی تاریخ جمهوری اسلامی ایران، حرکات سخیفی است که این روزها عده‌ای با بیرق (به ظاهر) اصول گرایی راجع به خانم مینو خالقی انجام دادند.

بی گمان این اصول بازان که مدتهاست از خطوط قرمز دین و مذهب و اخلاق بی محابا گذر می کنند، را شایسته ی نشان اصول گرایی نیست، که مصداق أتمّ نفوذ هستند.

۳. سکوت در مقابل ظلم آشکاری (رواج شایعات و انتشار عکس های خصوصی) که این روزها بر خانم مینو خالقی رفته، جایز نیست و اعتراض و برخورد قاطعانه می طلبد.

۴. روشن است که نمی توان ضعف مفرط شورای نگهبان در این مساله که زمینه ساز هتک حرمت و بازی با آبروی یک انسان مسلمان و مومن شد، را نادیده گرفت.
و این بزرگترین ضربه به اعتبار جایگاه مهم و حساس شورای نگهبان است.

شورایی که پس از رحلت امام، نظارتش را استصوابی و چندی بعد وظیفه ی خود را احراز صلاحیت و در انتخابات اسفند نود و چهار، با ابزار «عدم احراز صلاحیت» انجام وظیفه کرد، چگونه است که این چنین حکم به حذف منتخب مردم می‌کند آن هم بدون ذکر دلیل و مدرک!
بر فرض اینکه شورای نگهبان مدارکی دال بر عدم صلاحیت ایشان یافته، آیا اینگونه عملکرد شورا قابل توجیه است؟!

۵. ظریفی می گفت زین پس برخی داوطلبان انتخاباتی به جای تلاش برای جلب آرای مردم، به دنبال خارج ساختن رقیب از میدان رقابت هستند؛ از طریق کسب عکس و فیلم (اصلی یا جعلی) خصوصی رقیبان…

۶. فراموش نکنیم و نکنند آنان که آن روز مناظره ی کذایی، بی حیایی «آن رفته» در بالا بردن عکس ناموس رقیب را دیدند، اما فریاد وا اسلاما! سر ندادند … امروز را باید خوشه چین آن بذر فساد باشند و شاید فردا نوبت دیگری باشد.

۷. آبرو و حرمت انسان از خانه ی خدا بالاتر است به ویژ اگر زن باشد، و چقدر پست و حقیر و بی مقدارند آنان که به هتک حرمت و بازی با آبروی افراد به جنگ با خداوند متعال در می آیند.

۸. به راستی چه تناسبی است میان ما مسلمانان و اسلام؟!
به قول فاضل ارجمند:
«وای به حال دیانتی که عین سیاستمان باشد»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا