زاکانی: من پرونده هلدینگ یاس را به دستگاه قضا دادم
علیرضا زاکانی، کاندیدای مورد تایید شورای نگهبان گفت: من پرونده هلدینگ یاس را به دستگاه قضا دادم و در مسئله عدالتخواهی، جریان چپ و راست هیچ فرقی ندارد.
به گزارش تسنیم، زاکانی عصر امروز (سه شنبه 25 خرداد 1400) در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران طی سخنانی اظهار داشت: در کشور مفهومی به نام بن بست نداریم و افرادی که به دنبال القای این موضوع هستند، دروغ میگویند. کشور به واسطه انتخابات در آستانه یک تحول بزرگ است.
وی ادامه داد: مشارکت و نوع انتخاب مردم در انتخابات حائز اهمیت است و نتیجه آن یک تأثیر مستقیم در تحولات جهان و منطقه دارد. اساس حرکت دولت بنده، تغییر رویکرد کشور با استفاده از فرصتهای جهان و منطقه است و آنقدر ایران غنی است که دیپلماسی هوشمند را جایگزین دیپلماسی التماسی کنیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: هر 5 نامزد جریان انقلاب نباید دعوت به خود کنند و بایستی به دنبال پیروزی جریان انقلاب باشند. همتی با جمله نامزد پوششی از مناظرات فرار کرد. از سال 90 خواستار شکلگیری یک انقلاب سوم در کشور برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی بودهام و در این راستا تلاشهای فراوانی صورت گرفته است.
زاکانی با بیان اینکه سالهاست در جنبش دانشجویی فعالیت کردم، گفت: هیچکدام از نامزدها نمیتوانند ادعایی مانند مسئولیتهای من در دهههای اخیر را داشته باشند. به اداره کشور نباید نگاه کاریکاتوری داشت و زمانی که وارد عرصه عدالتخواهی شدم با مستقیم به سراغ گردنکلفتها رفتم و هیچگاه به مرده لگد نزدم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: پرونده هلدینگ یاس را به دستگاه قضا دادم و در مسئله عدالتخواهی، جریان چپ و راست هیچ فرقی ندارد. سال 92 به علت بیتدبیری یک عده، روحانی بر سر کار آمد و هماکنون اثرات آن را در کشور مشاهده میکنیم.
وی با اشاره به اینکه نمیشود در پشت میز سعادتآباد کشور را اداره کرد، افزود: برای مسئولیت سه ویژگی لازم است؛ نخست سلامت شخصیتی، رفتاری و اعتقادی. دوم، ویژگی علم و تجربه و سوم، توان مدیریتی است. مسئول باید در متن جامعه باشد و از نزدیک مشکلات مردم را ببیند.
زاکانی بیان کرد: حضور در ستاد انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری هیچ تداخلی با وظیفه نمایندگان مجلس ندارد و من از مجلس 15 روز پیش مرخصی گرفتم و این هفته نیز نمایندگان مجلس برای دیدار از حوزههای انتخاباتی خود تعطیل هستند.
وی اضافه کرد: در مناظرات سوم من تنها به هفت سؤال پاسخ دادم و هیچکدام از نامزدها نتوانستند به این موارد کامل بپردازند. وحدت مقدمه پیروزی و ضرورت عقلی است. من جزء 220 نماینده امضاکننده نامه برای آیتالله رئیسی نبودم و امضای آن را صلاح نمیدانستم چون باور دارم بعدها امکان دارد اشکالاتی در وظایف نمایندگان ایجاد کند.
زاکانی با بیان اینکه صد درصد خروجی کمیسیون برجام با واقعیت امروز جامعه تطابق دارد و در آن مقطع زمانی برخی اشخاص میخواستند کمیسیون را زمین بزنند، عنوان کرد: ما تعهدات خود را در قبال برجام به صورت کامل انجام دادیم و حال نوبت طرف آمریکایی است. با اجرای قانون مصوب مجلس، اروپاییها و آمریکاییها به دست و پای ملت ایران خواهند افتاد. آمریکاییها در صورت لغو تمام تحریمها و تضمین حقوقی میتوانند به برجام بازگردند. اگر این اتفاق صورت نگیرد، صنعت هستهای را توسعه میدهیم. آمریکا و اروپا بیخود میکنند که بحث را فراتر از مسائل هستهای مطرح کنند.
علیرضا زاکانی اظهار کرد: در گام انقلاب عمل به شعارها و ایجاد الگو برای جهانیان در اولویت قرار دارند، باید تلاش کنیم ایران را بسازیم تا جایگاه حق را تثبیت کنیم. با استفاده از امکانات کشور میتوان در راستای اعتلای کشور گام برداشت، بنابراین هدف ایران پیشرفته است که باید تلاش کنیم سرآمدی کشور را اثبات کنیم. در راه پیشرفت کشور باید همه ارکان اعم از عدالت، آزادی، مبارزه با فساد، تبعیض و غیره را با هم در نظر گرفت، هر کسی میگوید آزادی بدون عدالت را میخواهد، نمیداند چه میگوید، برای ساخت جامعه همه اجزای ارکان آن را باعم در نظر گرفت.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری افزود: برای رسیدن به هدف پیشرفت کشور 9 خط تلاش را مدنظر قرار دادیم. در اقتصاد و مدیریت کانون را بر روی جهش تولید قرار دادیم که همه امور باید هموار کننده این سیاست باشد. رویکرد اصلی بر روی اصلاح دولت است ؛چرا که اگر دولت، اصلاح را از خود شروع نکند نمیتواند کشور را اصلاح کند و در اقتصاد و سیاست اثرگذار باشد. 90 درصد اقتصاد دولتی است لذا باید دولت تمرکززدایی صورت بگیرد که در این مسیر باز تعریف هویت شهرستانها، حکمرانی داده و دولت الکترونیک بسیار مثمر ثمر است. در اندیشه و فکر از دنیا جلو هستیم اما در خدمات از دنیا عقب.
وی با بیان اینکه باید با فساد اقتصادی و اداری مبارزه کرد ، ادامه داد: باید نگاه همه جانبه در برنامهریزیها داشت، برخی در مناظرات نگاه بخشی به موضوعات دارند در صورتی که باید از کل به جز رسید. در دولت اقدام و اصلاح، اولویت برنامهها بر روی فرهنگ و اجتماع است که در این راستا تعلیم و تربیت بسیار اهمیت دارد کما اینکه 70 درصد اقتصاد پویا وابسته به تعلیم و تربیت است که این تعلیم و تربیت از خانواده، مسجد و مدرسه آغاز میشود. در حال حاضر 96 درصد بودجه آموزش و پرورش مربوط به حقوق معلم ها است حال اینکه دانش و علم دانشآموزان 70 درصد، زیر نُرم جهانی قرار دارد که یک معضل است پس باید تعلیم و تربیت را بر محور معلم اصلاح کرد.
زاکانی اضافه کرد: بحث حوزه و دانشگاه، بحث رسانه و فضای مجازی از اهم مسائل مورد توجه در دولت اقدام و اصلاح است. البته فضای مجازی یک نعمت محسوب میشود اما نباید کودکان را در این فضا رها کرد، انگلیس و آمریکا میفهمند که نباید کودک را در معرض فضای مجازی قرار داد اما ما هنوز به این نتیجه نرسیدیم. خانم اوباما گفت اجازه نمیدهد فرزند 15ساله اش وارد اینترنت شود اما در ایران کودکان زیر این سن داخل فضای مجازی هستند.
وی با اشاره به برنامههای خود در حوزه رفاه اجتماعی اظهار کرد: در دولت اقدام و اصلاح توسعه سلامت و نشاط و رفاه اجتماعی جزء برنامههای دارای اهمیت است. در حوزه سلامت پیشگیری از درمان مهمتر محسوب میشود. برنامهریزی در حوزه توسط متخصصین صورت گرفته و این برنامهها نتایج مطلوبی را به دنبال دارند. همچنین با هدف افزایش نشاط در جامعه، ورزش همگانی و پهلوانی در بخش زنان و مردان در نظر گرفته شده است. علاوه بر این تامین معیشت با عزت و منزل مردم محور برنامههای دولت اقدام و اصلاح محسوب میشود. کما اینکه در این دولت به 70 میلیون نفر بن کالا داده میشود و دولت این کارتها را شارژ میکند. البته به ازای این اقدام تا30 هزار میلیون به تولید کمک میشود. برنامههای دولت اقدام و اصلاح مرتبط به یکدیگر بوده و کشور یکپارچه در نظر گرفته شده است.
این کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری افزود: در دولت اقدام و اصلاح به دنبال این هستیم که 59 درصد جامعه آموزش ببیند. در حقیقت این دولت به دنبال بازگرداندن آموزش و پرورش به رسالت خود است. علاوه براین بحث کار اولیها نیز در دولت اقدام و اصلاح در نظر گرفته شده و تا زمان پیدا کردن کار مناسب، ماهی یک میلیون و 200 هزار به آنها پرداخت شود. در حوزه مسکن ساخت سالانه 300 هزار مسکن در دستور کار قرار دارد که از این تعداد 150 هزار مسکن برای محرومین و 150 هزار برای زوجهای جوان است. در کنار ساخت مسکن، اشتغال نیز افزایش پیدا میکند.
زاکانی با اشاره به آسیبهای اجتماعی افزود: در دولت اقدام و اصلاح به جنگ اعتیاد میرویم. در حال حاضر 2 میلیون معتاد در کشور داریم که این آمار طی 4 سال آینده به 3 نیم میلیون معتاد میرسد، با کمک مردم در طول 4 سال ریشه اعتیاد را از بین ببرد.
وی توجه به محیط زیست ، تحکیم خانواده و جمعیت، بنیان خانواده را از دیگر موضوعات مورد تاکید دولتش برشمرد و افزود: قصد داریم در این حوزه با در اولویت قرار دادن زنان سرپرست خانوار و زوجین نابارور حرکت جدی و اساسی انجام بدهیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در توضیح برنامههای سیاسی دولت اقدام و اصلاح خاطرنشان کرد: در سیاست و امنیت تحقق مردم سالاری را مدنظر قرار دادیم، جامعه باید بر مدار و آگاهی مردم به سمت پیشرفت برود . مردم سالاری دینی امری تصنعی نیست کمااینکه رویکرد امام خمینی(ره ) و مقام معظم رهبری بر این مبنا قرار داشته است. علاوهبر این گسترش آزادیهای مدنی و استیفای حقوق مردم از جمله موارد دارای اولویت در حوزه سیاسی دولت اقدام و اصلاح است. رقبا نمیتوانند بالاتر از نامه 8 مادهای امام بالاتر بگویند. امام میگویند وقتی وارد خانه ای شدی و آلات لهو و لعب را دیدی اگر گزارش دادی باید برخورد شود چرا که حوزه خصوصی افراد است. در حوزه عمومی باید بپذیریم که حق اعتراض عمومی شود که در نماز جمعهها میتوانیم این ظرفیت را ایجاد کنیم. آنکه گفت زنده باد مخالف من، دروغ میگوید.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: دولت بنده در صورت رای آوردن در جهت تامین حداقل های زندگی کم درآمدها به 69 میلیون ایرانی بن کارت کمک هزینه در هر ماه ارایه خواهد کرد.
زاکانی درباره نگرانی مردم از تکرار سال 92 تصریح کرد: جریان انقلاب برتر از ما 5 نفر است و مافوق خاستگاه ما افراد است و ما باید با هم صحبت کرده و به راه منطقی برسیم تا جریان انقلاب پیروز شود.
انتهای پیام
صدای پای احمدینژاد می آید.