حسن خمینی: امام استبداد روزگارش را شناخت و هزینه هم داد
سیدحسن خمینی در دیدار نمایندگان مجلس گفت: اگر امام بر جان ها حکومت می کرد برای این بود که پیامش عملگرایانه بود و دست روی درد مردم گذاشت. امام درد مردم را فهمید و استبداد سلطنتی روزگار خودش را شناخت و شجاعانه دست روی درد گذاشت و هزینه هم داد؛ فرزندش را کشتند.
به گزارش جماران؛ یادگار امام گفت: امروز شما همت کنید و هر بحثی که مانع حل مشکل مردم است را کنار بگذارید و یک راه بیشتر پیش نگیرید و هر چیز دیگری را در مسیر فرو بگذارید.
یادگار امام با بیان اینکه اگر دینداران تصدی دنیای مردم کردند باید بتوانند دنیای مردم را آباد کنند، گفت:امروز شما همت کنید و هر بحثی که مانع حل مشکل مردم است را کنار بگذارید و یک راه بیشتر پیش نگیرید و هر چیز دیگری را در مسیر فرو بگذارید.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق هیأت رئیسه و رؤسای کمیسیون های مجلس شورای اسلامی با آرمان های امام خمینی(س) گفت: اگر دینداران تصدی دنیای مردم کردند باید بتوانند دنیای مردم را آباد کنند؛ والّا به دین ضربه می زنند.
یادگار امام یادآور شد: انقلاب اسلامی به رهبری مرجعی بزرگوار به پیروزی رسید که در دل های میلیون ها نفر فرود آمد و بعد هم بزرگترین پیام که بالا بردن پرچم دین و احکام دینی است، بزرگترین شاهد برای مدعای من است. روزی که مرحوم آقای طالقانی به رحمت خدا رفتند مردم شعار دادند نایب پیامبر از میان ما رفت. روزی که فرزندان این مرز و بوم در خاک و خون غلتیدند بر زبانشان نام مبارک پیامبر(ص) و اهل بیت پیامبر بود و چه بسیار کسانی که لحظات آخر به یاد پیر جماران جان دادند.
وی افزود: دینداران به یمن لطف خدا و اعتماد مردم حکومتی در جهان به شدت مادی گرا تأسیس کردند. روزگاری که سخن از دین نمی گفتند، انقلاب اسلامی اولین بار دینداران را به عرصه اجتماع آورد. انقلاب اسلامی تمام طبقات اجتماعی را بر هم ریخت و یک پیام در افق تاریخ دارد و آن حضور دین در عرصه جامعه است.
سیدحسن خمینی تأکید کرد: امروز فرزندان و بازماندگان آن نسل و یا نسل هایی که در پی آمده اند و جوانمردانه پای آن آرمان ها ایستاده اند، وقتی متصدی کار می شوند برای اینکه به دنیا نشان دهند آن آرمان ها شدنی است مشکل معیشتی، سیاسی و اقتصادی را حل کنند. به عمل کار برآید، به سخندانی نیست. اگر امام بر جان ها حکومت می کرد برای این بود که پیامش عملگرایانه بود و دست روی درد مردم گذاشت. امام درد مردم را فهمید و استبداد سلطنتی روزگار خودش را شناخت و شجاعانه دست روی درد گذاشت و هزینه هم داد؛ فرزندش را کشتند.
وی اظهار داشت: امروز شما همت کنید و هر بحثی که مانع حل مشکل مردم است را کنار بگذارید و یک راه بیشتر پیش نگیرید و هر چیز دیگری را در مسیر فرو بگذارید. می توان رفت به یک چشم پریدن تا مصر/ بوی پیراهن اگر قافله سالار شود.
حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت با آرمان های امام خمینی(س) گفت: انقلاب اسلامی دستاوردهای سلبی و ایجابی بزرگی دارد؛ آرمان هایی هم دارد و آفاتی هم پیش روی او است. بزرگترین دستاورد سلبی انقلاب، نفی سلطنت است. روزی که انقلاب پیروز شد، بعد از 2500 سال ریشه یک تفکر پوسیده در جامعه ما کنده شد. دستاورد دیگرش نفی استبداد یک قزاق بی سواد است. دستاورد دیگر آن نفی وابستگی به کشورهای دیگر است.
یادگار امام افزود: فراموش نکنیم که از مشروطه و شاید سال های قبل از مشروطه تمام سیاسیون ایران و حتی آزادی خواهان چشم به خارج داشتند. اگرچه بعدا آزادی خواهان خودشان را از آن داستان جدا کردند ولی اینکه در آغاز مبارزه باید نگاه به بیرون باشد را تقریبا همه آنها داشتند. انقلاب در اهداف سلبی به توفیق رسیده و در این مملکت قطعا مردم با تبعیت از امام، و سیاستمداران، اندیشمندان، دانشگاهیان و حوزویان این دستاوردهای بزرگ را به دست آوردند.
وی با بیان اینکه انقلاب دستاوردهای ایجابی بزرگی داشته است، تصریح کرد: بزرگترین آنها تلفیق خواست مردم و خواست خدا در یک حکومت جدید است. در طول تاریخ ایران آزادی خواهی، استقلال خواهی و دینداری همواره با هم همراه نبودند و اتفاقا شکست ها همین جا بود. ولی انقلاب تنها حرکتی در چند سده اخیر است که این هر سه با هم تلفیق شدند.
سیدحسن خمینی ادامه داد: این دستاوردهای ایجابی در قالب قانون اساسی به عنوان یک میراث و در قالب وصیت امام، راه و خط امام به عنوان یک میثاق ملی در آورد. چون امام را پذیرفته بودند و از افق قلب و جان و روح آنها و تعهدی که او با مردم و مردم با او داشتند، خون خویش را در این راه به امضا گذاشتند. امروز این آرمان های سلبی و ایجابی پیش روی ما است. آفاتی هم پیش روی ما هست.
وی یادآور شد: امیرالمؤمنین(ع) عوامل سقوط حکومت ها، دولت ها و تمدن ها را در چهار چیز خلاصه می کند. مهمترین آنها این است که «تحقیر افاضل» شود. هرگاه بزرگان شما در انتهای صف قرار گرفتند و اندیشه، فرد یا گروهی توانست جامعه را از معرض خدمتگزاری افاضل حذف کند، به نظرم زنگ خطر برای آن جامعه است. دیگری «تضییع اصول» است؛ اینکه امر مهم به فراموشی سپرده شود. این نکته ای است که در سخنان رهبر معظم انقلاب بسیار هست.
یادگار امام تأکید کرد: هرکسی دلسوز کشور است این را می داند که هیچ چیزی در حال حاضر مثل مشکل معیشت مردم، گرانی، بیکاری و فقر نمی تواند به سستی پایه های نظام منجر شود. برای اینکه بزرگترین شاهد پیروزی انقلاب، کارآمدی نظام است. همت دولت در طول این سال ها و به خصوص دورانی که ترامپ نابخردانه و ظالمانه و در اوج حقد و کینه شدیدترین تحریم را اعمال کرد، ستودنی است. اما امروز جمهوری اسلامی باید از هرچیزی می تواند استفاده کند تا مشکلات معیشتی مردم برطرف شود. هیچ مانعی نباید عزم و اراده دولت و عبور از موانع ناخواسته برای رسیدن به رفاه عمومی و بالندگی اقتصادی مانع شود.
وی افزود: نام نیک امام و لسان صدقش در میان همه ما به نیکی هست و امروز من و شما وظیفه داریم که این نام را زنده نگه داریم. همت بیشتر با شجاعت بیشتر این تذکار نیک را گرامی بدارید.
انتهای پیام