خرید تور تابستان

کلینیک جناب وزیر استثناست؟

در حالی که مطابق رای دیوان عدالت اداری، فروش هرگونه عینک طبی و لنز در مراکز درمانی ممنوع است کلینیک نور متعلق به وزیر بهداشت بزرگترین وارد کننده لنز و عینک است.

به گزارش انصاف نیوز، هفته ی گذشته یک عضو هیات مدیره اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک گفته بود: ما به عنوان یک نهاد مجوز دار و نماینده بخش خصوصی تنها از بخش کمی از واردات با خبر هستیم و بخش عمده‌ای از آن توسط وزارت بهداشت و اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم کلینیک نور صورت می‌گیرد.

متن گفتگوی مسعود قلی پور در پی می آید:

عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص میزان واردات فرم عینک و لنز طبی گفت: میزان عینک مورد نیاز کشور سالیانه ۳۰ میلیون زوج لنز است که از این مقدار ۷ میلیون آن به صورت قانونی از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، ژاپن و چین وارد می‌شود.

مسعود قلی پور ادامه داد: ما به عنوان یک نهاد مجوز دار و نماینده بخش خصوصی تنها از بخش کمی از این واردات با خبر هستیم و بخش عمده‌ای از آن توسط وزارت بهداشت و اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم کلینیک نور صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: درحالی‌که فروشندگان دارای مجوز از این اتحادیه هر ساله مالیات و عوارض خود را پرداخت می‌کنند و به زحمت روزی ۳ عینک سفارش می‌گیرند اما کلینیک نور روزانه به اندازه ۲۰۰ مغازه عینک سازی فروش عینک دارد به همین سبب است که این اتحادیه هیچ اطلاعی از میزان واردات لنز در کشور و خصوصا این کلینیک ندارد.

قلی پور تصریح کرد: در مورد بقیه مراکز درمانی نیز همین است به طوری که بینایی سنجی‌ها روزانه ۲۰ تا ۳۰ عدد و مراکز چشم پزشکی بیش از ۳۰ عدد در روز سفارش عینک سازی می‌گیرند. این درحالیست که مطابق رای دیوان عدالت اداری فروش هرگونه عینک طبی و لنز در مراکز پزشکی و درمانی ممنوع است.

عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک در خصوص عینک‌های آفتابی تقلبی گفت: عینک اصل آفتابی در ایران کمتر از ۵۰۰ هزار تومان نیست این درحالی‌ست که اهمیت این نوع از عینک کمتر از طبی نیست و بر همین اساس ما اصرار داریم که تعرفه عینک آفتابی کاهش پیدا کند تا عموم مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

وی ادامه داد:  در کشورهای اروپایی و پیشرفته مردم وقتی از خانه بیرون می‌آیند عینک آفتابی را نیز مانند پوشاک استفاده می‌کنند. باید همانطوری که در مورد بستن کمربند ایمنی فرهنگ سازی شد استفاده از عینک آفتابی نیز همگانی شود.

عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک تصریح کرد: ما قبل از انقلاب ۵ واحد تولید فریم عینک داشتیم که به دلیل نبود تکنولوژی روز و عدم حمایت دولت از آن‌ها تعطیل شدند و اکنون ۵ واحد عدسی تراشی داریم که سفارشات نسخه‌ای را تامین می‌کنند که این واحد‌ها فقط تامین توانایی ۵ درصد از نیاز کشور را دارند.

قلی پور در پایان اظهار داشت: با توجه به میزان بالای عینک و لنز در کشور تولید داخلی آن کاملا توجیه اقتصادی دارد اما با توجه به هزینه بالای احداث هر خط تولید که نزدیک ۱۵۰ میلیارد تومان است بدون کمک دولت امکان احداث چنین کارخانه‌هایی وجود ندارد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا