توان پزشکیان و پاکسازی دولت از خس و خاشاک
عباس مهدیزاده در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «توان پزشکیان و پاکسازی دولت از خس و خاشاک» نوشت:
انتخابات ریاستجمهوری خرداد1400 با خبرهای از راه رسیده و در راه مانده زنده شدن پیکر بی رمق و کوبیده شده “برجام” کم کم دارد شکل و شمایل خود را پیدا میکند. در اردوگاه اصولگرایان ترافیک حضور چهرهها و مشتاقان صندلی پاستور کم نیستند و بسیاری پرچمدار وصف واژه اصلح میباشند و بعید به نظر میرسد در قالب تلاش جهت وفاق و همدلی بتوانند همگان را زیر عبای سیدی والا مقام جمع کنند اما اگر چه سخت ولی ناممکن نخواهد بود. ولی در جبهه متحد اصلاحات؛ عقلای قوم و نخبگان عرصه آن با نگاهی موشکافانه و نقادانه به گذشته و راهی که تاکنون رفتهاند و عواقب و جزای حمایتهای بدون تضمینی که از افراد بسته به تحمیل شرایط داشتهاند، در وصف و تشبیه آنچه تاکنون از نادرستهای نوشته خود درآوردهاند به فصل الخطاب “نقطه، سر خط” رسیدهاند. و ظاهرا دیگر قرار نیست اشتباه مجدد تکرار شود.
جبهه اصلاحات با شفافیت کامل مسیر چگونگی انتخاب نامزد نهایی خود را اعلام نموده است و مشهود روشن آن است که قرار نیست غریبهای دیگر را حمایت کنند و دور باطل ندامت و پشیمانی حاصل آید. از دکتر عارف که از مدتها قبل اسب خود را زین کرده است اما موج منفی و انتقادهای بسیاری که سایه به سایه او را تعقیب میکنند و یقه او را آزاد نمیکنند و امیدی به او ندارند تا جواد ظریف که این روزها مجدد نام او چهره مخالفان و معاندین توسعه و رفع تحریمها را درهم گرفته نموده و همچنان بر نیامدن در عرصه انتخابات تاکید دارد که عبور کنیم یک چهره راستقامت و با صلابت و زبانی بدون لکنت وارد عرصه شده است که شاید بتوان گفت کارنامهای شفاف و روشن دارد.
دکتر مسعود پزشکیان همواره در طول خدمت خود نشان داده با کسی تعارف ندارد و برای گرفتن حقی در هر جایی دست لرزان و پای لنگانی ندارد. پزشکیان یکی از معدود نفراتی است که جبهه اصلاحات ایران به درستی میتواند پشت او قرار گیرد، برنامه مدون شدنی از او مطالبه کند و سپس عملکرد او را به سختی مواخذه کند. و بدون اما و اگر آتی برنامه اجرایی را پیگیری کند. او به مدد تجربهاش نقاط کور بدنه دولت را میشناسد و میتواند به نیکی نیروهای مزاحم، بی اراده و رانتطلب چسبیده به بدنه فشل دولت کنونی را همانند خس و خاشاک از دولت پاک نماید. به نظر می آید پزشکیان اراده “شدنیها” باشد نه اینکه پس از چهار و یا هشت سال مکرر، مردم شنوای “نشدها” باشند.
انتهای پیام