نامه عبدالحمید به پادشاه عربستان: غیاب ایرانیان در حج صلاح نیست
مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهلسنت زاهدان طی نامهای به پادشاه عربستان سعودی، از وی خواست زمینه ی تشرّف حجاج ایرانی را به فریضۀ حج در سال جاری فراهم کند.
به گزارش انصاف نیوز در بخشی از نامه ی مولوی عبدالحمید به ملک سلمان آمده است: از آنجاییکه مردم ایرانزمین دارای تمدن دیرینه هستند، هرگز در تردد حجاج بیتالله الحرام مزاحمت ایجاد نخواهند کرد و در اجرای مقررات برگزاری حج، همکاری لازم را به عمل خواهند آورد.
مولوی عبدالحمید ضمن اشاره به آنچه اوضاع نامساعد جهان اسلام خوانده، در این نامه نوشته است: در شرایط فعلی که تفرقه، چنددستگی و بدبینی در جهان اسلام موج میزند و دشمنان در صدد تشدید اختلافات هستند، خالی شدن جای حجاج ایرانی در مراسم حج هرگز به صلاح امت اسلامی نیست.
در بخشی دیگر از این نامه خطاب به ملک سلمان آمده است: درخواست دارد در راستای اتحاد امت اسلامی، کم کردن اختلافات، عادیسازی روابط دوجانبه و بازگشایی سفارتخانهها با حفظ احترام متقابل، زمینۀ تشرّف حجاج ایرانی را به مراسم حج فراهم نمایید.
در نامه ی مولوی عبدالحمید تاکید شده است: با دوراندیشی و سعۀ صدر رهبران جهان اسلام، به توفیق و فضل الهی آتش تفرقه و چنددستگی خاموش خواهد شد و دوستی جایگزین خصومت و دشمنی میشود.
در پایان این نامه آمده است: مسلم است چنانچه دو کشور مهم جهان اسلام، عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران، به توفیق الهی کنار هم باشند، میتوانند بسیاری از مشکلات جهان اسلام را حل کنند.
انتهای پیام
انصاف نیوز این چه ادبیاتیه!؟نامه عبدالحمیدبه پادشاه عربستان!؟واقعاً متاسفم شماشخصیتی کسی راکه به سران وپادشاه کشوری نامه بنویسد راهم نمیتونن تشخیص بدن که اینجوری،،،!؟جناب مولوی عبدالحمیدامام جمعه اهل سنت زاهدان ومدیریت دارالعلوم حوزههای علمیه اهلسنت استان سیستان وبلوچستان ویکی ازعلمای بزرگ وازاندیشمندان اهلسنت ایران اسلامی هستند
هر چیزی در جای خودش. در حرفه ی رسانه، تیتر می بایست کوتاه باشد. عناوین تا جای ممکن در تیتر نمی آیند. به ویژه وقتی که تیتر را زیادی طولانی کنند. البته اگر در جایی تیتر خیلی کوتاه بود، شاید عنوانی هم درج شود. این شیوه برای پروفسور سمیعی و مولوی عبدالحمید و دیگر شخصیت ها هم همین است. می توانید در سایت دنبال کنید. معیار ما برای همه ی آنها همین است
این توجیهی اصلا قابل اقناع و پذیرفتنی نیست شماباکوتاهی وسهل انگاری دررسالت خبرنگاری وامانداری صادقانه خبر خودتان رامیخواهیدفقط بایک جمله اول نام بجای بنویسیدمولوی عبدالحميد فقط یکدجمله ست(مولوی)بیشترکه نیست!؟باکوتاهی تیر وعناوین کوتاه مردم راباتوجیهات غیرقابل قبول قانع نماییدشخصیت جناب پروفسور سمیعی هم برای من و همه محترم امابرای جامع که شناختی از شخصیت گوهراندیش وگرانبهای جناب مولوی عبدالحمیددارندبی احترامی به شخصیت ایشان رانمیپذیرند
از نظر شما یک کلمه کم و زیاد ایرادی ندارد، اما از نظر ما تیتر باید هر چه کوتاه تر باشد، بهتر هم هست که حداکثر 7 کلمه باشد. بنابراین سعی می کنیم از تیترهای کوناه استفاده کنیم تا جای ممکن. البته بعضی رسانه ها به این اصل حرفه ای توجهی ندارند. از طرف دیگر امانتداری در مورد محتواست، نه در مورد عناوین افراد. اگر قصد بی احترامی بود که در متن خبر هم از عنوان استفاده نمی شد. به هر حال می توانید در مورد دیگران هم بررسی کنید، این اصل را برای همه به یک شکل به کار می بریم، هیچ تبعیضی بین این و آن نمی گذاریم
شمابعنوان رسانه حرفه ای بهتره سری به رسانه وسایت های خبری دیگه بعنوان مثال افتاب نیوز،،،حتی خبرگزاری فارس بزن !؟درصورتیکه منبع اصلی گزارش فوق انصاف نیوز میباشدبازهم تیتروعنوان خبرشان باادبیات محترمانه میباشد حتماً سری بزنیدکه حداقل واقیعات امر ازنزدیک لمس نماید بعدش امیدوارم پی به کوتاهی سهل انگاری تان ببرید!!
انصاف نیوز!؟واقعاً بی انصافی،،،!؟این چه گزارشی ازنامه مولوی عبدالحمیدامام جمعه اهل سنت به پادشاه سعودی نوشتی!؟خودتان ازادبیات گزارش تون درمقابل شخصیت فرستنده نامه خجالت نمیکشن!؟
من به عنوان يك شيعه معتقدم احترام ايشان مي بايست همانند مراجع شيعه حفظ شود و نام ايشان همانند مراجع شيعه با القاب مرسومه ذكر شود
رسانه حرفه ای نیازمند پرسنل ونیروی کار مجرب وکاردان حرفه ای درامرفضای رسانه ای میباشد؟یک رسانه حرفه ای باتوجه ودقت لازم درتنظیمات وچینش تیترهای خبری مفیدترین تیترکوتاه ارایه می نمایند؟ باجابجایی کلمات فرضا باحذف پادشاه عربستان(نامه مولوی عبدالحمیدبه ملک سلیمان،یاشاه سعودی،یاال سعود)